Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(astaxa @ 2007 09 24, 22:21)
idomus tipazas tas karlas..  doh.gif  thumbup.gif

kodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2007 09 24, 23:26)
beje , ultra, zinau kad skaitai sias zinutes smile.gif (cia MB ar kaip jus vyrus vadinat, raso) isties norejau pasakyti nuosirdu aciu uz jusu atsidavima darbui visom prasmem, soriukas jei kas ta diena buvo ne taip, bet man rodos mums puikiai sekesi...labai grazus atsiliepimai nuo musu sveciu(ypac is uzsienio-jie buvo apsale jusu abieju darbu) taip kad taip ir toliau tvirtu zingsniu pirmyn as asmeniskai ir mano .. kelrode zvaigzdute myja..isirasom i tavo gerbeju gretas. dar kart didelis ACIU uz jusu darba. su nekantrumu laukiam rezultatu !

Visa sita ceremonija i AZ galejote parasyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 09 25, 09:14)
Visa sita ceremonija i AZ galejote parasyti  doh.gif

tam ir yra sitas forumas, kad butu galima rasyti, tai zmogus ir parase cia doh.gif

tik kas nors ka nor sparase, tai puse lietuvos kaimo jau uzsipuola doh.gif

tai tada isvis istrinkim sita tema ir visiems bus geriau thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2007 09 25, 08:26)

Nu todel, kad toks visiskas Karlas biggrin.gif - uzsisakykit, jei patiko jo darbai, tai per vestuves nuobodziaut neteks... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na aš irgi prisijungsiu prie šios temelės biggrin.gif Galiu tik pagirti vieną fotografą - čia ateičiai toms, kurios dar tik ruošiasi tekėti mirksiukas.gif Jo darbus galite pažiūrėti adresiuku www.fotojums.lt . na asmeniškai man labai patinka. smagu, jei kam padėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2007 09 25, 10:09)
Nu todel, kad toks visiskas Karlas biggrin.gif - uzsisakykit, jei patiko jo darbai, tai per vestuves nuobodziaut neteks... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mūsų vestuvės jau buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 09 25, 07:14)

Man asmeniskai malonu skaityti gerus atsiliepimus ir gerus ispudzius...juk tiek daug blogumo musu gyvenime tai kodel negalime pasidziaugti vieni kitu dziaugsmais ir pasisekimais o iskart uzsipuolame jei zmogus nori issakyti savo gerus isgyvenimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 09 25, 09:14)

kokia lietuviska reakcija biggrin.gif
Cia yra atsiliepimas apie fotografu darba, zmonesm patiko ir kitiems tai nori pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(atsringa @ 2007 09 25, 15:29)
kokia lietuviska reakcija  biggrin.gif
Cia yra atsiliepimas apie fotografu darba, zmonesm patiko ir kitiems tai nori pasakyt.

NA, jai as sakyciau zmonems tai rasyciau "mat labai patiko.... tas anas ...." o cia kreipesi tiesiai i fotorgafa su padekom... Is visa banda mane uzpuole, nors nieko blogo neparasiau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2007 09 25, 10:34)
tai tada isvis istrinkim sita tema ir visiems bus geriau thumbup.gif  lotuliukas.gif

Na tema, tai reikalnga, tik joje labai daug nesamoniu priraso, daugiau bereikalingu pliurpalu, negu naudingos informacijos. schmoll.gif
Atsakyti
to tikurila - nepyk , as dar tik mokaus..
smile.gif
to ribosiuke - dekui uz palaikyma wink.gif
to tikurila (dar kart) - o kas yra naudinga info tau?
juk diskusija ir yra tam kad diskutuoti ir dalintis patirtimi...
ir apskritai noreciau begalei merginu,moteru, mamu, supermamu pagaliau pasakyti didelis DEKUI . dekui uz jusu minciu lobyna..begale info ir naudingu patarimu radau cia kurias mes panaudojom planuodami vestuves...taip pat aciu uz rekomendacijas..juk jei ne jus - velniazi ka butume pasirinke(kalbu apie viska - vieta ,filmuotojus ,fotografus , papuosimus ir etc) tik deka jusu gincu atkreipiau demesi i viena ar kita zmogu , o pasirinkau vadavaudamasis savo SKONIU ir ne per nago juodyma nesigailiu!!! Praejus vestuvems galvojau ka keisciau ka daryciau vienaip ar kitaip...ir kas svarbiausia - ogi NIEKO..! ..vadinasi mano svente pavyko - ir tai yra svarbiausia !
Taip kad jei kas noretu mano asmeniniu rekomendaciju su patvirtintais faktais ir issamiom isvadom - prasom rasyti i AZ.
dekui uz jusu demesi merginos (ir nesipykit - gyvenkime draugiskai, kiekvienas turi teise i savo nuomone - musu reikalas ja priimti arba atmesti)
Atsiprasau jei ka izeidziau issakydamas savo subjektyvia nuomone blush2.gif
gero vakarelio wink.gif
Atsakyti
Norejau paklausti gal kieno nors vestuves fotografavo Audrius Turskas?
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2007 09 25, 20:48)
to tikurila - nepyk , as dar tik mokaus..
smile.gif
to ribosiuke - dekui uz palaikyma wink.gif
to tikurila (dar kart) - o kas yra naudinga info tau?
juk diskusija ir yra tam kad diskutuoti ir dalintis patirtimi...
ir apskritai  noreciau begalei merginu,moteru, mamu, supermamu pagaliau pasakyti didelis DEKUI . dekui uz jusu minciu lobyna..begale info ir naudingu patarimu radau cia kurias mes panaudojom planuodami vestuves...taip pat aciu uz rekomendacijas..juk jei ne jus - velniazi ka butume pasirinke(kalbu apie viska - vieta ,filmuotojus ,fotografus , papuosimus ir etc) tik deka jusu gincu atkreipiau demesi i viena ar kita zmogu , o pasirinkau vadavaudamasis savo SKONIU ir ne per nago juodyma nesigailiu!!! Praejus vestuvems galvojau ka keisciau ka daryciau vienaip ar kitaip...ir kas svarbiausia - ogi  NIEKO..! ..vadinasi mano svente pavyko - ir tai yra svarbiausia !
Taip kad jei kas noretu mano asmeniniu rekomendaciju su patvirtintais faktais ir issamiom isvadom - prasom rasyti i AZ.
dekui uz jusu demesi merginos (ir nesipykit - gyvenkime draugiskai, kiekvienas turi teise i savo nuomone - musu reikalas ja priimti arba atmesti)
Atsiprasau jei ka izeidziau issakydamas savo subjektyvia nuomone  blush2.gif
gero vakarelio wink.gif

OI, tikrai nieko nepykstu mirksiukas.gif Naudinga informacija, tai yra visa informacija, kurios as jeskau, pasidalinimas ispudziais ir t.t. O savo poste, kuri as komentavau, tu isreiskei padeka tam tikram asmeniui. Mano nuomone tai yra netaktiska (cia tik mano nuomone). As daryciau kitaip... asmeniskai tam zmogui ir padekociau, tikrai ne cia schmoll.gif O pyktis as tikrai su nieko nenoriu 4u.gif
Atsakyti