Auga pas mus tos magnolijos, bent jau pas mane prie Kauno niekad neapsala.
Labai grazu kai prazysta - lapu dar ner, o ziedai is pradziu kaip rausvi bokalai, o paskui - balsvos lekstes... O jeigu dar po medziu krokai arba narcizai zydi ar tulpes - PASAKA!
Apie jas daug cia http://www.rojaussod...earch=magnolija
Melsva, o kokios veisles pas tave, kur pirkta?
zurnalas - viena, o gyvi pavyzdziai - visai kas kita
QUOTE(kregždutė @ 2005 03 11, 11:17)
Man labai gražu vežimėliai. Tik kur jį toookį gražų gauti? Arklio vežimas per didelis, kažkokių karučių mačiau statybos pardėse, bet jie tokie darbiniai, negražūs. Kas žino, kur yra pirkti, o gal kas gamina tuos sodo elementus?
Kašikas gerai, bet medinis nuo lietaus gali pradėti pūti. Vat ant kojelių jau logiškiau.
Palmolive, ir aš pirmeivė
Kašikas gerai, bet medinis nuo lietaus gali pradėti pūti. Vat ant kojelių jau logiškiau.
Palmolive, ir aš pirmeivė
Tomas Philips reklaminiame lankstinuke mačiau iš vytelių pintą "karutį", gražiai atrodo.
Dar norėjau paklausti kada turėtų pabrangti Senukuose, Ermitaže gėlių daigai, pvz. Sprigė dabar kainuioja 1.50 Lt, dar norėčiau nors dvi savaites palaukti, kažin ar nepabrangs per tiek laiko
Mano draugė turi magnolijų, bet jos labai bijo šunio sisiuko. Tik nesužiūrėk, jau ciucis padaro ant jos. Iš karto nuvysta, matyt pasikeičia kažkoks Ph ir baigta. Iš 6 liko tik trys, viena apsisiota dar laikosi, bet nežydi.
ciuciuko mes kol kas neturim, nors vyras kelis yra turejes ir sunis baisiai myli, bet man suo bute - O va magnolijos baisiai noriu
Na merginos,
pagaliau pavasaris
Apėjau šiandien savo gėlynus.Aišku dar anksti kišti nagus,bet jau baisiai rūpi.
Kai kurias mano gėles apsvilino salė,ypač geležinę rožę,bet manau atsigaus.Bet jau laba i smagu,gražiai atrodo eleborai .visi puikiai išžiemojo ir dabar žiedus į saulutę kelia.
Dar šaukštis iš po durpių savo žiedo viršūnėlę kiša....jau pavasaris....
Kaip išžiemojo jūsų augalai?Ar turite ką žydintį savo gėlynuose?
pagaliau pavasaris
Apėjau šiandien savo gėlynus.Aišku dar anksti kišti nagus,bet jau baisiai rūpi.
Kai kurias mano gėles apsvilino salė,ypač geležinę rožę,bet manau atsigaus.Bet jau laba i smagu,gražiai atrodo eleborai .visi puikiai išžiemojo ir dabar žiedus į saulutę kelia.
Dar šaukštis iš po durpių savo žiedo viršūnėlę kiša....jau pavasaris....
Kaip išžiemojo jūsų augalai?Ar turite ką žydintį savo gėlynuose?
Siuo metu pradeda zydeti sode snieguoles.Jau krokai galveles kelia.Kai tik nutirps sniegelis prazys raktazoles ir naslaites(o ju daug ir ivairiu spalvu).Siu turesiu ir ne tik del saves...Na,o visa kita ateity..narcizai,tulpes.
Pas mane sode irgi jau zydi snieguoles ir ankstyvi geltoni krokai.Labai smagu, jau ir bitutes skraido.Yra toks posakis, koki gyvuna po ziemos pirma pamatysi toks ir pats siais metais busi. Anksciau pavasari balindavau medziu kamienus, bet perskaiciau "sodo spalvos" zurnale, kad reik balint rudeni, nes dabar tai padarius neduos naudos.
Kai pirmosios geles jau noseles kisa is zemes-ateina metas pasirupinti ir aplinka..daryti planus ,susirasyti darbus.O nutirpus paskutiniam sniegui-uzsiimti darbais.Jau galima nuimti diduma uzdengimo(geliu,medeliu),paliekus maziau,kad saules spinduliai nenudegintu.Reikia dekoratyvinius medelius stipriau palieti,kad stipri saule nenudegintu.Kai zeme bus dregna,dregmes gaus ir augalas,tuomet nebus baimes,kad augaliukas zus..Juk daznas pavasari randam buksmedzius geltonais lapais.Manom,kad nusalo,bet dazniau tai padaro kaitri saule.Tad,apsaugokit savo grozi..