Labutis visiem. As irgi prisidesiu prie jusu su savo bedom

. Tik as jau susipainiojau kur teisybe kur ne. Sausio menesi buvau pas gydytoja bendrosiospraktikos klinikoj, tai moteriske man nustate endometrioze. Nezinau kaip ji nustate bet nustate, nes kiek zinau tik ultragarsu nenustatysi

. Tada paskyre man tris menesiu gerti diana, ketvirta menesi 4-9 menesiniu dienas clostybegyt ir nuo 16-26 dufastona. pavartojus siatas gydymo priemones gavosi didelis ......... nes pykino mane via klaika dar iki siol. Kruti susidare guzelis, skausmingas. menesines nesusireguliavo o gavosi kazkoks chaosas pas mane organizme. Tada teko eiti cia pas gydytojus kurie nustate PKO ir buvo labai nustebe is kur ta endometrioze gydytoja istrauke

. Na tyrimus hormonu pasidariau, vyras irgi. Liko susimatyti su gydytoju kuris ivyks gruodi. Priedo turiu numesti svorio nors 10 kg. Kuri labai sunkiai sekasi numesti.

Taip kad nezinau kas man yra ir tikiuosi kad VK Kaune (spalio men) man pades nes kitaip nezinau......
O ar galima pradeti gydyma nenumetus svorio ar man butinai reikia salotos lapus griauzti?
Papildyta:P.S. Labai atsiprasu uz klaidas!