Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Alraune @ 2007 10 04, 07:29)
MERGINOS (ir ne tik), PADEKIT!!!

SKUBIAI reikia fotografo siam sestadieniui, nes musiskis papuole i avarija verysad.gif

Gal kas zinot apie koki fotografa Vilniuje, kuris vis dar yra laisvas???

Nu jo nepavydetina situacija, na skambink visiems is eiles kiek zinai gal rasi kuri laisva netycia... mirksiukas.gif
Atsakyti
MERGINOS (ir ne tik), PADEKIT!!!

Neseniai buvo įdėta nuoroda į Zoom puslapį, kur yra visa krūva fotografų kontaktų. Tai nepatingėk, susirask jį ir skambink visiems iš eilės. Jau neturėtų būti toks darbymetis, kaip vasarą g.gif

Linkiu rasti optimalų variantą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 03, 20:10)
Labai grazios nuotraukytes, tiesiog super  thumbup.gif  Ir nuotaka be galo grazi  thumbup.gif  Domintu sio fotografo kontaktai ir kiek jis ima uz savo darba  ax.gif  blush2.gif
Papildyta:
cia as apie Albert Pocej, Berods kur Mildos ir Kestucio vestuves fotografuotos....nuotraukos tarsi koks sapnas pateiktos...tikrai perduota jauki romantika ir nuotaukos tokios organilios...Na jau pati nes isisvajojau.... wub.gif O tu Mildut pries samdydama si fotografa dar ziurejai kokius nors darbus ar aklai samdei??? rolleyes.gif

Na labai labai aciu uz pagyrimus... blush2.gif
Fotografa samdziau pamacius ir isimylejusi jo nuotraukas!!! wub.gif Pasamdziau ji likus savaitei iki vestuviu ir tai laikau Dievo apvaizda ir geriausiu savo sprendimu!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jis tik buvo pradejes fotografuoti vestuves ir buvo idejes dvieju ankstesniu vestuviu nuotraukas. To man visiskai uzteko!
jau naksciau minejau, kad jis dar ir padaro be galo miela filmuka su muzika ir nuotraukomis!!!

Jo tel.: Albertas Pocej 8 6521 7085. Nezinau kiek jis dabar ima uz paslaugas (man dar teko sekme fotkintis, kai jis fotkino beveik uz dyka!), bet manau tikrai maziau uz vadinamus senus profesionalus... rolleyes.gif

QUOTE(*Gizmo* @ 2007 10 04, 01:53)

Manau jo visi darbai yra nuostabus ir nenuslifuoti iki visisko blizgesio, kur nelieka nei vienos juoko rauksleles ar plauku sruogele ne ten uzkritusios... o juk tai ir yra nuotaika, akimirkos zavesys...
Atsakyti
Minėtas fotografų sąrašas: http://www.sviesoras...php?page=ftgrf1
Atsakyti
Gal kas zinot apie koki fotografa Vilniuje, kuris vis dar yra laisvas???

skambink tiems, kurie patiktų ir kalbėk - manau tikrai rasi drinks_cheers.gif Juolab kad zoom tikrai gerą darbą padarė kad sudėjo visus į vieną krūvą thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal ka girdejote apie krupaviciene?
Atsakyti
Manau, jau issirinkau savo vestuviu fotografa wub.gif Tikiuosi viskas bus gerai, nes nuotraukos man labai svarbios, man jos dar svarbiau nei vestuviu filmukas, tad tikiuosi kad rezultatas bus toks kokio tikiuosi. Gal kuri dar girdejusi ka nors apie Albert Pocej? Kaip jis kaip zmogus? rolleyes.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 10 04, 10:43)
skambink tiems, kurie patiktų ir kalbėk - manau tikrai rasi  drinks_cheers.gif  Juolab kad zoom tikrai gerą darbą padarė kad sudėjo visus į vieną krūvą  thumbup.gif

Na sąrašo tikslas ne vestuvinis, bet smagu kad ir merginoms praverčia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2007 10 04, 14:53)
Na sąrašo tikslas ne vestuvinis, bet smagu kad ir merginoms praverčia smile.gif

na tikrai ne vestuvinis, bet man pvž. labai pravertė thumbup.gif (plius ne tik vestuvinius žiūrėjau, tai atradau tikrą lobyną bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2007 10 04, 07:52)

Labai gera nuoroda, saunu, kad dar yra geru zmogeliuku, kur tokiu vertingu dalykeliu cia ideda thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 04, 12:53)
Manau, jau issirinkau savo vestuviu fotografa  wub.gif Tikiuosi viskas bus gerai, nes nuotraukos man labai svarbios, man jos dar svarbiau nei vestuviu filmukas, tad tikiuosi kad rezultatas bus toks kokio tikiuosi. Gal kuri dar girdejusi ka nors apie Albert Pocej? Kaip jis kaip zmogus?  rolleyes.gif  wink.gif

Geras fotografas ir žmogus thumbup.gif
Jis fotografavo mūsų vestuves. Tikrai nepasigailėsi, garantuotai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 10 05, 08:16)
Geras fotografas ir žmogus thumbup.gif 
Jis fotografavo mūsų vestuves. Tikrai nepasigailėsi, garantuotai 4u.gif

O jeigu nepaslaptis, kiek kainuoja jo paslaugos ?
Atsakyti