Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Gene @ 2005 06 06, 18:34)
doh.gif Raskis , nnorėčiau isigyti kanadinės eglės sodinuką , kur Vilniuje jų ieškoti?

O ką aš žinau, gal medelynuose g.gif . Ar bandei iškoti? Aš matai labiau kvietkeliais užsiimu, o dėl medžių ir spygliuočių visokių tai vyras pakvaišęs, jeigu ką, tai galiu paklausti, iš kur jis viską velka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexi 04 @ 2005 06 13, 11:29)
labas visoms,

labai reikia jusu patarimo, nusipirkau  surfinijas, tai nezinau, jos man nyksta kas galetu buti, o buvo tokios grazios, tai siandie nupirkau joms trasu tai palaisciau, ziuresiu kaip dabar bus! zinau kad reikia nuvytusius ziedus nuskinti, bet nelabai zinau ar cia reikia tik ta diedeli israuti ar grynai su ta galvute nuskinti??Aciu

Surfinijas reikia dažnai laistyti ir tręšti. Bet su laistymu irgi atsargiai. Vieną surfiniją kažkada "užmerkiau". Kas per daug - irgi nesveika. mirksiukas.gif Žodžiu, žemė turi būti visada drėgna, bet ne šlapia. Tręšdavau pastoviai surfinijų trąšomis beveik kiekvieną kartą laistydama. Na, bent jau vieną - du kartus į savaitę būtinai reikia.
Nuvytusius žiedus reikia būtinai nuskinti, jeigu nori, kad kuo gausiau žydėtų. Tada augalas savo visą energiją panaudoja naujų žiedų susidarymui, o ne sėklų brandinimui. Nuskinti reikia ne tik žiedlapius, bet ir sėklos dėžutę. Aš skindavau visą žiedą su koteliu. Žinoma, kai gausiai žydi, visų žiedelių gal ir nesužiūrėsi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos,ko niekas neįdedate vaizdų?
Labai norisi pasižiūrėti biggrin.gif
Pas mane baseinėlyje žiauriai žaliuoja vanduo,o nieko negaliu naudoti nes ten kelios žuvytės plaukioja,o jų pagauti niekaip negaliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai mielai pridėčiau vaizdelių, bet neturiu galimybės. cry.gif Bet... mielai žiūriu į jūsiškius! tongue.gif
Atsakyti
Vat keista, kad vanduo zaliuoja g.gif
As kai tik irengiau ta baseineli, tai vanduo tik pora kartu pazaliavo, o dabar skaidrus skaidrus, dugne akmenukai matosi ir karosai kartais islenda is po nendres saknu smile.gif Na man net paciai idomu, kodel jis jau nebezaliuoja g.gif Ir tikrai, jau kokios trys savaites praejo, o vanduo skaidriausias blink.gif Nieko nepyliau, jokios chimijos, nes mano grazuole kartais sugalvoja jame koki ridikeli issirovus nusiplaut kai nematau. Gal del to, kad ten lietaus vanduo g.gif Na bet gi kartais ir is slango lyg ir diedas dapila g.gif

Nuotraukyciu ikelkit kas turit galimybe, labai faina butu ax.gif
As savo gelynus taip noreciau nufotkint, taip graziai viskas zydi, bet neturiu fotiko, broliukas konfiskavo ir i Svedija issiveze, zaraza sad.gif
Atsakyti
Jūs visos tokių gerų patarimų čia duodate viena kitai, tai gal ir man ką patarsite....Į mūsų darželį įsisuko įtariu kaimynų katinas ir po nakties vis randu išraustas žemes ir...Jei pagaučiau tą katiną, tai jaučiu plikom rankom jį....Bet nesiseka. Ką daryti, kaip reikėtų su tuo kovoti? Gal kuri turite patirties. Labai prašau-patarkite.
Atsakyti
QUOTE(rasyte31 @ 2005 06 16, 15:29)
Jūs visos tokių gerų patarimų čia duodate viena kitai, tai gal ir man ką patarsite....Į mūsų darželį įsisuko įtariu kaimynų katinas ir po nakties vis randu išraustas žemes ir...Jei pagaučiau tą katiną, tai jaučiu plikom rankom jį....Bet nesiseka. Ką daryti, kaip reikėtų su tuo kovoti? Gal kuri turite patirties. Labai prašau-patarkite.

Turiu patirties su kaciu kovojimu doh.gif , nusipirkau sodininku pardei priemone atbaidyti katems, sunims , vadinasi BROS, tokiam plastikiniam kibiriuke , pabarsciau to masalo ir daugiau nemaciau katinu paliktu dovaneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi girdėjau apie tokią priemonę. Ir man labai reikėtų! Gal gali pasakyti, kur pirkai ir kiek maždaug kainavo?
O dar vienas liaudiškas metodas, tai įmaišykit į žemę arba pabarstykit tose vietose, kur katinai eina, arklio mėšlo - katinai neina! biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau vaziuojant link Salininku sodininku parduotuvej , kainavo 8.90lt
Atsakyti
QUOTE(vedita @ 2005 06 16, 15:36)
Turiu patirties su kaciu kovojimu doh.gif , nusipirkau sodininku pardei priemone atbaidyti katems, sunims , vadinasi BROS, tokiam plastikiniam kibiriuke , pabarsciau to masalo ir daugiau nemaciau katinu paliktu dovaneliu mirksiukas.gif

thumbup.gif Vat čia-tai liuks thumbup.gif thumbup.gif Aš net Faunoj,pas kačių mylėtojas klausiau ką daryti,bet niekas neatrašė g.gif Aš ne nuo svetimų-nuo savo katino norėčiau apsisaugot,nes tręšia ir tręšia jis mano gėlytes... blink.gif
Atsakyti
tai kokio brangumo surfinijos ohmy.gif ohmy.gif as pirkau po 5lt jau tokias apsiziedavusias normaliai
bet viena tai sudirbau.Pasodinau parsinesusi, patresiau ir, matyt, nuplikiau saknis.Pakeite jos man spalva is tamsios saltibarsciu spalvos pasidare tokia nuplauta, vietomis net balta.
dabar atsigauna, bet neteko puses savo grozio doh.gif
gal kas galit pasiulyti kokia geliu kompozicija ax.gif turiu vazonika toki auksta, statoma ant zemes.
ryt eisiu turgun.Kai jau nueinu tai nuo gausybes visai susisuka galva ir prisiperku ko reik ir ko nereik wacko.gif
vat jeigu taip nueiciau su konkreciu tikslu tai butu gerai ax.gif
Atsakyti
as kaip tik vakar buvau babtuose ir pirkau 5 dideles surfinijas, po 10 lt. bet jau labai daug ziedu, graziai suformuotos. ir mazesnes po 6 lt. bet jau nelyginti kur pardese dvigubai brangiau ir ziedu per pus maziau. nu pirmadieni jei pasiseks idesiu foto. mirksiukas.gif
Atsakyti