Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Aurelija_ @ 2007 12 04, 12:36)
man asmeniskai nelabai tos nuotraukos... ax.gif

Butent, nieko ypatingo... ax.gif
Atsakyti
sveikos..kam idomu, galite pasiziureti www.fotokadras.lt, mano vestuviu nuotraukas fotografavo..tikrai man labai patiko..tik , kad filmo reikia laukti ilgokai..o taip tai man patiko tikrai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte27 @ 2007 12 05, 13:05)
sveikos..kam idomu, galite pasiziureti www.fotokadras.lt, mano vestuviu nuotraukas fotografavo..tikrai man labai patiko..tik , kad filmo reikia laukti ilgokai..o taip tai man patiko tikrai! thumbup.gif

Ziurejau ta puslapiuka, nuotraukos gal ir nieko, bet kaip supratau cia filmuoja ir fotografuoja vienas zmogus? unsure.gif
Atsakyti
Mano galva fotošopu piktnaudžiauja - bent jau tai, kas www įdėta. Dirbtiniai blurai, spalvotos detalės - ne mano skoniui... O akis tai nebloga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Zoom-: 05 gruodžio 2007 - 13:17
gal galit pasakyti fotografu kainas?aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutia18 @ 2007 12 06, 10:45)
gal galit pasakyti fotografu kainas?aciu smile.gif

netingek pasiskaityt visa tema, joje daug informacijos.
Atsakyti
Sveikos merginos, išteka mano mylimiausia puseserė thumbup.gif

Taigi reikia gero fotografo Šiaulių apskrityje, o gal dabar jokio skirtumo ir važiuoja iš tolimesnių miestų g.gif

Ir kokią galėtumėte rekomenduoti foto studiją Šiauliuose g.gif
jeigu nesuntu parašykit informaciją į a.ž
Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos..kam idomu, galite pasiziureti www.fotokadras.lt, mano vestuviu nuotraukas fotografavo..tikrai man labai patiko..tik , kad filmo reikia laukti ilgokai..o taip tai man patiko tikrai!

LABAI PATIKO ... fainos nuotraukos... thumbup.gif
Atsakyti
norejau pasiteiraut, gal apie Elena Petkauskiene ka girdejot? turit kokiu nors atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2007 12 19, 00:16)
norejau pasiteiraut, gal apie Elena Petkauskiene ka girdejot? turit kokiu nors atsiliepimu?

g.gif pirma karta girdziu
o gal internetini savo puslapiuka turi? galetumem paziuret jos darbus
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 12 19, 17:48)
g.gif  pirma karta girdziu
o gal internetini savo puslapiuka turi?  galetumem paziuret jos darbus

Uhu as irgi negirdejau, tikrai idomu butu darbus pasiziuret smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Mano fotografas Arunas Vilcinskas. Labai suzavejo jo nuotraukos, nors is pradziu planavau kita - Sergej Mulin(jis buvo jau uzimtas) Sergej buvo per mano sesers vestuves. Nuotraukos - pasaka! Taigi mergynos, jeigu dar ieskot fotografo, patarciau skambint jam. Gal dar pasiseks 4u.gif Labai malonus zmogus ir pats pagauna kadrus.
Negalvokit, kad Arunas Vilcinskas man kaip paskutinis variantas. Nuosirdziai tikiu, kad as ir mano 'vyras' turesim nuostabiausias nuotraukas drinks_cheers.gif
Atsakyti