Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(rita.gs @ 2007 11 16, 17:47)
Gal tu ir teisi, as irgi cia nieko 100 proc nesakau. Buvau gi as pas spec. Tyrimus dare iki po ilgos pertraukos prasidejusiu mmm. Prasidejo mmm, reiskias, viskas OK, daugiau nieko neziurejo, netyre. Sake, ateit po 6 men bandymu. Tai jei pas mane gleivine per plona, tai man tuos 6 men nieko ir neiseis? Tai kam tiek laukt, kad po to suzinot, kas blogai? Pati gydytis irgi nebandau. Tik noriu zinot visa tiesa apie save. O kantrybe gali gleivine uzaigint?  smile.gif Nu ta prasme, ar gali buti, kad tik si cikla ji pas mane plona, gal kita cikla viskas bus gerai?

manau kad gali visaip būti, pas mane pvz kaip ciklas, taip naujiena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rita.gs @ 2007 11 16, 17:47)
O kantrybe gali gleivine uzaigint?  smile.gif Nu ta prasme, ar gali buti, kad tik si cikla ji pas mane plona, gal kita cikla viskas bus gerai?

Kantrybė daug gali biggrin.gif
Ir kiekvieną ciklą gali būti kitaip, o gali būti ir koks sutrikimas.
O 100 proc tau niekada joks gydytojas neduos. Kiek kartų būna, kai atrodo, idealios sąlygos nėštumui - viskas sustyguota, suskaičiuota, stebėta ir atrodo idealiai - tik lauk teigiamo rezultato. O jis neateina. Ir tokių atvejų daug verysad.gif

Aš tai pastojau, kai gleivinė buvo 7 mm, sakoma, kad jos nepakanka pastojimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 11 17, 23:58)
Kantrybė daug gali  biggrin.gif
Ir kiekvieną ciklą gali būti kitaip, o gali būti ir koks sutrikimas.
Aš tai pastojau, kai gleivinė buvo 7 mm, sakoma, kad jos nepakanka pastojimui  smile.gif

Tai tik laukt ir belieka kol kas. Gal as jau visai fool.gif , bet vis dar tikiuosi, jog gine blogai mate lotuliukas.gif Nu *****, gi cia milimetru reikalas, gal ten kokio nepaskaiciavo lotuliukas.gif Nu aisku, ji sake, kad nemato ir 3 sluoksniu, nu bet ka dabar... Kaip pas kazkuria parase maciau, jog ne tai kad viltis mirsta paskutine, bet viltis isvis nemirsta. Kol dar savo akim nemaciau mmm... lotuliukas.gif

O su tais atvejais, visko buna. Tik ir girdisi, kam nereikia, kas nenori, nelaukia, neplanuoja, raudoniukes, vejaraupiu ir pan. tyrimu nedaro, ta jau ziurek ir nestuke.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita.gs: 17 lapkričio 2007 - 23:36
QUOTE(rita.gs @ 2007 11 17, 23:29)
Kaip pas kazkuria parase maciau, jog ne tai kad viltis mirsta paskutine, bet viltis isvis nemirsta. Kol dar savo akim nemaciau mmm...  lotuliukas.gif

Nu ir labai geras požiūris smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif ,

Trumpai mano istorija: Jau 9 men negalim su vyru susilaukt leliuko, tai nusprendziau kreiptis i VK, nes ziuriu, kad su paprasta gine jokiu prosvaisciu susilaikt vaikelio doh.gif . Pirmo vizito metu, po echoskopijos gyd pasake itarianti policistines kiausides, liepe hormonus pasidaryti ir vyro spermiukus issitirti. tai va laukiu 21 c.d. su nekantrumu, kad su visais tyrimais pas gine i konsultacija nuvaryti ir isgirsti jos nuomone. Visa viltis, kad nieko rimto, nes ciklas pas mane idealus, ir siaip visi kiti simptomai neatitinka, tikiuosi, kad VK pades mums greiciau ssuilaukti leliuko, po to dar vieno blush2.gif ir dar vieno biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
panasu, kad as vel jungsiuos prie jusu...
dare siandien echo, tai sake padidejusi desne kiauside ir pilna mazu folikuliuku, o man jau antra puse ciklo doh.gif tai O kaip ir nebuvo, ciklai ilgeja... verysad.gif
sulaukus mm, eisiu pasidaryt hormonu ir ieskosiu bedu toliau cool.gif
Atsakyti
Labas. jungiuosi į jūsų pokalbius. mano istorija tokia: prieš du metus dėl šono skausmo kreipiausi į ginekologę, padarė echoskopiją, paminėjo, kad folikulų daugokai, bet viskas normalu. Gyvenau, skausmas dingęs buvo. Dabr sugrįžo. Apsilankius pas ginekologę, ši pasižiūrėjo tą seną echoskopijos aprašymą ir pasakė, kad įtaria policistines kiaušides man. Šiandien tą patį patvirtino echoskopo tyrimas. Keista tai, kad mano ciklas kaip ir reguliarus, kiekvieną mėesį sulaukiu mmm. O ir ieškant skausmo priežasties prieš tris savaites buvo atlikta vidaus prganų echoskopija, per kuria matė didesnį 2.5cm skersmens folikulą. Šiadien jo nematė, tai matyt buvo subrendęs kiaušinėlis, ovuliacija buvo. Tai nelabai suprantu, ar man ši liga, jei ovuliacija vyksta.
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2007 11 20, 16:31)
Labas. jungiuosi į jūsų pokalbius. mano istorija tokia: prieš du metus dėl šono skausmo kreipiausi į ginekologę, padarė echoskopiją, paminėjo, kad folikulų daugokai, bet viskas normalu. Gyvenau, skausmas dingęs buvo. Dabr sugrįžo. Apsilankius pas ginekologę, ši pasižiūrėjo tą seną echoskopijos aprašymą ir pasakė, kad įtaria policistines kiaušides man. Šiandien tą patį patvirtino echoskopo tyrimas. Keista tai, kad mano ciklas kaip ir reguliarus, kiekvieną mėesį sulaukiu mmm. O ir ieškant skausmo priežasties prieš tris savaites buvo atlikta vidaus prganų echoskopija, per kuria matė didesnį 2.5cm skersmens folikulą. Šiadien jo nematė, tai matyt buvo subrendęs kiaušinėlis, ovuliacija buvo. Tai nelabai suprantu, ar man ši liga, jei ovuliacija vyksta.

o hormonų tyrimus darei? iš ko jie sprendžia, kad tau PK? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 11 20, 17:14)
o hormonų tyrimus darei? iš ko jie sprendžia, kad tau PK?  g.gif

šiandien einu pas ginekologę, jei spės dar šį ciklą darys, jei ne, tai kito metu. man po echoskopijos pasakė.
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2007 11 21, 11:59)
šiandien einu pas ginekologę, jei spės dar šį ciklą darys, jei ne, tai kito metu. man po echoskopijos pasakė.

matau, kad is Klaipėdos drinks_cheers.gif o pas kokia gin vaikstai, nes as kur nueinu, ten nesamones doh.gif
Atsakyti
Penktadieni pridaviau krauja VK tyrimams, siandien paskambino atsakymus pakomentuot (matyt, nepastebejo, kad siam ketvirtadieniui uzsirasius esu). Sako, normoj, tik pagal mano amziu kiek ... (gerai nenugirdau, bet man rodos, sake liutenizuojantis doh.gif ) hormono per daug. Tai tada as jai papasakojau istorija, kaip be jos paskyrimo tyrimus dariau (kad buvau pas paprasta gine, kad gleivine plona ir t.t. nenorejau praziopsot ciklo pradzios ir savarankiskai tyrimus padariau). Tai ji sake, kad gleivine del to ir plona, kad pas mane PK. Ech... nu ziuresiu, ka ketvirtadieni po apziuros pasakys.
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2007 11 20, 18:31)

Sveika,

siaip tai as ir nelabai suprantu, nes pas mane viena kiauside ir policistine, bet dominuojantis folikulas susidaro ir ovuliacija vyksta. Kadangi as dar nestumo neplanuoju geriu KT. taip kad as ir nelabai suprantu, kaip cia su ta ovuliacija? Juk literaturoj aiskiai raso, kad ovuliacija nevyksta, nebent tik labai retai.
Atsakyti