Koks bjaurus siandien oras, fuiii...
O vakar tai labai fainas buvo ir daug ka spejau nuveikt per vakara
Issodinau i alpinariuma daugiametes gelytes, kazkokias specialiai alpinariumui buvau nuspirkus, tai ant palanges daiginau. Ne visos ten jos sudygo, ale katros sudygo, tai issodinau. Tikiuosi jos salnu nebijo
Buvau dar pasisejus daugemeciu "katileliu", tokie melyni ant pakelio buvo pavaizduoti, tai kaip sudygo man vazonely nu nerealiai atnkiai, smulkumas tu daigiuku
Graibiau, graibiau as ten juos, kazkaip susodinau belekaip, dar dukros paprasiau pagalbos, tai ji savo mazyciais pirsciukais geriau sugraibo
Tai labai smarkiai sodinom, vat.
Aisku, savo diedo nepriprasiau, kad mano baseineli ismurytu, tai supykau, nusipirkau naujos pleveles ir naujai isklojau
Tokis biskuliuka kreivokas gavosi, viena puse auksciau, kita zemiau, bet ziurejau ziurejau ir visai jis man patikt pradejo
Tam krante, kur auksciau pasodinsiu sliauzianciu gelyciu, o ten kur zemiau - tai tokiais dideliais lapais, kur dregme megsta ir pakrantese auga. Turetu but visai faina
Dar siltnamy visokiu velniu prisejau, piliaroziu, lobeliju, sukuti ir kt. Lauksiu kol sudygs, tadu sodinsiu
O sekmadieni su dukra buvom miske pasivaiksciot, tai dvi puseles parsitempem ir pasodinom, darysim "ale bonsai"
Vat kokios mes darbinykes
Visai pamirsau apie darzoves
Siandien leksiu seti morkas, burokelius, salotas, krapus, spinatus ... Kaip tik oras tinkamas po lietaus
O mano zirniai, ridikeliai ie svogunai jau sudyge lysvese
"Nebūtina daryti žygdarbių, visai pakanka mažų dalykėlių, atliktų su didele meile"