Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(SkruzdeLux @ 2008 07 17, 10:19)
as dex geriau 3 men., bet gerdavau pries eidama miegoti (taip man gydytoja patare), tai pacius blogiaus simptomus ir pramiegodavau. Vienas is salutiniu poveikiu - labai prakaituodavau nakti, atsikeldavau visa slapia is miegu, o daugiau lyg ir nieko.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 07 17, 11:43)
As ji du metus geriau,man nuo jo nieko tokio blogo .Tik nakti i tualeta keldavausi,cia bent jau man taip kita endokrinologe sake,kad del dezamethoson.Is svorio truputi priaugau.

aciu labai uz atsakymus 4u.gif sian jau biski geriau, svaigimas po truputi praejo, tai tikiuos, kad nesikartos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2008 07 17, 22:52)
aciu labai uz atsakymus  4u.gif sian jau biski geriau, svaigimas po truputi praejo, tai tikiuos, kad nesikartos  unsure.gif

Tik dar norejau pasakyt, kad nenutrauktum gert dexamet., kol su gydytoju pasitarsi - nors ir maza doze tau paskyre, bet patys vaistai tai tikrai ne vitaminai, nemanau, kad butu gerai kelias dienas negert, o po to vel gert. Nu as cia tik siaip blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SkruzdeLux @ 2008 07 17, 23:16)
Tik dar norejau pasakyt, kad nenutrauktum gert dexamet., kol su gydytoju pasitarsi - nors ir maza doze tau paskyre, bet patys vaistai tai tikrai ne vitaminai, nemanau, kad butu gerai kelias dienas negert, o po to vel gert. Nu as cia tik siaip  blush2.gif 4u.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
manau ir man teks prie jusu prisijungti, nes pries pora men nustate gine, kad pas mene policistiskos kiausides, ciklas tesiasi 40d ir jau 2 men negaliu pastoti.pirma men geriau tik duphastona, si men jau isare ir skatinamuju,tik va pavadinimo nepamenu, berots is L raides.sako,kad vis del to folikulas neplysta ir todel nieko nesigauna su pastojimu ir plius dar mano ciklas 40 d, sake tai irgi nenormalu. jei ir vaistai nepades tada guldys i ligonine ir dirbtinai su adatom spogdins juos, na kazkaip panasiai paaiskino. gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2008 07 21, 11:40)
Sveikos merginos  4u.gif
manau ir man teks prie jusu prisijungti, nes pries pora men nustate gine, kad pas mene policistiskos kiausides, ciklas tesiasi 40d ir jau 2 men negaliu pastoti.pirma men geriau tik duphastona, si men jau isare ir skatinamuju,tik va pavadinimo nepamenu, berots is L raides.sako,kad vis del to  folikulas neplysta ir todel nieko nesigauna su pastojimu ir plius dar mano ciklas 40 d, sake tai irgi nenormalu. jei ir vaistai nepades tada guldys i ligonine ir dirbtinai su adatom spogdins juos, na kazkaip panasiai paaiskino. gal kam taip buvo?

na matyti kad tau pati pradžia ir maišaisi šiek tiek mirksiukas.gif pasiieškok daugiau info internete apie patį PKS; taip pat gali paskaitinėti daugiau čia forume: apie skiriamus vaistus - ovuliacijos stimuliacijos temas; o ligoninė - tai greičiausiai laparoskopija? yra ir apie tai tema mirksiukas.gif nėra viskas taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti iš pradžių mirksiukas.gif jeigu ką klausk - padėsim kuo galėsim 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos

Jungiuosi prie jusu. As pati sau PKS jau 5 metus itarinejau, o dabar Klimas oficialiai tai patvirtino verysad.gif ... Pozymiai tradiciniai - nereguliarus ciklas (bet kai buna, tai su O), spuogeliai, plaukeliai, tiesa antsvorio neturiu (tfu tfu kad neprisikalbeti). Pirmas vaikas - netyciukas besisaugant bigsmile.gif , praeita vasara nusprendem planuoti antra - pastojau per pirma O, deja, nesekmingai. Dabar bandom is naujo nuo kovo men.
Atsakyti
QUOTE(Theia @ 2008 07 22, 11:20)
Sveikos merginos

Jungiuosi prie jusu. As pati sau PKS jau 5 metus itarinejau, o dabar Klimas oficialiai tai patvirtino  verysad.gif ... Pozymiai tradiciniai - nereguliarus ciklas (bet kai buna, tai su O), spuogeliai, plaukeliai, tiesa antsvorio neturiu (tfu tfu kad neprisikalbeti). Pirmas vaikas - netyciukas besisaugant  bigsmile.gif , praeita vasara nusprendem planuoti antra - pastojau per pirma O, deja, nesekmingai. Dabar bandom is naujo nuo kovo men.

Sveika prisijungus..

Aš irgi pirmadieniui užsiregistravau pas klimą, bet sakykit, jeigu iki tos dienos kartais ateitų vėluojančios mmm, tai turbūt neverta eit pas jį per mmm, nieko negalės daryt?
Ir dar..Ar jis ten padaro hormonų tyrimus toj pačioj poliklinikoj, tą pačia dieną? Ar tik duoda siuntimą, kad pasidaryt kur kitur ir vėliau apsilankyt pas jį su rezultatais?
Atsakyti
QUOTE(Šponka @ 2008 07 22, 12:27)

Aš irgi pirmadieniui užsiregistravau pas klimą, bet sakykit, jeigu iki tos dienos kartais ateitų vėluojančios mmm, tai turbūt neverta eit pas jį per mmm, nieko negalės daryt?
Ir dar..Ar jis ten padaro hormonų tyrimus toj pačioj poliklinikoj, tą pačia dieną? Ar tik duoda siuntimą, kad pasidaryt kur kitur ir vėliau apsilankyt pas jį su rezultatais?

Jei eisi 3-5 ciklo diena, tai pasidarysi FSH/LH tyrimus, bet per mmm turbut i "vidu" nelys smile.gif
Jie daro tyrimus ir klinikoje, bet man Klimas dave siuntima i Geromeda. Kiek as supratau, klinikoje tyrimai daromi ryte, o Klimas visada dirba tik po pietu, tai nelabai istaikysi viska vienu metu.
Atsakyti
QUOTE(Theia @ 2008 07 22, 11:38)
Jei eisi 3-5 ciklo diena, tai pasidarysi FSH/LH tyrimus, bet per mmm turbut i "vidu" nelys smile.gif
Jie daro tyrimus ir klinikoje, bet man Klimas dave siuntima i Geromeda. Kiek as supratau, klinikoje tyrimai daromi ryte, o Klimas visada dirba tik po pietu, tai nelabai istaikysi viska vienu metu.

Aišku, vadinasi, reikia tikėtis, kad mmm taip ir nepasirodys iki vizito, kitaip bus konsultacija neišsami.. unsure.gif
O tai kokį gydymą klimas skyrė tau?
Atsakyti
QUOTE(Šponka @ 2008 07 22, 12:27)

QUOTE(Theia @ 2008 07 22, 12:38)

Jus, merginos, turbut kalbat apie skirtingas jo darbovietes: is ryto jis dirba konsultacinej poliklinikoj Tilto gatvej, o po pietu - privacioje Eugenijos klinikoje 4u.gif
Sponka, taip, jei tu eini pas ji Tilto gatveje, tai taip, jis paskirs atlikti tyrimus, bet ne toj pacioj poliklinikoj. Paprastai juos galima atlinkti bet kurioje privacioje laboratorijoje, kad ir toje pacioje "Geromedoje" (ji viena pigiausiu) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 22 liepos 2008 - 12:33
QUOTE(valerie @ 2008 07 22, 12:27)
Jus, merginos, turbut kalbat apie skirtingas jo darbovietes: is ryto jis dirba konsultacinej poliklinikoj Tilto gatvej, o po pietu - privacioje Eugenijos klinikoje  4u.gif
Sponka, taip, jei tu eini pas ji Tilto gatveje, tai taip, jis paskirs atlikti tyrimus, bet ne toj pacioj poliklinikoj. Paprastai juos galima atlinkti bet kurioje privacioje laboratorijoje, kad ir toje pacioje "Geromedoje" (ji viena pigiausiu)  4u.gif

Tai tą ir aš supratau, kai Theia paminėjo jo darbo laiką.. biggrin.gif
Aš užsiregistravau tilto gatvėj..O jis kuriai nors skyrė stimuliacijas vaistais?
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2008 07 21, 10:11)
na matyti kad tau pati pradžia ir maišaisi šiek tiek mirksiukas.gif pasiieškok daugiau info internete apie patį PKS; taip pat gali paskaitinėti daugiau čia forume: apie skiriamus vaistus - ovuliacijos stimuliacijos temas; o ligoninė - tai greičiausiai laparoskopija? yra ir apie tai tema mirksiukas.gif nėra viskas taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti iš pradžių mirksiukas.gif jeigu ką klausk - padėsim kuo galėsim 4u.gif

taip tikrai man pati pradzia. gali buti,kad kazka ir maisau, bet mano gine man nustate,kad mano kiausides polocistiskos. kitam forume skaiciau tik apie leidziamus stimuliacinius vaistus, o man paskyre geriamas tabletytes ir tik 5dienas. kiek supratau jjie irgi yra stimuliaciniai.
taip daktre sake,jog tai bus laparoskopija,bet ja darys jei nepades vaistai, bet kodel neskyre leidzia, o paskyre tabletes. leidziami gal veiksminngesni butu?
Atsakyti