Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(palmolive @ 2005 07 01, 10:51)
labai tavo kaktuseliai ir kitos gelytes labai grazios .  thumbup.gif  viena gelyte uzsidejau ant desktopo (kur vienas ziedelis su melynais krastais), atrodo  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(ramute53 @ 2005 07 01, 21:40)
Mes turime paprastojo ligustro gyvatvorę,man labai gražu...
Be to žiūrint kokią funkciją ji turėtų atlikti,ar ką užstoti,ar nuo vėjo,ar nuo gatvės...
ligustras nebijo užteršto oro,nereiklus dirvai.Jeigu bus įdomu parašysiu daugiau smile.gif

O kaip jis atrodo?
Atsakyti
Man irgi įdomu, kaip tas ligustras atrodo. O šiaip gyvatvorės tai nuo kaimynų akių apsigint norim, nes kai tik nusipirkom sklypą, niekaip atsigint jų negalim, kiekvienas kas netingi tas ir eina su savo "patarimais".
Atsakyti
o kur pirkai ir po kiek ligustra, as irgi apie tokia gyvatvore galvoju ax.gif
Atsakyti
Aš irgi domiuosi gyvatvorėm, reikes kažkada užsiimti, ne sklypas kampinis tai dabar gyvenam kaip parodoj, tik kad rodyti dar ne iš visų pusių yra ką... tik šiemet pradėjom tvarkyti. O mano sesuo pirko pūslenį, tai kol kas džiaugiasi, greitai ir gerai prigijo, plius sako, kad tai visiškai nereiklus dirvožemiui ir labai atsparus šalčiui augalas. Jo lapai šiek tiek panašūs į serbento, tik gal daugiau karpyti.
Dar gerų atsiliepimų girdėjau apie gudobeles, atseit tvarkingai karpant jų apačia neišplinka, kas būdinga kai kuriems kitiems senstantiems augalams.
Atsakyti
Na galit atvaziuoti pas mus ir paziureti kaip atrodo ligustras smile.gif O siaip tai kitamet mes jo turesim pardavime smile.gif Jai ka domintu tai rasykit i az
Atsakyti
Na galit atvaziuoti pas mus ir paziureti kaip atrodo ligustras smile.gif O siaip tai kitamet mes jo turesim pardavime smile.gif Jai ka domintu tai rasykit i az
Atsakyti
QUOTE(erikele @ 2005 07 04, 09:37)
Man irgi įdomu, kaip tas ligustras atrodo. O šiaip gyvatvorės tai nuo kaimynų akių apsigint norim, nes kai tik nusipirkom sklypą, niekaip atsigint jų negalim, kiekvienas kas netingi tas ir eina su savo "patarimais".

Kaip pazistama smile.gif O dar jei nori pasidegint - is dvieju pusiu kaimynai, is kitu dvieju gatveles.
Kaip laukiu privatumo - bent jau gyvatvore "apsiremint".
Atsakyti
kazkaip labai aprimusi sita tema g.gif
o as megstu ja pasisakityti ax.gif

as juk pasodinau tulpes pavasari blush2.gif (nusipirkau ermitaze per ispardvima nuzydejusias - tai galvoju negi rudens lauksiu) - tai zinokit islindo jos visai neseniai biggrin.gif dabar kokiu 5-10 cm. aukscio lapukai. ir ne po viena (nes sako, kad tada nezydi) - tai gal dar rudeniop sulauksiu tupliu biggrin.gif
Atsakyti
šaunuolė, ikuska mirksiukas.gif aš irgi mėgstu šitą temą. Jau antra vasara kartu su vyru tvarkom savo 13 a. Pusė jau pievelė, o kitoj pusėj vis dar "gimdom". Bet man patinka tas darbas - kai rankos dirba galva prasivėdina tongue.gif Vienas netoli gyvenantis pilietis užsiima apželdinimo verslu, tai kaimynai juokėsi, kad mus jis pavadino konkurentais - tipo mokam ir žinom kaip tvarkytis. Na va, pasigyriau, iš kuklumo nemirsiu blush2.gif
tik va fotiko skaitmeninio neužgyvenam, negaliu fotkių įmesti ir kartu su jumis pasidžiaugti pasiekimais sad.gif
Atsakyti
as tai tik tevu sodelyje pakolkas krapsatusi ax.gif
bet kas tiesa tas teisa - del ranku dirbimo, galvos pailsejimo smile.gif
tik nuo ziemos pradejau darbuotis ir toki "protini" darba - tai tik pavasariui prasidejus prie "zemes" predejo tarukti smile.gif
ir dabar tas knisinejimas - pats geriausias poilsis biggrin.gif
ir atostogos mano i rudeni nusites - tai laukiu nesulauki, kada gaklesiu persodinima daryti, jau kuriu palnus kaip kur biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,aš galvojau,kad šią temą pamiršote cry.gif ,bet labai puiku kad vis paskaitinėjate biggrin.gif .Juk daugelis aktyvisčių tikriausia atostogauja,ogėlynuose
reikia nuolat suktis.
o aš noriu pasidžiaugti kad mano kubile pasodinta vandens lelija pražydo,jau
antrą žiedą išleido biggrin.gif ,viskas labai gražiai žaliuoja ir žydi tik nesiseka įdėti
nuoraukų,nors turim fotiką cry.gif
Dėl tų gyvatvorių jeigu dar įdomu,paklauskite.
Atsakyti
Ramute53, gal gali placiau papasakoti apie vandens lelijas?! As noriu savo prude siu grazuoliu tureti, tik kad nieko nezinau apie jas, ar jas reikia ziema is vandens isimti?! Kur ju pirkti buna?!
Atsakyti