Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Jolyta @ 2005 05 20, 08:17)
Skaitau skaitau... apie kokias saulutes kalbat? Jų toks tikras pavadinimas ir yra? Susidomėjau labai... ax.gif  Čia tos pačios gėlytės, kur dar dobiliukais vadina? Būna visokių spalvų, o dažniausia - balti? g.gif

Taip tos pačios žemutės saulutės ar dobiliukai. Nežinojau, kad galima auginti pievoje - gerą idėją padavėt, o tai prisidaugino per kelerius metus be saiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskis @ 2005 05 26, 11:41)
O mano kobėjos visai nesudygo, laukiau laukiau ir šnipštas  sad.gif
Prakrapščiau žemę ir radau tas sėklas be jokių pakitimų  sad.gif  Ai, apsieisiu šiemet ir be jų  tongue.gif

Kobėjas, matyt, reikia sėti labai anksti (gal vasarį rolleyes.gif ), nes maniškės praeitą pavasarį išdygo, o vasarą taip ir nepražydo,...gal per trumpa ta mūsų vasara joms g.gif
Atsakyti
Man tai puikiai sudygo, visu 100 procentu, tik auga labai nevienodai - viena balkone jau lubas baigia apraizgyti, penktadieni butinai i deriovnia tempsiu, o pora yra tai dar tik usiukus pradeda kisti, nors sudygo bene pirmos. Auga ten pat, tokiomis pat salygomis. Kodel toks skirtumas - neismanau.

XMamaX, kaip tau maniskes auga, ar gerai, o tai puoliau pergyvent, kaip pas tave ten viskas sekasi?

Dar sparnuotosios tunbergijos pradejo greitai stypti, betbijau, kad tos bjaurybes sraiges ir jas nuniamnios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milia @ 2005 05 26, 17:19)
Man tai puikiai sudygo, visu 100 procentu, tik auga labai nevienodai - viena balkone jau lubas baigia apraizgyti, penktadieni butinai i deriovnia tempsiu, o pora yra tai dar tik usiukus pradeda kisti, nors sudygo bene pirmos. Auga ten pat, tokiomis pat salygomis. Kodel toks skirtumas - neismanau.

XMamaX, kaip tau maniskes auga, ar gerai, o tai puoliau pergyvent, kaip pas tave ten viskas sekasi?

Dar sparnuotosios tunbergijos pradejo greitai stypti, betbijau, kad tos bjaurybes sraiges ir jas nuniamnios  verysad.gif

Oi Milia, ačiū, kobėjos auga gražiai, dabar jos gyvena šiltnamy po plevele, savaitgali jau sodinsiu į nuolatinę vietą thumbup.gif . O margenius ar pritaikei kur nors. Mano margeniai tai visai garažiai atrodo, dvi gėlytes palikau kaip kambarines, labai jau gražios.
Atsakyti
Kobejas reikia seti ziemos pabaigoj i indelius.O i zeme issodinti jau daigais.(geriau didesniais,greiciau ir gausiau prazysta).Seti geriausia i atskirus indelius,didesnius(nuo silkiu kibirelius vienam augaliukui).
Atsakyti
Kaunietės daržininkės sodininkės, gal žinote kur gauti durpių. Man reiktų kokių 3 mašinų. Gal vežėtės ir turit kontaktus.
Ir dar reiktų patarimo. Noriu tas rūgščias durpes supilti dabar, užpilti negesintų kalkių ir laukti, kol nusirūgštins. Darža daryčiau toje vietoje tik kitais metais. Rudenį aišku perarčiau. Tik pas mane ten yra medelių. Aišku prie pat nepilsiu, bet kažin ar metro spindulio užtektų, ar nenugrauš man medelių kai per lietų nuo tų durpių ir kalkių vanduo tekės g.gif
Atsakyti
Sudygo mano kardeliai biggrin.gif Lenda tokie grazuciai, dideja atrodo akyse. Tik va jurginai kazko snaudzia po ziemos, gal sudziuvo gumbai perziem. g.gif Dar ikisau viena toki juokingu pavadinimu - zirafa, ant pakuotes rasoma, kad jo ziedai orchidejos tipo. Ziuresim kas ten isaugs.
Atsakyti
xMamax, puikus margeniai thumbup.gif , labai graziai auga. Tik bijau, kad po tokio karsto savaitgalio nebutu nuleipe. Laukiu aukles ir leksim visi i soda paziuret. Tiesa, norejau paklausti: man jie vieni labai ryskus, raudoni, o pora yra lyg pabluke, zalesni. Ar cia tie pabluke blogesnem salygom auga, ar jie tiesiog tokie ivairus buna?

O mano jurginai zydi pilnu tempu rolleyes.gif . Kaiminkos vis ateina paziuret, pora kartu ir siaip kazkokius prasalaicius savo sode prie ju radau, tai bijau, kad viena diena gali kas nors pavogti su visais vazonais. Dar geltonosios lelijos pasakiskai zydi, kitais metais reikes nusipirkti daugiau
Atsakyti
Sveikos,
Va kaip atrode pries kokias tris savaites mano "firminis" prudelis, i kuri as megeja su masina ivaziuot biggrin.gif
Ten uz to alpinariumo matosi truputi ale prieskoniu darzelis tongue.gif
Dabar alpinariumas daug puosnesnis, viskas suzydejo .... ax.gif Ir pievute jau atsigauna, kur issutus po ziemos buvo ax.gif

Tik nesijuokit, jei kas ne taip, nes musu deriovnej, tai toks prudelis kaip ir nematytas dalykas doh.gif
Atsakyti
Nu labai fainas prudelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agda @ 2005 05 31, 12:16)
Nu labai fainas prudelis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aga, o ypac kai issisukinedama kieme masinos uzpakali ten imerkiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milia @ 2005 05 30, 08:02)
xMamax, puikus margeniai  thumbup.gif , labai graziai auga. Tik bijau, kad po tokio karsto savaitgalio nebutu nuleipe. Laukiu aukles ir leksim visi i soda paziuret. Tiesa, norejau paklausti: man jie vieni labai ryskus, raudoni, o pora yra lyg pabluke, zalesni. Ar cia tie pabluke blogesnem salygom auga, ar jie tiesiog tokie ivairus buna?

Spalvos skiriasi nes sėjau margenių mišinį, tai jie gavosi skirtingų spalvų ir kaip tyčia ryškesnių mažiau.
Atsakyti