Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Aurelija_ @ 2007 11 23, 11:47)
mano fotografe pamenu ta pati sake apie filmuojancius ir fotografuojancius vienu metu biggrin.gif

Kaip sako vienu uzp dvieju kedziu neuzsesi smile.gif nors jau atsiranda tokiu kurie ir is video stop kadru nuotrauku pridaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogis7 @ 2007 11 23, 12:53)
Kaip sako vienu uzp dvieju kedziu neuzsesi  smile.gif nors jau atsiranda tokiu kurie ir is video stop kadru nuotrauku pridaro  g.gif

tai nuotraukos turbut fantastiskos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 11 22, 23:31)
O koks cia fotografas?

Cia forume apie ji niekur neradau, tai Rimvydas Lukosevicius
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 11 23, 13:22)
tai nuotraukos turbut fantastiskos lotuliukas.gif

tikejimas, kad nuotraukos bus geros uz nedidele kaina, "permusa" ta nora ieskoti kazko kokybiskesnio.
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 11 23, 10:47)
mano fotografe pamenu ta pati sake apie filmuojancius ir fotografuojancius vienu metu biggrin.gif

As dar toki maciau, musu zargonu vadinama zmogu arkestra. Tai fotografavo, filmavo ir dar ant kaktos MP3 grotuvas kabejo ir jis tesiai real time vare vestuvine muzika prie iraso is mp3, ta pacia akimirka dare 'cut frame' (redagavo vaizdo irasa) gaila rezultato nemaciau. butu labai idomu paziureti i tokio Mega monstro darba kaip foto taip ir video.
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 11 21, 22:32)
Musu vestuves fotografuos Jūrate Čiakienė mirksiukas.gif

Mes taip pat issirinkom Jurate Ciakiene. Nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2007 11 22, 22:37)
tai jis vienas ir filmuoja ir fotografuoja  g.gif ?

Sveiki.Mums sake,kad jis filmuos,o jo kolega fotografuos.
Atsakyti
QUOTE(Interjeras1 @ 2007 11 23, 18:08)
As dar toki maciau, musu zargonu vadinama zmogu arkestra. Tai fotografavo, filmavo ir dar ant kaktos MP3 grotuvas kabejo ir jis tesiai real time vare vestuvine muzika prie iraso is mp3, ta pacia akimirka dare 'cut frame' (redagavo vaizdo irasa) gaila rezultato nemaciau. butu labai idomu paziureti i tokio Mega monstro darba kaip foto taip ir video.

Tiesiog fenomenalu,cia kaip ten sako viskas iskaiciuota : )
Atsakyti
sveikos mergaites, gal kas gali parekomnduoti apie fotografe Ana is naujosios vilnios(ji dazniausiai dirba su mama Rosa ji filmuoja), bet mane domina Ana, kokia jusu nuomone apie jos darbus, apie tai kaip dirbi?aciu
Atsakyti
Sveiki

Gal kieno nors vestuves fotografavo si fotografe akvile ir galetumet atsiliepimus pasakyti? ax.gif www.fotoalbumo.puslapiai.lt
Atsakyti
QUOTE(luke @ 2007 11 23, 15:55)
Mes taip pat issirinkom Jurate Ciakiene. Nuotraukytes thumbup.gif

Luke, o kiek kainuoja jos paslaugos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgiukas @ 2007 11 27, 19:48)
Sveiki

Gal kieno nors vestuves fotografavo si fotografe akvile ir galetumet atsiliepimus pasakyti?  ax.gif  www.fotoalbumo.puslapiai.lt

Labai grazios nuotraukos beje...Kiek kainuoja jos paslaugos?
Papildyta:
QUOTE(meskytia @ 2007 11 28, 08:12)
Labai grazios nuotraukos beje...Kiek kainuoja jos paslaugos?

Ir dar beje, nuotraukos grazesnes nei cia minetos Jurates Ciakienes (tiesiog sulyginau)...bent jau man... 4u.gif
Atsakyti