Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Jolyta @ 2005 04 28, 10:41)
Pastatėm šuniui voljerą, tik man baisiai negražiai pamatai to "namuko" atrodo. Gal ptartumėt kuo galima būtų apsodinti? Šiaip aplinkui bus žolyte užsėta, bet norėčiau tuos pamatus paslėpti. Gal daugiametės kokios gėlytės tiktų?

na pas mane tai augo prie pat voljero tos paprastos lelijos oranžiniais žiedais.o šuo kaip tik ten toaletą buvo pasidaręs doh.gif ,bet neišnyko.bet kiek supratau tau reikia žemaūgių gelyčių.gal pasiklausk kas gėlėm prekiauja.sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaite @ 2005 04 28, 15:38)
Sveikos, darbštuolės, aš čia skaitinėju ir seilę varvinu.Gyvenam daugiabutyje, bet jau galvojam apie namą, aš tik galvoju , kaip jūs spėjate ir namus, ir aplinką susitvarkyti.Trijų kambarių butą sutvarkyti man išeina vos vieną kartą per savaitę, o kur dar aplinka...Bijau, kad galim neapžioti...

Jeigu priimsite tai, kaip gyvenimo būdą ir jausite malonumą gražindami aplinką, nors tai ir kainuoja nemažai jėgų ir sveikatos, tai viską spėsite. Savo kailiu patyriau, kad svarbiausia nusiteikimas nezysti, kaip viskas sunku ir neįveikiama, ir nenorėti visko iš karto - grožis atsiranda pamažu. Aišku, nukenčia vasarą namai ax.gif , bet kartais aš net nesiplėšau, jei visą šeštadienį "tarkuoju" žolę, tai grindys lieka ir neplautos.
Atsakyti
Regila, as turiu eukomius, bet sia vasarta pirma karta sodinsiu. Ant palanges vienas storulis jau kokiu 15 cm, kitas tik pradejo daiga riebu kisti. Nezinau dar apie ju dauginima, bet jei ka, galesiou kita pavasari duoti, jei neisigysi iki to laiko. O tavo visos geles puikiai prigijo biggrin.gif

Bliamba, siandien visa isiutus is sodo grizau:labai_piktas:mad.gif , nes po savaitgalio neberadau nei vienos savo lelijos, kurios po gero patresimo taip iosbujoje buvo, daugiau nei po 20 ziedu ant koto jau buvo bepradeda skleisti:verkiu: cry.gif . Visi pilnaviduriai narcizai irgi nusienauti. Saliau reiks kokia auksta itampa pajungti prie tulpiu ir kitu beprazystanciu geliu:blogas , o tai teks dziaugtis tik visokiom smulkios gelytem, alla raktazoles ir smulkios svogunines geles.
Atsakyti
QUOTE(Jolyta @ 2005 04 28, 10:41)
Pastatėm šuniui voljerą, tik man baisiai negražiai pamatai to "namuko" atrodo. Gal ptartumėt kuo galima būtų apsodinti? Šiaip aplinkui bus žolyte užsėta, bet norėčiau tuos pamatus paslėpti. Gal daugiametės kokios gėlytės tiktų?

Serenčiai pas mane atlaikė išbandymą prie šunų voljero. Jų būna ir aukštų ir žemaūgių. Aš sdinau dviem eilutėm - aukštesnius geltonus ir žemaūgius margus. Atrodė šauniai. Bet šiaip jie šakojasi stipriai, tai užtenka ir vienos eilutės. Tik daigai jų gana nepigūs, norint didesnį voljerą apsodinti reiktų pačiai augintis.
Dabar bandau naują variantą - raktažolės ir serenčiai. Nes pavasarį labai jau pliki tie plotai kol serenčiai susisodina ir suauga. Tai įsigijau trijų spalvų raktažolių ir išmeginsiu derinį dviejų eilučių - raktažolės ir serenčiai. Pradžiai truputį darželyje, o jei patiks dauginsiu ir voljerą naujoje vietoje apsodinsiu. Nes nesinori serenčių daigų ant langų auginti, o jei nešildomame šiltnamyje augini tai dabar dar tik gali pikiuoti, o kol jie suaugs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuja @ 2005 04 29, 07:41)
Susiena, man atrodo, jog Tu puošk balkoną

Taigi puošiu ir jį... mirksiukas.gif

QUOTE(Milia @ 2005 05 02, 21:58)
Regila
Bliamba, siandien visa isiutus is sodo grizau:labai_piktas:mad.gif  , nes po savaitgalio neberadau nei vienos savo lelijos, kurios po gero patresimo taip iosbujoje buvo, daugiau nei po 20 ziedu ant koto jau buvo bepradeda skleisti:verkiu:  cry.gif . Visi pilnaviduriai narcizai irgi nusienauti. Saliau reiks kokia auksta itampa pajungti prie tulpiu ir kitu beprazystanciu geliu:blogas , o tai teks dziaugtis tik visokiom smulkios gelytem, alla raktazoles ir smulkios svogunines geles.

Kaip aš Tave suprantu! Gaila... cry.gif

QUOTE(aifa @ 2005 05 02, 23:07)
Serenčiai pas mane atlaikė išbandymą prie šunų voljero. Jų būna ir aukštų ir žemaūgių. Aš sdinau dviem eilutėm - aukštesnius geltonus ir žemaūgius margus. Atrodė šauniai. Bet šiaip jie šakojasi stipriai, tai užtenka ir vienos eilutės. Tik daigai jų gana nepigūs, norint didesnį voljerą apsodinti reiktų pačiai augintis.
Dabar bandau naują variantą - raktažolės ir serenčiai. Nes pavasarį labai jau pliki tie plotai kol serenčiai susisodina ir suauga. Tai įsigijau trijų spalvų raktažolių ir išmeginsiu derinį dviejų eilučių - raktažolės ir serenčiai. Pradžiai truputį darželyje, o jei patiks dauginsiu ir voljerą naujoje vietoje apsodinsiu. Nes nesinori serenčių daigų ant langų auginti, o jei nešildomame šiltnamyje augini tai dabar dar tik gali pikiuoti, o kol jie suaugs  doh.gif

Tai kad tie serenčiai baisiai greitai auga! mirksiukas.gif
Atsakyti
O as vakar neiskenciau ir savo augintas vienmetes persodinau i lauka , tikiuosi nebus jau naktniu salnu schmoll.gif , o jus ar sodinot vienmetes lauke ir kokias 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Apie seernčius tai visai pamiršus buvau... ax.gif Tikriausia šiemet jais ir sodinsiu, man labai gražu thumbup.gif
O kaži, kokios dar iš daugiamečių ar dvimečių tiktų? g.gif
Lelijos tos, tai tikriausia aukštokos užauga??
Atsakyti
Iš vienmečių aš tai sodinu tik petunijas ir lobelijas.Bet jos labai bijo šalnų tai dar palauksiu su sodinimu.Šiemet pirmais metais lobelijas auginuosi pati ant palangės, bet kažkokios labai jos dar mažos pas mane, tai jaučiu reikės pirkti kitas.o gal kas žinote kada galima pradėti tręšti gėles kai jas persodiname. smile.gif
Atsakyti
Koks bjaurus siandien oras, fuiii...
O vakar tai labai fainas buvo ir daug ka spejau nuveikt per vakara ax.gif Issodinau i alpinariuma daugiametes gelytes, kazkokias specialiai alpinariumui buvau nuspirkus, tai ant palanges daiginau. Ne visos ten jos sudygo, ale katros sudygo, tai issodinau. Tikiuosi jos salnu nebijo g.gif
Buvau dar pasisejus daugemeciu "katileliu", tokie melyni ant pakelio buvo pavaizduoti, tai kaip sudygo man vazonely nu nerealiai atnkiai, smulkumas tu daigiuku doh.gif Graibiau, graibiau as ten juos, kazkaip susodinau belekaip, dar dukros paprasiau pagalbos, tai ji savo mazyciais pirsciukais geriau sugraibo biggrin.gif Tai labai smarkiai sodinom, vat.
Aisku, savo diedo nepriprasiau, kad mano baseineli ismurytu, tai supykau, nusipirkau naujos pleveles ir naujai isklojau schmoll.gif Tokis biskuliuka kreivokas gavosi, viena puse auksciau, kita zemiau, bet ziurejau ziurejau ir visai jis man patikt pradejo g.gif Tam krante, kur auksciau pasodinsiu sliauzianciu gelyciu, o ten kur zemiau - tai tokiais dideliais lapais, kur dregme megsta ir pakrantese auga. Turetu but visai faina g.gif
Dar siltnamy visokiu velniu prisejau, piliaroziu, lobeliju, sukuti ir kt. Lauksiu kol sudygs, tadu sodinsiu tongue.gif
O sekmadieni su dukra buvom miske pasivaiksciot, tai dvi puseles parsitempem ir pasodinom, darysim "ale bonsai" ax.gif
Vat kokios mes darbinykes tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Visai pamirsau apie darzoves doh.gif Siandien leksiu seti morkas, burokelius, salotas, krapus, spinatus ... Kaip tik oras tinkamas po lietaus mirksiukas.gif
O mano zirniai, ridikeliai ie svogunai jau sudyge lysvese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akyra @ 2005 05 03, 13:15)

Visai pamirsau apie darzoves  doh.gif  Siandien leksiu seti morkas, burokelius, salotas, krapus, spinatus ... Kaip tik oras tinkamas po lietaus  mirksiukas.gif
O mano zirniai, ridikeliai ie svogunai jau sudyge lysvese  biggrin.gif

O morkytes tai prieš mėnesį reikėjo pasėti, ir špinatus su krapais taip pat.
Atsakyti
Mano mama vakar taip pat is sodo grizo su blogom ziniom-nusienauti visi zydintys hiacintai.Dar pries kelias dienas taip dziaugemes ziuredami i juos..Tai ka bus galima kalbet apie darzoves,jei jau "geles nespeja prazyst"?Jau daug metu pomidorus,paprikas skinam vos pradejus nokt.Kitaip neimanoma.Taip su viskuo..Tai ka reiskia kai nera tvoros ar ten pastoviai negyveni..
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2005 04 24, 22:36)
GAL KAS ŽINO KUR KAUNE GALĖČIAU KANŲ ĮSIGYTI? IR KOKIA KAINA...

Turiu per daug prisidaiginusi, labai gražūs daigai, vaikai ketina užsiimti "prekyba" po 5 Lt. Bet jaučiu baigsis tuo, kad teks man draugėms išdalinti. Gaila, bet mes ne kauniškiai
Atsakyti