Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(janta @ 2008 05 25, 10:53)
aš sveriu perdaug. KMI jau netelpa į normą blush2.gif Niekaip nesugebu sukūsti. Valios permažai turiu. Ginė rekomendavo sukūsti, nes antsvoris yra vaisingumo priešas.

Tas tiesa, bet as esu su nemazu antsvoriu ir vis tiek pastojau, tiesa, ne be vaisingumo specu isikisimo.
Po gimdymo svoris labai nukrito.
Tiesiog susitvarkyk mitybos rezima. Kuo dazniau ir po maziau ir nevalgyti greitai gliukozes kieki kraujyje kelianciu dalyku. Kuo labiau apdirbtu ir tt.
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2008 05 25, 10:53)
aš sveriu perdaug. KMI jau netelpa į normą blush2.gif Niekaip nesugebu sukūsti. Valios permažai turiu. Ginė rekomendavo sukūsti, nes antsvoris yra vaisingumo priešas.

as irgi negaliu biggrin.gif Bet ir abejoju, kaip geriant hormoninius vaistus galima sukusti g.gif
o tu negeri metformino? gal jis kazkiek itakoja svori? unsure.gif
as geriu, ir man nuo jo visiskai nesinori valgyt, nors rezultatu nesimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2008 05 25, 10:59)
o tu negeri metformino? gal jis kazkiek itakoja svori?  unsure.gif
as geriu, ir man nuo jo visiskai nesinori valgyt, nors rezultatu nesimato  doh.gif

geriu, su petraukomis. Man nuo jo dažnai suka pilvą biggrin.gif Valgyti lyg ir mažiau norisi, bet vistiek nelieknėju schmoll.gif
Atsakyti
Sunkoka ir man ta svori sumazinti. Na truputeli numeciau, bet liko dar tiek. Labai sunkiai dabar tas svoris krenta... Ne metforminas nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2008 05 22, 14:55)
kas pamenate mane ir kritikavote ir netikejote, kad galima PKS apeiti ir be mediku ir cheminiu vaistu pagalbos, pranesu, kad esu nescia 3 savaitele..... 

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Malonu girdėti, kad pavyko, tai, manau, suteikia daugiau vilčių ir kiekvienai iš mūsų smile.gif
Man tai nepasirodė, kad kritikavom dėl tavo pasirinkto būdo tapti nestuke.gif Na gal tik dėl to, kad nelabai noriai dalinaisi info apie tuos netradicinius gydymo būdus, kas tikrai labai įdomu...

QUOTE(valerie @ 2008 05 25, 11:59)
o tu negeri metformino? gal jis kazkiek itakoja svori?  unsure.gif
as geriu, ir man nuo jo visiskai nesinori valgyt, nors rezultatu nesimato  doh.gif

drinks_cheers.gif Jau ne kartą rašiau, kad man nepavyksta....Dabar dar prisiverčiu rytais mankštą padaryt...Apetitas tikrai nėr super didelis ir valgau lyg mažiau...nu nieko. Pilvas kaip balionas doh.gif Gal čia į senatvę darosi sunkiau svorį numetinėt smile.gif (kalbu asmeniškai apie save)

buvau gegužės vidury pas gyd. Pažiūrėjus echoskopu sakė, kad gleivinė storesnė nei anąkartą ir kažkaip iš jos kalbų supratau, kad to pasekmėje buvo galimi du variantai:arba pastojau (nepasirodžius 2 sav. MM liepė NT daryt), arba tuoj pasirodys MM. Deja 2 variantas - po kelių dienų parplaukė MM...Taigis toliau geriu metforminą iki rugsėjo. Jei iki tol nieko nepavyks, minėjo, kad laukia stimuliacijos.
Atsakyti
Sveikos mergaites,
man jau labai seniai yra nustatytas PKS, jau turbut kokia 10 metu....tuos 10 metu geriu KKT...todel menesines reguliarios. Kai suzinojau, kad sergu, pasiskaiciau info apie sia liga...ir issigandau, kad man turetu pradet dygt barzda, padidet plaukuotumas, ir svoris augt pradetu.....tuomet mano ugis buvo 168, o svori 50 kg. na per 10 metu priaugau 10 kg. bet neturiu jokiu antstvorio problemu, ar tai gali but tik del to, kad geriu KKT, o jei ju negerciau, padidetu plaukuotumas ir svorio priaugciau? verysad.gif su pastojimu iskart kai nustate sake bus problemu....na pastot dar neplanuoju, bent jau siais metais, nors kitais jau gal ir galvociau..turiu dar ir kitu ginekologiniu problemu, gali laukti kaklelio konizacija verysad.gif tai noriu issprest pirmiausia viena, o po to jau galvot apie ateiti...noriu paklaust, ar visoms, kurioms yra PKS yra antsvoris ir padidejes plaukuotumas, neziurint to, kad geriat KKT, ar tik negeriant auga svoris ir t.t. Lauksiu Jusu minciu...
Atsakyti
antsvorio nėra, o plaukuotumas padidėjęs, nepriklausomai nuo to ar keriu KT, ar ne - visąlaik tas pats smile.gif
Atsakyti
Antsvoris yra, o plaukuotumas normalus (būtų visai minimalus, jei nuo 15 metų nebūčiau pradėjusi skusti reikia-nereikia smile.gif )
KT negeriu, tik esant reikalui - keletą mėnesių prieš IVF ar esant cistoms.
Atsakyti
Oficialaus antsvorio kaip ir nera...tik nereikalingi kilogramai biggrin.gif
Plaukuotumas padidėjęs doh.gif su KT situacija būna geresnė.

Tiesa, o kaip kovojat su tuo prakeiktu plaukuotumu?
Ypač ant veido...Nes dabar kai negeriu KT - tragedija. Iš man žinomų priemonių gal tik lazerio nesu bandžius. Gal kam nors kas nors stebuklingai padėjo?
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Kadangi nelabai radau temos, kad paklausčiau į temą lotuliukas.gif , tai gal jūs labai nesupyksit, kad įlysiu pas jus su klausimu, kuris tiesiogiai nesusijęs su PKS? O kadangi jūs tiek visko daug žinot, tai gal kuri žinosit ir atsakymą į mano klausimą.
O klausimas būtų, kurią CD reiktų eiti pas gydytoją, kad ji galėtų pažiūrėti echo ar nėra cistų?
Būsiu labai dėkinga jei kas nors parašys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 06 09, 09:02)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Kadangi nelabai radau temos, kad paklausčiau į temą lotuliukas.gif , tai gal jūs labai nesupyksit, kad įlysiu pas jus su klausimu, kuris tiesiogiai nesusijęs su PKS? O kadangi jūs tiek visko daug žinot, tai gal kuri žinosit ir atsakymą į mano klausimą.
O klausimas būtų, kurią CD reiktų eiti pas gydytoją, kad ji galėtų pažiūrėti echo ar nėra cistų?
Būsiu labai dėkinga jei kas nors parašys 4u.gif

Manau nėra jokio skirtumo kada eini. Merginos kada stimuliuojasi eina pirmom ciklo dienom žiūrėti ar po stimuliacijų nepriaugo cistų, o normaliam cikle manau jokio skirtumo
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 06 09, 08:02)
..., kurią CD reiktų eiti pas gydytoją, kad ji galėtų pažiūrėti echo ar nėra cistų?

Man mano gydytoja sako, kad pas ginekologą reikia eiti kuo greičiau po mmm, nes kol plona gimdos gleivinė, gydytojas viską geriausiai mato.
Atsakyti