Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Edikute @ 2008 01 09, 17:23)
sveikos, gal kuri girdejot ka nors apie fotografa algi is Kauno, snd einam susitikt! prasau kuo greiciau atrasykit!

algis labai gražiai moka malti liežuvėliu. Mokėtų groti - gal būtų geras muzikantas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(foma @ 2008 01 09, 19:49)
algis labai gražiai moka malti liežuvėliu. Mokėtų groti - gal būtų geras muzikantas. lotuliukas.gif

rimtai?? jus ji pazystat?? tai gal neverta su juo net tartis???
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2008 01 09, 17:23)
sveikos, gal kuri girdejot ka nors apie fotografa algi is Kauno, snd einam susitikt! prasau kuo greiciau atrasykit!

Vien tik fotomenininkų sąjungoje radau tris Algius iš Kauno smile.gif
Jei rimtai - per mažai informacijos vien tam, kad atpažint žmogų. Iš kitos pusės - galbūt tai ir yra atsakymas Jums? Gerai užsirekomendavę fotografai paprastai žinomi ne tik vardu ir miestu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Zoom-: 09 sausio 2008 - 19:02
o gal kuri zinot ka apie algi alisauska???? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2008 01 09, 21:54)
o gal kuri zinot ka apie algi alisauska???? ax.gif

O nuotrauku Internete galima kur pamatyt?
Nes Google'as tik politini veikeja tokiu vardu randa g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man labiausiai istrigo Eigirdas Scinskas! Super nuotraukos, bet ir super kaina! (4000-5000Lt) Tai pasiemiau pigesni, kuris irgi patiko, Vaida Garla smile.gif Ellyfoto irgi neblogos, bet jos man liko trecioje vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynasaule @ 2008 01 10, 02:59)
man labiausiai istrigo Eigirdas Scinskas! Super nuotraukos, bet ir super kaina! (4000-5000Lt) Tai pasiemiau pigesni, kuris irgi patiko, Vaida Garla smile.gif Ellyfoto irgi neblogos, bet jos man liko trecioje vietoje smile.gif

Jei ne paslaptis, kiek siais metais ima Vaidas G?
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 01 10, 09:35)
Jei ne paslaptis, kiek siais metais ima Vaidas G?

Siais metais ima 3000 lt, bet mums padare maza nuolaidele smile.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš rekomenduoti savo fotografa bei filmuotoja, su vyru esam labai patenkinti thumbup.gif Nuostabūs darbai thumbup.gif
http://www.multimediaart.lt/
Atsakyti
QUOTE(Bertike @ 2008 01 10, 14:27)
Norėčiau ir aš rekomenduoti savo fotografa bei filmuotoja, su vyru esam labai patenkinti  thumbup.gif  Nuostabūs darbai  thumbup.gif
http://www.multimediaart.lt/

darbai is ties mieli.
gal koki kontakta gali parasyti, nes svetainje neatidare ju kontaktu 4u.gif
ar labai brangininkai?
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 01 10, 14:57)
darbai is ties mieli.
gal koki kontakta gali parasyti, nes svetainje neatidare ju kontaktu  4u.gif
ar labai brangininkai?

Ten viskas yra svetainėje, tik naršymas gan painus...
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 01 10, 13:57)
darbai is ties mieli.
gal koki kontakta gali parasyti, nes svetainje neatidare ju kontaktu  4u.gif
ar labai brangininkai?

Paulius 867512089, o kainos yra svetaineje 4u.gif Šiaip manau geriau skambinti ir tartis 4u.gif Sekmės thumbup.gif
Atsakyti