Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Milia @ 2005 05 17, 20:44)
Raskis, tau saulutes be ziedeliu tiks (ta prasme ziedeliai ir dalis lapu zoliapjove nusienauti, bet tuoj vel isauga ir zydi)? Baisiuline zole suaugus musu pievutej po tresimo buvo, tai privalejau nupjauti, o tai jau beveik kelius sieke. Liko pakrasciuose kelios ir nenupjautos saulutes, tai tas butinai iskasiu tau. Nupjautos, kaip sakiau, irgi greit atsigauna.

Milia, aišku, kad tiks ir be žiedelių biggrin.gif
Aš tik vakar grįžau iš sodybos, vyras sekmadienį tai grįžo į Vilnių, jam į darbą, o mane su pupa ir šešuru paliko. Kaip fainiai, dūšia atsigavo, 4 dienas gamtoj pratupėjus thumbup.gif , tiek darbų nuveikiau. Ir dar apžiūrėjau, kad ten kur pernai išbarsčiau saulučių sėklas į veją, tai viena žydį, tai kiek džiaugsmo buvo, kad nors viena išdygo. Nors veją irgi jau šienavau, bet išlindo ir pienės vėl, bet nieko tokio, tegu žydi, o jei dar saulučių kuo daugiau. Vejos niekuom netrešiame ir netrešime greičiausiai, nes mūsų vejapjovė labai smulkina žolę, gaunasi super mulčas, ir dirva nenusialina, kas išauga, viskas grįšta į žemę, tai kurį laiką tikrai netrešime, nes ir plotas milžiniškas, tai kainuotų, jaučiu, labai daug.
Milia, negalėjau paklausti, tai nežinojau, ką tau mainais už saulutes pasiūlyti, tai iškasiau tau vieną vaistinį šalaviją ir vieną paprastąją levandą. Tikriausiai žinai, čia ir prieskoniai, ir vaistai, ir dar gražiai auga ir žydi kaip gėlės. Tai jeigu neturi tokių, tai atvešiu, kai imsiu saulutes, OK?
O tų saulučių tai nesodink į jokius vazonėlius, galima sudėti į kokią kartoninę dėžutę, nors ir nuo batų, ar kitokią, su žemėmis sudėti ir nieko neatsitiks joms. Šį kartą mes važiuosime šeštadienį po pietų, tai galėčiau paimti kokį penktadienį vakare arba šeštadienį prieš išvažiuojant, kaip tau patogiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raskis: 18 gegužės 2005 - 19:04
Raskis, man viskas tinka mainais smile.gif, bet galiuir taip atiduoti, man tikrai negaila. Tuoj nesiu savo mazaji i poliklinika ir jei viskas gerai, ruksim i soda, tai tureciau siandien prikasti tau sauluciu. Vakarop paskambesiu. Grazios dieneles visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Jezusmarja, vakar masina ir tech. apziurai paruosimo atvare, o siandien jau neuzsiveda, tai atsiprasau, bet trasu pavadinimas nusikelia ateiciai, Raskis, saulutes irgi sad.gif
Atsakyti
Nu ką padarysi, palauksime. Greičiau tvarkykis savo mašiniuką tongue.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau... apie kokias saulutes kalbat? Jų toks tikras pavadinimas ir yra? Susidomėjau labai... ax.gif Čia tos pačios gėlytės, kur dar dobiliukais vadina? Būna visokių spalvų, o dažniausia - balti? g.gif
Atsakyti
Mes tai savo namo aplinka dar tik pradedam tvarkytis, tai as kaip ir naujoke lauko augalu auginime. Nesiseka man su daigeliais - namie sudaiginu, pasodinu, bet vejas bei lietus pastoviai suniokoja juos. verysad.gif
Tai dabar prikaisiojau kardeliu, irisu, kanu. Ir i lysvele pasejau puikenio. Gal kas auginote sias gelytes, kaip sudygo?
Ir dar - kaip sekasi augti musu salygomis rododendrams? Kazkaip man neteko matyti pas nieka jo vesincio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 22 gegužės 2005 - 18:11
Puikeniai - tai gal puikūnai? Apie juos radau čia

Apie rododendrus ir kanas skaičiau irgi, tik kitame forume - gal tau pagelbės ši nuoroda
Atsakyti
Jolyta, turbut kalbam apie ta pati, nors as zinau tik laiudiska sauluciu pavadinima. Esu macius jas tik baltas, tamsiai rauydonas ir ruzavai baltas.

Raskis, dekui uz grozybes rolleyes.gif 4u.gif . Kaip pavyko saulutes sukaisioti? Jei reikes dar, sakyk, turiu dar pilna
Atsakyti
QUOTE(Milia @ 2005 05 23, 10:10)
Jolyta, turbut kalbam apie ta pati, nors as zinau tik laiudiska sauluciu pavadinima. Esu macius jas tik baltas, tamsiai rauydonas ir ruzavai baltas.

Raskis, dekui uz grozybes  rolleyes.gif  4u.gif . Kaip pavyko saulutes sukaisioti? Jei reikes dar, sakyk, turiu dar pilna

Oi, ačiū, Milia, už saulutes, jų tiek daug blink.gif , dar ne visas sukaišiojau, kitos lauks penktadienio biggrin.gif . Daugiau tai tikrai nebereikės biggrin.gif . O žiūriu, žemė pas jus labai gera, tokia juoda, puri, pas mumi tai įvairiai, tik vietomis tokia.
Ir kokios ten grožybės ax.gif Levanda tai ten iš 3 daigelių, tai jei noro yra, galima ir išdalinti, bet ilgiau reiks laukti, kol suaugs krūmelis, tai galima ir taip palikti. Kaip skaniai kvepia jų žiedeliai wub.gif

Jolyta, tai kad saulutės taip ir vadinasi - saulutės, ant sėklų pakelio taip parašyta. Klausk drasiai pas pardavėjas, iš karto parodys
Atsakyti
Raskis, grozis, grozis, ir dar kvapnus grozis. Tikrai labai aciu notworthy.gif wub.gif

Siandien nuvaziavau i soda, tai dabar noriu paciais riebiausiais ir triju aukstu keiktis devil.gif - bjaurybes sraibes viena mano kobeja beveik nuniamniojo. O as, dura, dar saugojausi, kad nu nesumiūndziociau visur pakampem beslankiojanciu. Tfu, kad jas kur galas gun_rifle.gif . Ir dar kaimyne sarmatijau, kad ana tas nabages susirinkusi sude druskom ir vire. Sakiau dabar reiks paciai visas surinkti ir paieskoti, kur tas bjaurastis superka
Atsakyti
QUOTE(melsva @ 2005 05 23, 06:40)
Puikeniai - tai gal puikūnai? Apie juos radau čia

Apie rododendrus ir kanas skaičiau irgi, tik kitame forume - gal tau pagelbės ši nuoroda

Aciu tikrai apie sitas gelytes - puikunus - kalbejau. Kazin ar sudigs, sumeciau taip i zeme be dideles vilties.
Dar Maximoj prisipirkau pigiai roziu ir labai jau grazia durnarope (tik kad ji nuodinga unsure.gif ). Dabar lauksiu kas gausis. Mano pirmasis gelynas lauke ax.gif
Atsakyti
O mano kobėjos visai nesudygo, laukiau laukiau ir šnipštas sad.gif
Prakrapščiau žemę ir radau tas sėklas be jokių pakitimų sad.gif Ai, apsieisiu šiemet ir be jų tongue.gif
Atsakyti