Dar radau toki puslapiuka, apie kiemo isplanavima ar kaip cia pavadinus Bet man nelabai gaunas, bet gal jums kas pavyks. Tai ziurekit
http://www.bbc.co.uk...den_index.shtml
Ačiū ,miela Akyra,už visokiariopą informaciją,tu esi kaip enciklopedija ,viską žinai,labai malonu/
O apie Eicher Lorką,vilniškės gėlių ir gražios aplinkos mylėtojos turėtumėte žinoti,nes aš iš PAKAUNĖS žadu atvažiuoti pasigėrėti jų gėlynais.Mes nuo pavasario su savo didelia šeimyna mėgstame tokius pasivažinėjimus ir beveik kiekvieną savaitgalį kur nors nuvažiuojame.Vaikam pramoga,susipažysta sugražia aplinka,dar kur nors ką nors aplankome.
Šiandien,pakol vaikai buvo mokykloje,purenau gėlynus,tai dabar taip gražiai viskas žiūrisi,žolytė vos žaliuoja,daug įvairiaspalvių raktažolių,žibuoklės,eleborai,krokai...Iki vėlumos prabuvome kieme,nesinori į kambarį...
Puikios darbo dienos rytoj visom.
O apie Eicher Lorką,vilniškės gėlių ir gražios aplinkos mylėtojos turėtumėte žinoti,nes aš iš PAKAUNĖS žadu atvažiuoti pasigėrėti jų gėlynais.Mes nuo pavasario su savo didelia šeimyna mėgstame tokius pasivažinėjimus ir beveik kiekvieną savaitgalį kur nors nuvažiuojame.Vaikam pramoga,susipažysta sugražia aplinka,dar kur nors ką nors aplankome.
Šiandien,pakol vaikai buvo mokykloje,purenau gėlynus,tai dabar taip gražiai viskas žiūrisi,žolytė vos žaliuoja,daug įvairiaspalvių raktažolių,žibuoklės,eleborai,krokai...Iki vėlumos prabuvome kieme,nesinori į kambarį...
Puikios darbo dienos rytoj visom.
ir aš noriu prisijungti
Akyra, gal paaiškink tamsiam žmogui kaip ir kas tame puslapyje?ten parsisiųst kažką reikia ir galima projektuoti?pamokyk
Akyra, gal paaiškink tamsiam žmogui kaip ir kas tame puslapyje?ten parsisiųst kažką reikia ir galima projektuoti?pamokyk
NA Eicher Lorka taip ir lieka man paslaptimi
Ir as vaziuociau, jei zinociau kur!
Ir as vaziuociau, jei zinociau kur!
QUOTE(Tuja @ 2005 04 13, 20:19)
ir aš noriu prisijungti
Gerai jau gerai, bendau paaiskint, nors iki galo dar pati neissiaiskinau.
Ieini i ta puslapi, pakiau apcioj spaudi "Experiment with different plants", ten paskiau tokia lentuke ismeta "Welcome to ....", paskiau spaudi "Tutorial" tai ten tipo parodo kaip ten ka spaust (su tokia rodiklyte lenteles desnej pusej vaikstai. O kai nori pati jau zaisti, tai spaudi viska taip pat, tik lentukej "Welcome to..." spaudi "start" ir zaidi. As vakar tris valandas prazaidziau, bet iki galo neissiaiskinau
Sekmes
ačiū , Akyra pabandysiu
QUOTE(Gene @ 2005 04 14, 07:54)
Gal kuri auginote juką, sode ne namuose.Kiek suprantu aukštaūgis visžalis augalas.
As auginu namuose juka. O kas nutiko
o as ilindau pasidziaugt savo mazaisiai svoguniniais vilkdalgiais - nu sodas tiesiog fantastiskai nuo ju melynumo ir geltonumo atrodo, o dar snieguoliu pilna su ivairiais krokais, raktazoles prazydo, dar pora melsvu gelyciu, kuriu net pavadinimo nezinau , ech, mergos, pavasaris, valiooooo
vilkdalgiai jau zydi?
jep, tie, kur is svoguneliu auga, mazuciai, vos 10 cm dydzio. Bandysiu siandien nulekt nufotografuot
QUOTE(Gene @ 2005 04 14, 05:54)
Gal kuri auginote juką, sode ne namuose.Kiek suprantu aukštaūgis visžalis augalas.
Esu susižavėjusi keliais tokiais augaliukais,bet vis nesiryžtu... Vis pagailiu pinigėlių,ir pats augaliukas nemažai kainuoja,ir kelionė tolima,kol parsigabensi namo...O jeigu dar neprigis pasodintas?...