tvenkinys
dar
Tai ar patiko nors truputuka
Labai patiko , o mes istate ta plasmasini baseineli , bet vel viena puse iskele , kazi kodel
QUOTE(vedita @ 2005 04 07, 13:28)
Labai patiko , o mes istate ta plasmasini baseineli , bet vel viena pese iskele , kazin kodel
na neverk Plastmasinis baseinelis visai faina, va tik tu man paaiskink, kas pese, kuria kazkas iskele, niekaip man nedashunta
Jei turi ką gražaus kaip apsodinti tvenkinuką ir apie vandens lelijas tai prašyčiau įdėti
[/quote]
Adresiukas yra toks
http://www.rojaussod.../tema.php?s=104
[/quote]
Adresiukas yra toks
http://www.rojaussod.../tema.php?s=104
Akyra, nu tu čia geros info atsiuntei pati esi profė ko gero
tvenkinukas faina, bet pas mus vietos ne prūdais, o kur vanduo ten ir kva ateina, o jos man didžiausias priešas gyvenime
tvenkinukas faina, bet pas mus vietos ne prūdais, o kur vanduo ten ir kva ateina, o jos man didžiausias priešas gyvenime
QUOTE(astux @ 2005 04 07, 13:49)
Akyra, nu tu čia geros info atsiuntei pati esi profė ko gero
Kva visai nieko, mano mazoji tai jas gaudydavo ir namo nesdavo. Isivaizduok kaip as jas gaudydavau, kad laukan ismest, ypac kai iz spintos kur nulenda
Dabar jau pati kaip kva, megsta kojas i tvenkinuka imerkt
jokia as ne profe, nejuokaukit, man iki profes dar kaip iki dangaus. Bet megstu pasikapstyti kieme, vis ka nors naujo sugalvoti, eksperimentuoti
Taip pavasariu pakvipo, noriu greiciau sodinti, kapstytis... Varysiu siandien i parduotuve idomesniu seklu ieskoti
Taip pavasariu pakvipo, noriu greiciau sodinti, kapstytis... Varysiu siandien i parduotuve idomesniu seklu ieskoti
QUOTE(Akyra @ 2005 04 07, 13:35)
na neverk Plastmasinis baseinelis visai faina, va tik tu man paaiskink, kas pese, kuria kazkas iskele, niekaip man nedashunta
Ne pese , o puse