Nu buvau ir aš pas klimą, pirmadienį..Labai jaudinausi prieš vizitą..Tiek, kad net vėluojančios mmm atsivilko jau besėdint prie kabineto durų..

Įspūdį paliko dvejopą - kad rimtas, per daug neblevyzgojantis daktaras, o iš kitos pusės - nelabai jis ką man daugiau ir papasakojo, tik išklausė ilgą mano istoriją apie nėštumus, gimdymą, mmm ciklus ir pan..

Davė siuntimą išsitirti hormonus ir bakterijas iš tepinėlio..Echo darė, bet nieko nekomentavo, tai aš supratau, ilgesnės ir išsamesnės išvados bus per kita vizitą, kai jau turėsiu tyrimų rezultatus..

Dar paspaudė krūtis ir skydliaukę..
O mmm taip ir nesiruošia normalios pasirodyt, nuo pirmadienio tik keli lašai seno, rudo kraujo..
Jis atostogaus nuo rugpjūčio 12d, mėnesį..Tai tyrimų dabar jau nebesidarysiu, nes pati išvažiuoju atostogoms, pasidarysiu po jo atostogų, kad būtų nepasenę duomenys..
Tai gal kas nori eiti pas jį pirmadienį, aš užsiregistravau į tilto gatvę, bet nebenueisiu, tai gal kas nori vietoj manęs? Tada nebereiktų atšaukt laiko..
as visai noreciau nueiti, nes merginos sako, jog geriau eiti pas vaisingumo spec. o ne pas paprasta ginekologe, bet labai nesmagu eiti pas vyra, niekad nesu buvusi ir jauciu dideli kompleksa. nezinau ar galesiu save nugaleti. o kelinta valanda tu uzsirasiusi esi? cia Tilto g. neprivati klinika?