Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Aurelija_ @ 2007 11 21, 14:10)
As galeciau rekomenduot fotografe Irute jaruseviciute. super fotografe thumbup.gif , vestuviu nuotraukos pranoko visus lukescius smile.gif cia galit paziuret jos darbus:) beje, cia ir musu vestuviu foto yra, kur ryzius barsto    ax.gif
http://www.fotopro.l...-Jaruseviciute/

O kokia pas ja kaina?
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 11 22, 10:38)
O kokia pas ja kaina?

vasario men. mes mokejom 1500 lt, i kaina iena nuotraukos visos. bet kiek zinau, tai pabrange gali but... pasiskambink ir pasiklausk;) jinai visa diena prabuvo su mumis, ryte atvaziavo i kirpykla ir isvaziavo jau po dvylikos. jinai ir kaip zmogus labai faina, tokia "prikolna" , visokiu ideju pilna:4u: kadangi vestuves buvo ziema, galvojau, kad nebus graziu foto, bet jinai iskart nuramino, kad ir ziema galima labai graziai pafotkint. taip ir buvo:) buvo sugalvojus lauke ant tokiu senoviniu rogiu su kailiais fotkintis, bet labai salta buvo, as nestuke.gif buvau, tai nenorejom susalt;)
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 11 22, 12:03)
vasario men. mes mokejom 1500 lt, i kaina iena nuotraukos visos. bet kiek zinau, tai pabrange gali but... pasiskambink ir pasiklausk;) jinai visa diena prabuvo su mumis, ryte atvaziavo i kirpykla ir isvaziavo jau po dvylikos. jinai ir kaip zmogus labai faina, tokia "prikolna" , visokiu ideju pilna:4u: kadangi vestuves buvo ziema, galvojau, kad nebus graziu foto, bet jinai iskart nuramino, kad ir ziema galima labai graziai pafotkint. taip ir buvo:) buvo sugalvojus lauke ant tokiu senoviniu rogiu su kailiais fotkintis, bet labai salta buvo, as  nestuke.gif buvau, tai nenorejom susalt;)

O jinai, rodos, is Kauno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnele007: 22 lapkričio 2007 - 11:28
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 11 22, 12:27)
O jinai, rodos, is Kauno?

jo, bet zinau,kad ir vilniuj daug vestuviu yra fotkinus;)
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 11 22, 12:03)
vasario men. mes mokejom 1500 lt, i kaina iena nuotraukos visos. bet kiek zinau, tai pabrange gali but... pasiskambink ir pasiklausk;) jinai visa diena prabuvo su mumis, ryte atvaziavo i kirpykla ir isvaziavo jau po dvylikos. jinai ir kaip zmogus labai faina, tokia "prikolna" , visokiu ideju pilna:4u: kadangi vestuves buvo ziema, galvojau, kad nebus graziu foto, bet jinai iskart nuramino, kad ir ziema galima labai graziai pafotkint. taip ir buvo:) buvo sugalvojus lauke ant tokiu senoviniu rogiu su kailiais fotkintis, bet labai salta buvo, as  nestuke.gif buvau, tai nenorejom susalt;)

bent jau man ji sake,kad kitais metais 2500lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 22, 18:22)
bent jau man ji sake,kad kitais metais 2500lt  mirksiukas.gif
niu man ji buvo sakius, kad vasara ima daugiau nei ziema:)
Atsakyti
Musu fotografas tai nenurode jokiu papildomu salygu. Mes mokejome priklausomai nuo nuotrauku skaiciaus, mums kainavo viena nuotrauka 2,5 lt, cia maza, o didle 5 litai. Jis paklause uz kokia suma norime nuotrauku ir kiek mazdaug nuotrauku iseina kai buna tiek zmoniu. Mes pasiemem visas nuotraukas kurias jis padare, nes labai jau visos grazios mum buvo. O fotografavo mus apie 10 valandu gal 9. Tik reikejo uz benzina sumoket, nes su savo masina vazinejo. Atvezes nuotraukas dar ir antra diena pafotografavo, ir buvo praktiskai iki sventes pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2007 11 22, 20:58)
Musu fotografas tai nenurode jokiu papildomu salygu. Mes mokejome priklausomai nuo nuotrauku skaiciaus, mums kainavo viena nuotrauka 2,5 lt, cia maza, o didle 5 litai. Jis paklause uz kokia suma norime nuotrauku ir kiek mazdaug nuotrauku iseina kai buna tiek zmoniu. Mes pasiemem visas nuotraukas kurias jis padare, nes labai jau visos grazios mum buvo. O fotografavo mus apie 10 valandu gal 9. Tik reikejo uz benzina sumoket, nes su savo masina vazinejo. Atvezes nuotraukas dar ir antra diena pafotografavo, ir buvo praktiskai iki sventes pabaigos.

O koks cia fotografas?
Atsakyti
Sveiki,gal kas ka nors zinote apie Raimonda Vasiliauska is joniskio berods?Mums jo darbai patiko,tik kaina maza pasirode.Parasykit,busiu dekinga. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta28 @ 2007 11 22, 23:35)
Sveiki,gal kas ka nors zinote apie Raimonda Vasiliauska is joniskio berods?Mums jo darbai patiko,tik kaina maza pasirode.Parasykit,busiu dekinga. mirksiukas.gif

tai jis vienas ir filmuoja ir fotografuoja g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2007 11 22, 23:37)
tai jis vienas ir filmuoja ir fotografuoja  g.gif ?

tuomet tokie būna geriausi smile.gif tik po to būna graudu klausytis verkšlenimų iš jaunųjų pusės, kad darbo kokybė - apgailėtina. Ne vieną tokį verkšlenimą teko girdėti, ypač tose apylinkėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 23 lapkričio 2007 - 09:31
QUOTE(Mindoozas @ 2007 11 23, 10:20)
tuomet tokie būna geriausi smile.gif tik po to būna graudu klausytis verkšlenimų iš jaunųjų pusės, kad darbo kokybė - apgailėtina. Ne vieną tokį verkšlenimą teko girdėti, ypač tose apylinkėse.

mano fotografe pamenu ta pati sake apie filmuojancius ir fotografuojancius vienu metu biggrin.gif
Atsakyti