zinau . musu vestuves vyko praeita vasara, tai kaip rinkomes fotografa jis buvo pretendentu sarase (tiksliau parekomenduotas), taciau kaip pamatem jo darbus ir kitu fotografu atsiliepimus apie ji , kad jis daugiau muzikantas nei fotografas tiesiog priejome isvados, kad jis nepateisins msusu lukesciu, taip kad patarciau ieskotis kito, bet tai tik mano nuomone, o jus rinkite kas jums patinka
Tai ir man itarimas toks kilo. Kai as jam paskambinau, jis man pradejo iskart siulyti muzikantus. Labai aciu tau sarune uz nuomone, sis variantas dabar jau tikrai atkrenta. Dar norejau paklausti, nes as nelabai ka zinau sioj srity, gal kas nors girdejot kokiu atsliepimu apie fotografa Donata Zasciurinska is Kauno?
Pabandykit paziureti internetini puslapi www.fotonv.lt . Sitie fotografai fotografavo musu vestuves pernai vasara. Patikekit, nuotraukas iki siol ziurim su placiausia sypsena, nes jose pagautos pacios tikriausios musu emocijos! Fotografuoja jie dviese, vienas labiau pozuotas, kitas gaudytas. Kai reikia pozuoti, esi labiau isitempes ir nuotraukose tai labai matosi, o kai fotografuoja tau nematant-vaizdelis visai kitas. Prie nuotrauku padaro jie ir slideshow filmuka, kuri labai patogu ziureti, kai daugiau zmoniu, o ir ne taip nuobodu ziurovams, nereikia vartyti albumo, yra muzikinis fonas. Ech, kokie smagus tie rupesciai, dar ir sia vasara pakartociau visa tai dar karteli :-) Sekmes!
nezinau ar buvo ideta sita nuoroda, man visai nieko sitos fotografes darbai, ji fotografavo mano drauges vestuves, nenusivyle http://picasaweb.goo...com/inesa.linas
nezinau ar buvo ideta sita nuoroda, man visai nieko sitos fotografes darbai, ji fotografavo mano drauges vestuves, nenusivyle http://picasaweb.goo...com/inesa.linas
Man irgi jie patinka, bet kazkaip atrodo brangoki. Kiek supratau jie is KLaipedos, o vestuves Kaune. Nezinau, nezinau... Jau ir galva isiskaudejo. Tikriausiai naujas paieskas pradesiu kita savaite. Gal kas nors netycia turit fotografo is Alytaus Fausto koordinates?
Man irgi jie patinka, bet kazkaip atrodo brangoki. Kiek supratau jie is KLaipedos, o vestuves Kaune. Nezinau, nezinau... Jau ir galva isiskaudejo. Tikriausiai naujas paieskas pradesiu kita savaite. Gal kas nors netycia turit fotografo is Alytaus Fausto koordinates?
na jie ne is pigiju, bet dirba visoje Lietuvoje, va ta mano drauge kauniete, o ji apie juos suzinojo is kitos drauges kuri yra paneveziete irgi fotkino jos vestuves