Hmm, as tai pirma pele pamaciau per sniega begant, tai ka tai reikstu? oj, ne, prisiminiau, kad pirmas tai uodas ant lubu is kazkur atsidaigojo. Turbut visus metus zysiu kaip uodas, gal reikia vyrui patart is anksto kokias ausines isigyti
Melsva, dekui, uzsirasiau, pabandysiu butent sitas pasisodinti. Jei pas tave auga, gal ir pas mus prigis
Pas mane tai irgi visas sodas nuo snieguoliu baltuoja, dar zibutes bando pumpurus kelt. Eleboras graziai perziemojo, bet dar labai mazutis, nezydi Bet uztai kroku pridyge, tai mamma mia - reiks butinai iskast ir paretint, nas dabar kaip ezio spygliu pilna kai kuriose vietose. O siai tai viskas jau bunda - ir hiacintai, ir tulpes lapelius pradeda leisti, ir narcizai, ir irisai tiek svoguniniai, tiek gumbiniai. Ech, jau norisi vaziuot pasikapstyt ir greiciau geles nuo palanges i soda ir sodyba isgarbint
Melsva, dekui, uzsirasiau, pabandysiu butent sitas pasisodinti. Jei pas tave auga, gal ir pas mus prigis
Pas mane tai irgi visas sodas nuo snieguoliu baltuoja, dar zibutes bando pumpurus kelt. Eleboras graziai perziemojo, bet dar labai mazutis, nezydi Bet uztai kroku pridyge, tai mamma mia - reiks butinai iskast ir paretint, nas dabar kaip ezio spygliu pilna kai kuriose vietose. O siai tai viskas jau bunda - ir hiacintai, ir tulpes lapelius pradeda leisti, ir narcizai, ir irisai tiek svoguniniai, tiek gumbiniai. Ech, jau norisi vaziuot pasikapstyt ir greiciau geles nuo palanges i soda ir sodyba isgarbint
Pas mani kieme tai irgi tiek kroku pridyge Ale visi geltoni, tai taip ir sviecia is tolo. Ai dar, i inkyleli varnenai sugryzo, tai lauksim kol isperes mazylius
Mano pievele kazko pasidengus ale pelesiu kazkokiu, papilkejus visa, tai nezinau ka daryt A kaip jusu pievute perziemojo
Mano pievele kazko pasidengus ale pelesiu kazkokiu, papilkejus visa, tai nezinau ka daryt A kaip jusu pievute perziemojo
QUOTE(Akyra @ 2005 04 04, 12:50)
Nieko nereikia daryti, nes kasmet taip ir būna. Išlys nauja žolytė ir vėl bus gražu.
QUOTE(Akyra @ 2005 04 04, 09:50)
Pas mani kieme tai irgi tiek kroku pridyge Ale visi geltoni, tai taip ir sviecia is tolo. Ai dar, i inkyleli varnenai sugryzo, tai lauksim kol isperes mazylius
Mano pieva irgi lygiai tokia pati, kaip parašei. Tik pernai rudenį pasėjom, tokia graži buvo Gal sakau dar atsigaus
Vienas sodininkas - darzinykas ka tik patare su tankiu grebliuku "prasukuot", sake kad turetu greiciau atsigaut. Reiks siandien tuo ir uzsiimt, nes labai jau oras fainas ir norisi kieme pabut
QUOTE(Akyra @ 2005 04 04, 13:48)
Vienas sodininkas - darzinykas ka tik patare su tankiu grebliuku "prasukuot", sake kad turetu greiciau atsigaut. Reiks siandien tuo ir uzsiimt, nes labai jau oras fainas ir norisi kieme pabut
Na, nebent labai norėtum pasportuoti. Bet kiek tenka pastebėti, tokia problema paprastai išsisprendžia nesprendžiama. Sunkiai save įsivaizduoju daugiau nei 10 arų šukuojančią grėbliuku .
QUOTE(laukinukė @ 2005 04 04, 12:54)
Na, nebent labai norėtum pasportuoti. Bet kiek tenka pastebėti, tokia problema paprastai išsisprendžia nesprendžiama. Sunkiai save įsivaizduoju daugiau nei 10 arų šukuojančią grėbliuku .
Tai aisku, kai tokis didelis plotas, tai eina sau Pas mane tai nedaug, gal kokie 300 kv/m
Dar parasysiu, ka mano diedas sugalvojo, kaip nuo kaimo babciu apsisaugot, nes labai jau megejos pro tvora spoksot ir pliotkint.
Tai va, ikase jis i zeme apie 6 metru medzio rastus, tokius neperstoriausius, o nuo virsaus nuliaido virvutes, gal kokiu 10 vnt., taip i samus, gavosi kaip piramide, tadu aplink susodino lipancias sparagines pupeles (tokios dideles ju ankstys buna), tai kaip jos greit apsivynioja tomis virvutemis, kokio grozio piramide gaunas kai viskas suzaliuoja Musu visa deriovne stebisi, ir nuo babciu kaip gerai apsaugo Mes tokias piramides net sesias buvom pasistate, tris vienoj pusej ir tris kitoj. O svarbiausia, jokios prieziuros nereikia, vyniojasi ir tiek, tik rudeni reik derliu nuimt, pernai du kibiriukus pupeliu prisilukstenau, vo
O aš šiemet dar nebuvau savo sodyboje, ir dar kažkur dvi savaites nevažiuosiu O taip jau norisi viską apžiūrėti, rankas į žemę sukišti, tikriausiai ir mano krokai ir eleborai jau gyvybę rodo
Pas mane irgi pieva tokiu kaip puku kai kur apsitraukus, o ji tik antrus metus ziemoja. Pernai tai kazkaip nepastebejau tokio reikalo, tai biskiuka issigandau pamacius, galvojau kad kokia liga uzpuole. Bet jei viskas praeis tik ja nupjovus tai gerai, nes turim ~18a. tokio dziaugsmo, tai su grebliu sunkiai tokias platybes iveiktume
Na pragrebiau as ta pievele, bet visvien nekas, papilkejus kazkokia ir jauciu, kad reiks atsejinet kai kur, nes matosi, kad "praplikus"
Dar vakar mergina mano uzsimane prie ezero nuvaziuot, tai isimeciau gelezine vonia i bagazine ir vaziavom per aplinkui, lauku keliais, tai kiek akmenu prisirinkau ir kokiu fainu Tik gryzus nuo diedo velniu gavau, kad akmenis vezioju Bet vistiek faina, darysiu kazka panasaus i alpinariuma
Dar vakar mergina mano uzsimane prie ezero nuvaziuot, tai isimeciau gelezine vonia i bagazine ir vaziavom per aplinkui, lauku keliais, tai kiek akmenu prisirinkau ir kokiu fainu Tik gryzus nuo diedo velniu gavau, kad akmenis vezioju Bet vistiek faina, darysiu kazka panasaus i alpinariuma
Man tai cia labai grazu