Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Žizel @ 2007 11 21, 11:31)
ko jūs pastoviai pinigus akcentuojat?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Na va, ieskai pagalbos, paklausi kas galetu koki fotografa rekomenduoti, o nukrypstama visai i kita puse, nors apie pinigus ne puse zodzio uzsiminta nebuvo.... g.gif
Atsakyti
nu netiesa, keliant vestuves visada ir viskas yra skaičiuojama !!!
ir pvz. man svarbiausia, kad kaina atitiktų kokybę ir atvirkščiai
vat tada negaila tų pinigų ax.gif

ir kažkaip bent jau supermamoj dauguma planuojančių tikrai supranta, kad ant fotografo nelabai pataupysi smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(spurgiukas @ 2007 11 21, 09:52)
Na va, ieskai pagalbos, paklausi kas galetu koki fotografa rekomenduoti, o nukrypstama visai i kita puse, nors apie pinigus ne puse zodzio uzsiminta nebuvo.... g.gif

čia daug fotografų

http://www.sviesoras...php?page=ftgrf1

o sprendimą reikia priimti tau ir jaunikiui, be abejo pasiskaičius atsiliepimus supermamoj
Atsakyti
As galeciau rekomenduot fotografe Irute jaruseviciute. super fotografe thumbup.gif , vestuviu nuotraukos pranoko visus lukescius smile.gif cia galit paziuret jos darbus:) beje, cia ir musu vestuviu foto yra, kur ryzius barsto ax.gif
http://www.fotopro.l...-Jaruseviciute/
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 20, 14:20)

As labai noriu siu fotografu, bet bijau, kad jau bus uzsakyti verysad.gif
Atsakyti
Mano galva, iš tos baimės vertėtų ištiest ranką prie telefono wink.gif

QUOTE(V*i*k*a @ 2007 11 21, 18:26)
As labai noriu siu fotografu, bet bijau, kad jau bus uzsakyti  verysad.gif

Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
vestuves planuojame tik kitu metu rugseji, bet pirmiausias darbas kuri padareme, issirinkome fotografus. Ieskojau informacijos internete, radau netiketai Inesos ir Lino darbus, likau suzaveta ir su jais pradejome tartis. Tik po to, kai jau viska lyg ir aptarem, radau daug jusu visu geru atsiliepimu apie juos thumbup.gif
Man atrodo, kad fotografu vaidmui vestuvese laaaabai svarbus, svarbesnis uz transporta, gal netgi apranga ( cia tik mano nuomone 4u.gif ), nes jie, zinoma, jei tai geri fotografai, pirmiausia iamzins vestuvese vyravusias nuotaikas ir emocijas, o tai ir yra svarbiausia...

Sekmes visoms randant tai, ko ieskote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2007 11 21, 18:26)
As labai noriu siu fotografu, bet bijau, kad jau bus uzsakyti  verysad.gif

O musu vestuviu diena jie laisvi, bet kazkaip pas juos jau per daug tu papildomu salygu, virsvalandziai, dvigubi tarifai, benzino apmokejimas.... mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnele007: 21 lapkričio 2007 - 18:22
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 11 21, 20:21)
O musu vestuves diena jie laisvi, bet kazkaip pas juos jau per daug tu papildomu salygu, virsvalandziai, dvigubi tarifai, benzino apmokejimas....  mega_shok.gif

va va, o mes viska apsitarem iskart, dar pries pat vestuves susitiksim ir dar syki pakalbesim. bet jau man kaip valandas pradeda skaiciuot, tai doh.gif juk nieks nesako kad 16h reik dirbt, bet vistiek 5h manau yra mazai...
Cia mano asmenine nuomone.
Atsakyti
hm... o man atrodo, kad 5 valandos yra pakankamai... ax.gif nebent nori, kad ir islydejima fotografuotu, ir ceremonija ir visa baliu. Tada tu 5 val. tikrai neuzteks, bet jei nori tik ceremonijai ir siaip fotosesijos gamtoj, manau, kad tu 5 valandu tikrai pilnai uztenka...
O del papildomu salygu, tai su visais fotografais tas pats. Jei jie ne is to miesto, kur vyks vestuves, tikrai visi ims uz kuro islaidas, ir uz papildomas darbo valandas...
Prirasiau kruvas laisku fotografams ir galiu pasakyti, kad arba kaina buna "kosmine", o tai reiskia, kad tos visos papildomos salygos jau buna itrauktos, arba kaina normali, taciau yra papildomu salygu... Tad beliko rinktis pagal tai kuriu fotografijos labiausiai patiko.
Atsakyti
Musu vestuves fotografuos Jūrate Čiakienė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2007 11 21, 19:23)
va va, o mes viska apsitarem iskart, dar pries pat vestuves susitiksim ir dar syki pakalbesim. bet jau man kaip valandas pradeda skaiciuot, tai  doh.gif  juk nieks nesako kad 16h reik dirbt, bet vistiek 5h manau yra mazai...
Cia mano asmenine nuomone.

..kas sako, kas nesako... ax.gif
ivairiai zmones fotografo darbo trukme isivaizduoja.... Tai ir gaunas, kad vieni uz ta pacia kaina nori nuo sukuosenos darymo 7 ryte fotografa matyti, ir atsisveikinti po keliarasicio metimo apie 1 val.; kitiems pilnai uztenka ceremonijos ir fotosesijos gamtoje.... Po ilgesnes darbo trukmes ir nuotrauku daugiau ir perziurai, ir tvarkymui. O turint omeny, kad neretai tenka dar pirmyn-atgal vaziuoti po 200-300 km, tai zinot, ne visada tie pageidavimai fiziskai pakeliami doh.gif Del to naturalu, kad atsiranda skirtingi ikainiai...

Mano akimis, optimalus laikas yra apie 8-9 valandos. Bet be abejo, Jusu teise rinktis ir kelti savo reikalavimus, bei viska aptarti iki sventes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 21 lapkričio 2007 - 22:38
QUOTE(Kadra @ 2007 11 21, 18:07)
Sveiki visi  smile.gif
vestuves planuojame tik kitu metu rugseji, bet pirmiausias darbas kuri padareme, issirinkome fotografus. Ieskojau informacijos internete, radau netiketai Inesos ir Lino darbus, likau suzaveta ir su jais pradejome tartis. Tik po to, kai jau viska lyg ir aptarem, radau daug jusu visu geru atsiliepimu apie juos  thumbup.gif
Man atrodo, kad fotografu vaidmui vestuvese laaaabai svarbus, svarbesnis uz transporta, gal netgi apranga ( cia tik mano nuomone  4u.gif  ), nes jie, zinoma, jei tai geri fotografai, pirmiausia iamzins vestuvese vyravusias nuotaikas ir emocijas, o tai ir yra svarbiausia...

Sekmes visoms randant tai, ko ieskote  ax.gif

oi as tau taip pat labai pritariu 4u.gif (mes irgi pirma fotografa issirinkom smile.gif )
Papildyta:
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 11 21, 12:10)
As galeciau rekomenduot fotografe Irute jaruseviciute. super fotografe thumbup.gif , vestuviu nuotraukos pranoko visus lukescius smile.gif cia galit paziuret jos darbus:) beje, cia ir musu vestuviu foto yra, kur ryzius barsto    ax.gif
http://www.fotopro.l...-Jaruseviciute/

na, tikrai grazios nuotraukos....
Atsakyti