Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(nikata @ 2007 12 22, 21:09)
kiek, mergaites, jums ilgiausiai po Duphastono gerimo reikejo laukti mmm? man paprastai  mmm prasidedavo po 4 dienu. O  dabar jau net 14 dienu, ir nieko ner:( kazin, kur jos uztruko??? ( hcg dariau,  tai maziau nei 1, o prog tai daugiau nei 60)

Man po 10 duph tab išgėrimo ilgiausiai dar teko laukti 11d doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2007 12 22, 22:09)
kiek, mergaites, jums ilgiausiai po Duphastono gerimo reikejo laukti mmm? man paprastai  mmm prasidedavo po 4 dienu. O  dabar jau net 14 dienu, ir nieko ner:( kazin, kur jos uztruko??? ( hcg dariau,  tai maziau nei 1, o prog tai daugiau nei 60)

Man va neseniai teko sugerti 18 tableciu ir tik tada pasirode mmmm
Atsakyti
tai kad as 10 dienu po 2 geriau... praejo 19 po vaistu gerimo, ir tik tada atejo mmm. kazin kodel??
Atsakyti
Sveikutes...
As jau siandien 7 diena geriu Duphastona po 2 tabletes per diena... Paskutines mmm buvo liepos pabaigoje,pas gine buvau praeita savaite.Labai issamiai mane paziurejo,dare paprasta bei vaginalini echo,taip pat dariausi hormoninius tyrimus.Pasidariau progesterono ir prolaktino tyrimus,atsakymus suzinosiu rytoj.
Dar gine rekomendavo prasidejus mmm gerti kontraceptikus Diane-35.Taip bandysim sureguliuoti mano cikla.
Klausykit,o ka as suzinosiu is tu padarytu hormoniu tyrimu?Patarkit man ko klausti... blush2.gif .Siuose tyrimu atsakymuose tikrai busiu visai zalia blush2.gif unsure.gif .
Aciu uz bet koki atsakyma mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 02 sausio 2008 - 21:30
QUOTE(vyšnelė @ 2008 01 02, 21:29)
Pasidariau progesterono ir prolaktino tyrimus,atsakymus suzinosiu rytoj.
Dar gine rekomendavo prasidejus mmm gerti kontraceptikus Diane-35.Taip bandysim sureguliuoti mano cikla.
Klausykit,o ka as suzinosiu is tu padarytu hormoniu tyrimu?Patarkit man ko klausti... blush2.gif .Siuose tyrimu atsakymuose tikrai busiu visai zalia blush2.gif  unsure.gif .

Turėtų gydytoja viską paaiškinti, o jei neaiškins, tiesiog klausk. Pvz. ką rodo tyrimai? Būk įkyri per konsultaciją, užtai paskiau neliks klaustukų mirksiukas.gif

Mano progesteronas vėl aukštumoj thumbup.gif Čia matyt už visą gyvenimą dabar ovuliuosiu biggrin.gif
Myliu Kazanavičių, Thyboną, ir perku NT lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mia: 03 sausio 2008 - 10:40
Mia, super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos dar karta.
Suzinojau savo progesterono ir prolaktino tyrimų atsakymus.
progesteronas - 0,420
prolaktinas - 9,79.
Ar jus man galetumete pakomentuoti,ka tie skaiciukai reiskia.

Gydytoja telefonu kazka bande man aiskinti,bet as tikrai nelabai ka supratau. Tik sake pabaigti gerti Duphastona (is viso busiu gerusi 10 dienu po 2 tabletes) ir po 3 dienu turetu prasideti mmm. Tada pradesiu gerti kontraceptikus - Diane-35.

Esu labai sunerimusi del saves,kad tokie nenormalumai yra pas mane verysad.gif .

Atsakyti
Sveikos paneles.
Noriu ir as prisijungti prie Jusu. Ne karta teko siame skirelyje ieskoti paguodos. O dabar tiesiog noretusi Jusu patarimu, bei noreciau pasidalinti savo nelaimemis. Kiek save pamenu visada turejau bedu su mm, plaukuotumas taip pat kamuoja, antsvoris gal atsirado palaipsniui. Vaiksciojau pas gine taciau ji tb buvo nekompetatinga ir man nieko apie PKS nera net uzsiminusi. As apsilankaiu pas kt gine, degnozavo PKS ir man paskyre gerti KT Diane35, kadangi dar neplanavau nestuke.gif . Po 1.5m gerimo KT.nusprendziau kad jau laikas susilaukti 2.gif. 2007.03 pradejome vaikelio gamyba, bandem naturaliai, taciau snypstas . Pries men kreipiausi i vaisingumo klinika. Geriau Thybon'a, medformina, clystobegita (kazkaip taip), estrofena bei duphastona. Echo metu pasake kad folikulas susidare ir jau pasiruoses ovuliuoti. Tad mes su vyru kibom i darba smileysex.gif Taciau snd ryte paaiskejo kad nieko nepavyko cry.gif cry.gif cry.gif
nesuprantu kodel nepavyko pastoti, juk mylejomes per pati pika ir pries ji ir po jo. Darausi paranojike, prarandu vilti schmoll.gif
Atsakyti
Nerija69,labai pazistama situacija...
Mes irgi nuo kovo menesio nesisaugojam,nuo liepos men.nera menesiniu.Aisku,jau testu nezinau kiek prigadinau...
Dabar geriu Duphastona,atsiradus menesinems gersiu Diane 35.Tik kazin kodel butent ji mums rekomenduoja gerti g.gif. Paskui gine sake paskirs gerti klostilbegita.
Kazkaip esu susirupinusi,tuo labiau,kad planuojam antraji vaikeli...
Viliuosi tuo,kad turiu savo maziuka,kurio susilaukiau esant panasiai situacijai.Menesiniu tada nebuvo 4 men.,o sast viena karta testas parode teigiama atsakyma...Labai tikiuosi,kad ir si karta taip bus... wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2008 01 03, 12:37)
progesteronas - 0,420
prolaktinas - 9,79.
Ar jus man galetumete pakomentuoti,ka tie skaiciukai reiskia.

Progesteronas rodo, kad ovuliacijos nebuvo. Prolaktinas lyg ir geras, nors įsitikinimui reikėtų normas pamatyt.
Na ir puiku, jei nenori nėštumo, gersi kontraceptikus, kurie neleis situacijai blogėti. Gėriau Diane kokius 5 metus, esu gyva, sveika biggrin.gif

QUOTE(Nerija69 @ 2008 01 03, 14:23)
Echo metu pasake kad folikulas susidare ir jau pasiruoses ovuliuoti. Tad mes su vyru kibom i darba    smileysex.gif Taciau snd ryte paaiskejo kad nieko nepavyko  cry.gif  cry.gif  cry.gif
nesuprantu kodel nepavyko pastoti, juk mylejomes per pati pika ir pries ji ir po jo. Darausi paranojike, prarandu vilti schmoll.gif

Deja, būna taip, kad atrodo viskas padaryta, visos sąlygos pastoti įvykdytos - o nėštumo nėra. Vienas gydymo mėnuo - dar tiek mažai....
Kantrybės, tikrai pastosi. Vėl kibk į kovą mirksiukas.gif

Papildyta:
O Diane toms kurios turi PKS, skiria dėl to, kad jame papildomai dar įdėta tokios medžiagos, kuri mažina vyriškus hormonus. Mat su jais pas policistukes problemos doh.gif
Atsakyti
Tad mes su vyru kibom i darba smileysex.gif Taciau snd ryte paaiskejo kad nieko nepavyko cry.gif cry.gif cry.gif
[/quote]

Nerija69, o vyro spermiukus tikrino?
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2008 01 03, 14:43)
Progesteronas rodo, kad ovuliacijos nebuvo. Prolaktinas lyg ir geras, nors įsitikinimui reikėtų normas pamatyt.
Na ir puiku, jei nenori nėštumo, gersi kontraceptikus, kurie neleis situacijai blogėti.

Aciu uz issamu atsakyma...
Viskas butu puiku,jei neplanuociau nestumo...
Gine minejo,kad pora men. pagersiu KT,tada bandysiu gerti klostilbegita...

Kai esu anksciau gerusi KT,su mmm budavo viskas normaliai...
Atsakyti