Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Zziviliukas @ 2007 10 01, 10:49)
o kokios info nori smile.gif galiu duoti telefona smile.gif jis ir musu vestuves fotografavo.esam labai patenkinti nuotraukomis.tokiso siltos, jaukios ir mielos smile.gif

jei ne paslaptis kiek jo paslaugos kainuoja?
Papildyta:
QUOTE(milldute @ 2007 10 01, 11:42)
Na informacija tai tokia:

jo telefono nr. yra prie nuotrauku - paziurek desineje. smile.gif

Tikrai nepasigailesi su juo bendradarbiaudama (jis lydi nuotaka nuo pat kirpyklos ir net smagiau, kad salia yra zmogus, kai taip jaudiniesi... ax.gif ). Sis fotografas labai siltas ir mielas zmogus!

Albertas yra is Vilniaus, bet dirba visoje Lietuvoje.

Jis ne tik fotografuoja, bet po to padaro begalo miela filmuka su nuotraukomis ir nuostabia muzika!

na skamba tikrai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
ga;l kas turite kokiu ziniu apie fotografa Lina Vaski? Zadu vaziuoti pas ji derinti del fotografavimo...
Atsakyti
QUOTE(chic @ 2007 10 01, 00:24)
labutis, norejau paklausti gal zinai ar semolianko dirba visoje Lietuvoje ir si suma tik uz nutraukas ar uz visa darba.aciu 4u.gif

Cia kaina buvo ir uz nuotraukas ir uz darba, manau, kad visur fotografuoja
Darbus ir kontaktus gali rasti jo svetaineje www.fotolangas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 01 spalio 2007 - 20:00
As noriu parekomenduoti nerealu fotografa is Kauno visiems kas noretu truputi kitokiu nuotrauku (nestandartiniu). Jis 2007 09 08 fotografavo musu vestuves ir mes likom nerealiai patenkinti.
Eimantas tel. 8 686 27166
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2007 10 01, 11:32)
Sveiki.

Noreciau ir as parekomenduoti puiku fotografa!  thumbup.gif Jis fotografavo musu vestuves 2007-09-07. Esu juo be galo patenkinta - jis nuostabus zmogus ir jautrus profesionalus fotografas! wub.gif  Tai Albert Pocej. Nuotraukos atspindi tos dienos nuotaikas, sypsenas, jausmus... visos tokios tikros tikros..

tikrai nuosirdziai rekomenduoju ji busimoms nuotakoms. Pacios ivertinkite:http://picasaweb.google.com/albertpocej/MildaIrKestutis

Grazios nuotraukytes, o kiek kainavo jo paslaugos, aisku jei nepaslaptis ?
Atsakyti
Idedu keleta jo darytu nuotrauku http://picasaweb.goo...rytosNuotraukos
Atsakyti
QUOTE(atsringa @ 2007 09 30, 19:20)
Musu vestuviu foto

Esu labai patenkinta kad pakeitėm fotografą. Iš pradžių buvom užsisakę Rimgauda Budri (Dante), su kuriuo niekaip neissejo normaliai palaikyt rysio, musu susirasinejima jau buvau cia idejus.. paskui jau nuleidau rankas ir jam nieko nerasiau, o uzsisakem kita fotografa. Beja Budrys man vestuviu isvakarese ~21 val. paskambino pasidomet del rytdienos vestuviu  blink.gif gal kitiems taip normalu, bet man tai  schmoll.gif . Atsiprasiau kad jo paslaugu nereikia, pasipiktinau kad skambino tik tokiu metu, kad nuo pradinio plano viskas jau yra labai pasikeite, nes jis argumentavo tuo kad mes pries puse metu viska suderinom ir pan... nebuvo l.malonu, bet zmogaus aplaidus poziuris i darba akivaizdus..

O Feliksu (SM Feliksonas) esam labai patenkinti  biggrin.gif Nuo pat pradžių patiko fotografo požiūris į darbą, tikėjom kad gausim rezultatą kuriuos nenusivilsim ir kuriuo nenusivylėm. Jis ne tik pabuvo fotografu, bet kartu po ceremonijos baznycioje padejo valdyti laika iki sodybos, nes pirsliai nors ir buvo, bet ju galima sakyti nebuvo..

jei kam idomu daugiau fotografo darbu galit rasti SM paslaugu temoj cia

Papildyta:
QUOTE(atsringa @ 2007 09 30, 19:20)
Musu vestuviu foto

Esu labai patenkinta kad pakeitėm fotografą. Iš pradžių buvom užsisakę Rimgauda Budri (Dante), su kuriuo niekaip neissejo normaliai palaikyt rysio, musu susirasinejima jau buvau cia idejus.. paskui jau nuleidau rankas ir jam nieko nerasiau, o uzsisakem kita fotografa. Beja Budrys man vestuviu isvakarese ~21 val. paskambino pasidomet del rytdienos vestuviu  blink.gif gal kitiems taip normalu, bet man tai  schmoll.gif . Atsiprasiau kad jo paslaugu nereikia, pasipiktinau kad skambino tik tokiu metu, kad nuo pradinio plano viskas jau yra labai pasikeite, nes jis argumentavo tuo kad mes pries puse metu viska suderinom ir pan... nebuvo l.malonu, bet zmogaus aplaidus poziuris i darba akivaizdus..

O Feliksu (SM Feliksonas) esam labai patenkinti  biggrin.gif Nuo pat pradžių patiko fotografo požiūris į darbą, tikėjom kad gausim rezultatą kuriuos nenusivilsim ir kuriuo nenusivylėm. Jis ne tik pabuvo fotografu, bet kartu po ceremonijos baznycioje padejo valdyti laika iki sodybos, nes pirsliai nors ir buvo, bet ju galima sakyti nebuvo..

jei kam idomu daugiau fotografo darbu galit rasti SM paslaugu temoj cia

būti jaunąja, kuri, pasitaiko, tuokias tik kartą gyvenime, irgi būti fotomeistru, kuriam vasaros laiku vestuvių amžinimas beveik rutina, nesulyginama. Galbūt p. Dantė ta dieną liko be darbo, kai būtų galėjęs įamžinti kitą porą. Šiaip tokius dalykus sutvarko avansas. (Juk galėjot ir Jūs jam paskambint) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(foma @ 2007 10 02, 18:29)
būti jaunąja, kuri, pasitaiko, tuokias tik kartą gyvenime, irgi būti fotomeistru, kuriam vasaros laiku vestuvių amžinimas beveik rutina, nesulyginama. Galbūt p. Dantė ta dieną liko be darbo, kai būtų galėjęs įamžinti kitą porą. Šiaip tokius dalykus sutvarko avansas. (Juk galėjot ir Jūs jam paskambint) cool.gif

o as manau, kad jei vienas nesusirupina laiku, turi susirupinti kitas. jei nuotaka nepaskambino fotografui, nesuderino su juo visko galutinai, fotografas galejo paskambinti ir susiderinti, ir atvirksciai.
Atsakyti
QUOTE(foma @ 2007 10 02, 18:29)

Avansas buvo duotas.
Nesikartosiu - susirašinėjimą su šiuo fotografu jau buvau čia įdėjus, skaitėt?
Atsakyti
QUOTE(chic @ 2007 10 01, 10:38)
nuotraukos nuostabios thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
gal galeciau gauti daugiau info gauti 4u.gif

Labai grazios nuotraukytes, tiesiog super thumbup.gif Ir nuotaka be galo grazi thumbup.gif Domintu sio fotografo kontaktai ir kiek jis ima uz savo darba ax.gif blush2.gif
Papildyta:
cia as apie Albert Pocej, Berods kur Mildos ir Kestucio vestuves fotografuotos....nuotraukos tarsi koks sapnas pateiktos...tikrai perduota jauki romantika ir nuotaukos tokios organilios...Na jau pati nes isisvajojau.... wub.gif O tu Mildut pries samdydama si fotografa dar ziurejai kokius nors darbus ar aklai samdei??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 03, 18:10)
Labai grazios nuotraukytes, tiesiog super  thumbup.gif  Ir nuotaka be galo grazi  thumbup.gif  Domintu sio fotografo kontaktai ir kiek jis ima uz savo darba  ax.gif  blush2.gif
Papildyta:
cia as apie Albert Pocej, Berods kur Mildos ir Kestucio vestuves fotografuotos....nuotraukos tarsi koks sapnas pateiktos...tikrai perduota jauki romantika ir nuotaukos tokios organilios...Na jau pati nes isisvajojau.... wub.gif O tu Mildut pries samdydama si fotografa dar ziurejai kokius nors darbus ar aklai samdei??? rolleyes.gif

Cia http://picasaweb.google.ru/albertpocej rasit ir daugiau jo darbu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gizmo*: 04 spalio 2007 - 01:54
MERGINOS (ir ne tik), PADEKIT!!!

SKUBIAI reikia fotografo siam sestadieniui, nes musiskis papuole i avarija verysad.gif

Gal kas zinot apie koki fotografa Vilniuje, kuris vis dar yra laisvas???

Atsakyti