Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(viktorija26 @ 2007 09 21, 19:20)
pritariu tau drinks_cheers.gif mes irgi rinkomes is 4 fotografu, o issirinkom A.Samoilenko. labai mandagus vyras, grazios nuotraukos, dave patarimu truputi. malonu girdeti gerus atsiliepimus apie ji thumbup.gif

musu vestuves irgi samoilenko fotografavo, tik geri atsiliepimai apie ji smile.gif super nuotraukytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2007 09 27, 13:52)
musu vestuves irgi samoilenko fotografavo, tik geri atsiliepimai apie ji smile.gif super nuotraukytes smile.gif

gal gali parodyti kelias? ax.gif
Atsakyti
Mus irgi fotografavo Samoilenko, vakar pasiemem nuotraukas, tai viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif negaila ne vieno lito isleisto nuotraukoms, esu labai, labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2007 09 30, 00:01)
Mus irgi fotografavo Samoilenko, vakar pasiemem nuotraukas, tai viskas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  negaila ne vieno lito isleisto nuotraukoms, esu labai, labai patenkinta

Kiek mokejot Samoilenko?
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2007 09 30, 00:01)
Mus irgi fotografavo Samoilenko, vakar pasiemem nuotraukas, tai viskas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  negaila ne vieno lito isleisto nuotraukoms, esu labai, labai patenkinta

laukiam nuotraukyciu. nagi parodyk nors kelias ax.gif
Atsakyti
Musu vestuviu foto

Esu labai patenkinta kad pakeitėm fotografą. Iš pradžių buvom užsisakę Rimgauda Budri (Dante), su kuriuo niekaip neissejo normaliai palaikyt rysio, musu susirasinejima jau buvau cia idejus.. paskui jau nuleidau rankas ir jam nieko nerasiau, o uzsisakem kita fotografa. Beja Budrys man vestuviu isvakarese ~21 val. paskambino pasidomet del rytdienos vestuviu blink.gif gal kitiems taip normalu, bet man tai schmoll.gif . Atsiprasiau kad jo paslaugu nereikia, pasipiktinau kad skambino tik tokiu metu, kad nuo pradinio plano viskas jau yra labai pasikeite, nes jis argumentavo tuo kad mes pries puse metu viska suderinom ir pan... nebuvo l.malonu, bet zmogaus aplaidus poziuris i darba akivaizdus..

O Feliksu (SM Feliksonas) esam labai patenkinti biggrin.gif Nuo pat pradžių patiko fotografo požiūris į darbą, tikėjom kad gausim rezultatą kuriuos nenusivilsim ir kuriuo nenusivylėm. Jis ne tik pabuvo fotografu, bet kartu po ceremonijos baznycioje padejo valdyti laika iki sodybos, nes pirsliai nors ir buvo, bet ju galima sakyti nebuvo..

jei kam idomu daugiau fotografo darbu galit rasti SM paslaugu temoj cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atsringa: 30 rugsėjo 2007 - 18:21
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 09 30, 10:41)
Kiek mokejot Samoilenko?

Uz visas nuotraukas sumokejom 1400lt. nes gavosi labai daug nuotrauku apie 400 is ju apie 60 dideliu. Prisesiu kuria diena nuskenuosiu ir idesiu, nes ir pati labai noriu pasirodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2007 09 30, 22:06)
Uz visas nuotraukas sumokejom 1400lt. nes gavosi labai daug nuotrauku apie 400 is ju apie 60 dideliu. Prisesiu kuria diena nuskenuosiu ir idesiu, nes ir pati labai noriu pasirodyti  smile.gif

labutis, norejau paklausti gal zinai ar semolianko dirba visoje Lietuvoje ir si suma tik uz nutraukas ar uz visa darba.aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.

Noreciau ir as parekomenduoti puiku fotografa! thumbup.gif Jis fotografavo musu vestuves 2007-09-07. Esu juo be galo patenkinta - jis nuostabus zmogus ir jautrus profesionalus fotografas! wub.gif Tai Albert Pocej. Nuotraukos atspindi tos dienos nuotaikas, sypsenas, jausmus... visos tokios tikros tikros..

tikrai nuosirdziai rekomenduoju ji busimoms nuotakoms. Pacios ivertinkite:http://picasaweb.google.com/albertpocej/MildaIrKestutis

Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2007 10 01, 08:32)
Sveiki.

Noreciau ir as parekomenduoti puiku fotografa!  thumbup.gif Jis fotografavo musu vestuves 2007-09-07. Esu juo be galo patenkinta - jis nuostabus zmogus ir jautrus profesionalus fotografas! wub.gif  Tai Albert Pocej. Nuotraukos atspindi tos dienos nuotaikas, sypsenas, jausmus... visos tokios tikros tikros..

tikrai nuosirdziai rekomenduoju ji busimoms nuotakoms. Pacios ivertinkite:http://picasaweb.google.com/albertpocej/MildaIrKestutis

nuotraukos nuostabios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gal galeciau gauti daugiau info gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chic @ 2007 10 01, 12:38)
nuotraukos nuostabios thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o kokios info nori smile.gif galiu duoti telefona smile.gif jis ir musu vestuves fotografavo.esam labai patenkinti nuotraukomis.tokiso siltos, jaukios ir mielos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chic @ 2007 10 01, 11:38)
nuotraukos nuostabios thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na informacija tai tokia:

jo telefono nr. yra prie nuotrauku - paziurek desineje. smile.gif

Tikrai nepasigailesi su juo bendradarbiaudama (jis lydi nuotaka nuo pat kirpyklos ir net smagiau, kad salia yra zmogus, kai taip jaudiniesi... ax.gif ). Sis fotografas labai siltas ir mielas zmogus!

Albertas yra is Vilniaus, bet dirba visoje Lietuvoje.

Jis ne tik fotografuoja, bet po to padaro begalo miela filmuka su nuotraukomis ir nuostabia muzika!

Atsakyti