QUOTE(Myja @ 2007 09 25, 20:48)
to tikurila - nepyk , as dar tik mokaus..
to ribosiuke - dekui uz palaikyma
to tikurila (dar kart) - o kas yra naudinga info tau?
juk diskusija ir yra tam kad diskutuoti ir dalintis patirtimi...
ir apskritai noreciau begalei merginu,moteru, mamu, supermamu pagaliau pasakyti didelis DEKUI . dekui uz jusu minciu lobyna..begale info ir naudingu patarimu radau cia kurias mes panaudojom planuodami vestuves...taip pat aciu uz rekomendacijas..juk jei ne jus - velniazi ka butume pasirinke(kalbu apie viska - vieta ,filmuotojus ,fotografus , papuosimus ir etc) tik deka jusu gincu atkreipiau demesi i viena ar kita zmogu , o pasirinkau vadavaudamasis savo SKONIU ir ne per nago juodyma nesigailiu!!! Praejus vestuvems galvojau ka keisciau ka daryciau vienaip ar kitaip...ir kas svarbiausia - ogi NIEKO..! ..vadinasi mano svente pavyko - ir tai yra svarbiausia !
Taip kad jei kas noretu mano asmeniniu rekomendaciju su patvirtintais faktais ir issamiom isvadom - prasom rasyti i AZ.
dekui uz jusu demesi merginos (ir nesipykit - gyvenkime draugiskai, kiekvienas turi teise i savo nuomone - musu reikalas ja priimti arba atmesti)
Atsiprasau jei ka izeidziau issakydamas savo subjektyvia nuomone
gero vakarelio
OI, tikrai nieko nepykstu
Naudinga informacija, tai yra visa informacija, kurios as jeskau, pasidalinimas ispudziais ir t.t. O savo poste, kuri as komentavau, tu isreiskei padeka tam tikram asmeniui. Mano nuomone tai yra netaktiska (cia tik mano nuomone). As daryciau kitaip... asmeniskai tam zmogui ir padekociau, tikrai ne cia
O pyktis as tikrai su nieko nenoriu