Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

[quote=skm,2008 01 03, 15:45]
Tad mes su vyru kibom i darba smileysex.gif Taciau snd ryte paaiskejo kad nieko nepavyko cry.gif cry.gif cry.gif
nesuprantu kodel nepavyko pastoti, juk mylejomes per pati pika ir pries ji ir po jo. Darausi paranojike, prarandu vilti schmoll.gif
[/quote]

Nerija69, o vyro spermiukus tikrino?
[/quote]

kiek žinau, kai susiformuoja folikulas, leidžia homoninį preparatą, kad jis tikrai plyštų, nes būna, kad jis susiformuoja, bet gali ir netrūkt. Arba po kelių dienų žiūri echoskopu ar ovuliacija tikrai įvyko...
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2008 01 03, 14:47)
Aciu uz issamu atsakyma...
Viskas butu puiku,jei neplanuociau nestumo...
Gine minejo,kad pora men. pagersiu KT,tada bandysiu gerti klostilbegita...

Aaaa, tai planuoji nestuke.gif
Aš gėriau KT rugsėjį ir spalį, tai po jų man buvo kuo puikiausia ovuliacija.
O Šiauliuose gydaisi? Buvai šiauliečių skyrely? Mūsų reikaluose reikia geriausių gydytojų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2008 01 03, 14:52)
Aaaa, tai planuoji  nestuke.gif
Aš gėriau KT rugsėjį ir spalį, tai po jų man buvo kuo puikiausia ovuliacija.
O Šiauliuose gydaisi? Buvai šiauliečių skyrely? Mūsų reikaluose reikia geriausių gydytojų  smile.gif

Taip,planuojam blush2.gif.Taip,siauliuose gydausi ir siaulieciu skyrelyje buvau.Visos rekomenduoja,kad vaziuociau i Kauna pas kazkoki Ž.... .
Kazkaip mastau (gal ir blogai mastau),kad nieko geriau man nepasiulys tame Kaune.Geriu vaistus,kuriuos rekomenduoja gydytoja -Duphastonas,paskui gersiu Diane 35,dar po to gydytoja minejo,kad gersiu klostilbegita...
Na,dar kiek palauksiu,paskui jau reikes meginti galbut vykti ir i Kauna...
Atsakyti
[quote=skm,2008 01 03, 15:49]
Nerija69, o vyro spermiukus tikrino?
[/quote]
kiek žinau, kai susiformuoja folikulas, leidžia homoninį preparatą, kad jis tikrai plyštų, nes būna, kad jis susiformuoja, bet gali ir netrūkt. Arba po kelių dienų žiūri echoskopu ar ovuliacija tikrai įvyko...
[/quote]

Vyro spermiuku dar netyre, sake kad kelis menesius pabandysim stimuliuoti, jei nesigaus pastoti, tai tada ir vyra patikrins.
Net nzn nei ka dabar galvoti, ji manes netikrino plyso ar ne tik pasake ateiti kaip prasides ciklas arba bus teigiamas nestumo testas.
Papildyta:
Beja norejau paklausti ar kam nors pavyko sergant PKS susilaukti kinderiuko?? smile.gif
Noreciau isgirsti Jusu istorijas.
Aciu
Atsakyti
Beja norejau paklausti ar kam nors pavyko sergant PKS susilaukti kinderiuko?? smile.gif
Aciu

Nesijaudink. Ir patariu kad ateitum i temele. Ovuliacijos stimuliacija be IUI. Ten renkasi merginos tokios kaip tu, dažniausiai su PKS diagnoze.

Va as irgi buvau tarp ju. Ir jau 12 sav. laukiuosi. Beje kaip ir mes dirbom su vyru deje is pirmo karto nepavyko.
Atsakyti
QUOTE(Nerija69 @ 2008 01 03, 17:00)
Aciu

Sveikos,
Mano istorija tokia - nuo pat sirgimo pradzios lyg ir viskas su mm buvo normaliai, tik kad labai skausmingos visada budavo. Tai israse gert KT femodena. Geriau gal 3 metus. Paskui istekejau ir nutareme lialiu augint. Nustojus gert KT, antra menesi pastojau ir viskas buvo .o.k. Pati isnesiojau be jokiu bedu, nors daktarai nerekomendavo isvis, nes turiu mioma, pagimdziau nuostabia dukryte. Po gimdymo, sulaukus menesiniu, vel pradejau gert KT, nebemaitinau. Praejo 2 metai, vyras pradejo dirbt uzsieny, as nutariau mest KT. Ir ka jus galvojat? Meciau, bet puse metu nesusirgau. Tai kai nuvariau pas gine, sako PKS. blink.gif Ji stebejos, kaip as pastojau? Savo diagnozes net neitariau, ir dabar nelabai tikiu, tiesiog manau, kad tai ciklo issiderinimas po tiek metu gerimo KT.
Beje, merginos, ar galima taip imt ir susirgt PKS? Jei anksciau gydytojai nemate? Dare ir hormonu tyrimus, viskas ten norma...
Atsakyti
Aciu Aile, butinai apsilankysiu toje temeleje, gal ir sau rasiu ka pritaikyti. Labai saunu kad tau pavyko pastoti, dziaugiuosi!!!!!
O tai tau irgi buvo PKS??? Ir kiek laiko stengetes susilaukti 2.gif ???
Beja vilteee3 tavo dykryte nuostabi!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija69 @ 2008 01 03, 21:30)
Beja vilteee3 tavo dykryte nuostabi!! smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Papildyta:
Aciu
[/quote]
tikrai pavyks pamatysi as pasak gydytojos esu uzkietejusi polocistuke bet pastojau ir jau 24 savaites nestuke.gif
Atsakyti
[quote=kutvela,2008 01 03, 21:41]
Papildyta:
Aciu
[/quote]
tikrai pavyks pamatysi as pasak gydytojos esu uzkietejusi polocistuke bet pastojau ir jau 24 savaites nestuke.gif
[/quote]
Kaip saunu sveikinu 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kiek laiko bandete??
Atsakyti
QUOTE(Nerija69 @ 2008 01 03, 21:59)
Kaip saunu sveikinu 4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O kiek laiko bandete??

Kada pavyks pastot tai čia laiko klausimas. Būna pastoja ir pirmo karto, o buna ir iš aštunto smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Jungiuosi prie jusu

Su vyru bandeme vaikelio susilaukti 1.5 m Tai pirmad buvau VK Klaipedoje ir nustate man PKS verysad.gif Tai tokia pasimetusi esu net nzn ... prirase cia man tu tyrimu ...
Skaitineju dabar apie PKS.. Tai kuo daugiau info, tuo labiau galva susisuko doh.gif
Atsakyti