Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Lexi 04 @ 2005 04 12, 08:37)
buciau labai dekinga gavusi numeri. gal galetum parasyti apie ta dukra ji uzsiima tuo???

Ot zioplas padaras as doh.gif Ne Florexlit, o "Floralita dizainas"
Ji ten viskuo uzsiima, ir puokstem ir apzeldinimu ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Na darbštuolės bitutės,jau žemelę kasinėjam ir augaliukus sodinam,taip smagu kai darže ar gėlyne ką naujo įsigyji ,pasodini...
Aš šeštadienį daug darbų nuveikiau,pasėjau visų įmanomų dabar sėti daržovių ir gėlių,pridengiau agroplėvele,tegul sau daiginasi,tai irgi kaimynai stebėjosi ko čia įšalusią žemę kapstinėju.Bet pas mus,prieš saulutę visai jau dirbti galima.
Apie Eicher Lorkos gėlynus esu tik spaudoj skaičius,gal kas gali ką rekomenduoti,ar jie lankytojus visada priima,ar sezonas jau atidarytas?
Atsakyti
Astux, mes galim lenktyniauti tongue.gif tongue.gif Mano darzoviu auginimo patirtis: pernai vyras iskase viena kvadratini metra, as svystelejau visokiu seklu, neisdygo jos man per diena, ir pamirsau. kai prisiminiau, tai nebegalejau atskirti kur kas visur buvo jau zole cry.gif
todel semiuosi is zinoviu meiles zemei ir tikiuosi symet bus linksmiau ir produktyviau.
O kas tas icher Lorkos?

Beje atsidare lbai smagi prduotuve vietoj buvusios Tom Philips kareiviu miestelyje. oi kiek pinigu ten isleidau tongue.gif
Atsakyti
atsiprasau uz klaidas blush2.gif
kareiviu miestelis - tai siaures miestelis tongue.gif
vat kaip bunakai vaikas i kelius isikabines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgusez @ 2005 04 12, 20:27)
Astux, mes galim lenktyniauti tongue.gif  tongue.gif  Mano darzoviu auginimo patirtis: pernai vyras iskase  viena kvadratini metra, as svystelejau visokiu seklu, neisdygo jos man per diena, ir pamirsau. kai prisiminiau, tai nebegalejau atskirti kur kas  visur buvo jau zole cry.gif

galim tongue.gif tongue.gif beje, tu ten apie mane parašei?? iš kur žinai mirksiukas.gif tongue.gif biggrin.gif
gal šnipinėji cool.gif ?
Atsakyti
Vakar vel kasiausi issijuosus, dar ir visa seimyna "pastroinau", vyras dirvona kase, mergicka ravejo, o as dernas kraciau smile.gif Pasejau zirnius (jie atsparus salnoms), svogunus laiskams ir ridikeliu prikaisiojau smile.gif
Paruosiau vieta prieskoniu "sodeliui", tai siandien vel kasiuos thumbup.gif

Del Eicher Lorkos, tai bliamba net nezinau dabar ku ir daryt, telefonas jos buvo ivestas i mano vyro mob., ale anas gi pamete mobiliaka doh.gif Reiks dar paieskot, atrodo, kazkur uzrasuose buvo, ieskosiu smile.gif
Atsakyti
Tai Eicher Lorkos yra žmogus? Aš galvojau gal kokia parduotuvė ax.gif

Labai smagu, akyra, kai rasai savo darbus - zinau, ka galima jau sėti, o ko ne. Tokiu būdu nieko nepražiopsosiu 4u.gif ir mokysiuos 4u.gif

Atsakyti
Aš taip pat nežinojau Eicherio Lorkos. bet čia užkliuvo už akių jo pavardė, o šiandienos laikraštuke prie VŽ "statome namą" , žiū.. straipsnis "Apželdinimo darbus planuok žiemą", apačioje nuotraika, po nuotrauka "Vladimiras Eicheris-Lorka, UAB Frolalitos dizainas" kūrybos direktorius...". Jo telefono numeris neparašytas, bet, manau, pasiskabinus į pačią įmonę, nesunkiai sužinosi. "Floralitos dizainas" (gėlių salonas) telefonas 8-5 2388289 (iš yellow pages internete).
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2005 04 13, 10:13)
Aš taip pat nežinojau Eicherio Lorkos. bet čia užkliuvo už akių jo pavardė, o šiandienos laikraštuke prie VŽ "statome namą" , žiū.. straipsnis "Apželdinimo darbus planuok žiemą", apačioje nuotraika, po nuotrauka "Vladimiras Eicheris-Lorka, UAB Frolalitos dizainas" kūrybos direktorius...". Jo telefono numeris neparašytas, bet, manau, pasiskabinus į pačią įmonę, nesunkiai sužinosi. "Floralitos dizainas" (gėlių salonas) telefonas 8-5 2388289 (iš yellow pages internete).

Ai, nelabai noriu ten skambint, geriau nemie paieskosiu dar jos mobilaus g.gif

Radau dar keleta nuotrauku (ne mano smile.gif ) tai tuoj ikelsiu...
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
sitas visai nieko ax.gif
Atsakyti
Gal ir sitas kam patiks g.gif

P.S. Siandien sesiu petrazoles ir krapus ir shpinatus, vot biggrin.gif
Atsakyti