Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(SuperLapeSnape @ 2007 11 15, 18:46)
o mes buvome pasisamdę Edgarą Kurauską ( www.fotografai.com), likome patenkinti  thumbup.gif

Siaip man jo darbai irgi visai nieko, bet, kai pasiziurejo mano suzadietinis, pasake, kad nelabai gera kokybe, o jis tuos dalykus ismano, tai va nezinau. bet nuotraukas ziurejom internete, tai idomu ka Jus pasakysit del kokybes? Nes pats jo stilius, tai man labai patinka
Atsakyti
man irgi kurausko darbai nepatiko...
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2007 11 15, 10:27)
Kiek ima Vaidas Garla kitiem metam?

Man irgi atrase, kad 3000 kitiem metam.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2007 11 15, 22:25)
Man irgi atrase, kad 3000 kitiem metam..  unsure.gif

man irgi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 16, 01:03)
man irgi.. g.gif

turbut paslaugos kas menesi branksta.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 11 15, 20:35)
Siaip man jo darbai irgi visai nieko, bet, kai pasiziurejo mano suzadietinis, pasake, kad nelabai gera kokybe, o jis tuos dalykus ismano, tai va nezinau. bet nuotraukas ziurejom internete, tai idomu ka Jus pasakysit del kokybes? Nes pats jo stilius, tai man labai patinka

Difuzo per daug ant nuotrauku g.gif Todel nuotraukos paplaukusios atrodo.. shiaip pacios foto graziu kompoziciju bet su retushu ne kas.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2007 11 16, 00:43)
turbut paslaugos kas menesi branksta....  g.gif

na siaip jei fotografas baigia uzpildyti savo tvarkarasti jau rudenikitiems metams,naturalu,kad kainyte kyla.nezinau ar taip yra siuo atveju,bet as bent jau taip isivaizduociau.

sunbles,gal jau esi isirinkusi fotografa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutuke_su_sypsena: 15 lapkričio 2007 - 23:56
QUOTE(Supo @ 2007 11 15, 21:25)
Man irgi atrase, kad 3000 kitiem metam..  unsure.gif

as girdejau taip: kitiems metams fotografu paslaugos pabrango 1000Lt.
Todel, manau, ner ko stebetis, turint omeny dar ir tai, kaip viskas brangsta (maistas, bustas ir tt..),..zodziu, sneku, kaip bobute...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskytia: 16 lapkričio 2007 - 13:31
zodziu, sneku, kaip bobute...
[/quote]

Na ka jau kaip bobute,tuoj bobuciu neliks,ismirs smile.gif O jei teisybe,tai viska patcios matot kokios kainos ir kokiu tempu jos kyla,o tas liecia ir visus mus g.gif
Atsakyti
Na nezinau, gal mergaitems, kurios iesko fotografo pravers mano fatografe. Pas mus vetuvese fotkino Irute Jarašiūnaite. Bendrai paemus, tai ji man siek tiek brangininke pasirode, taciau nuotraukos tai super thumbup.gif Darbas tikrai atliekamas labai gerai ir iki galo. Siek tiek nervino, kad nuotraukas labai ilgai dailino, taciau laukti vertejo.
Atsakyti
Vakar gavome savo fotografo nuotraukas. Na ir kas, kad kaina nemaza, taciau nesigailiu nei del vieno lito. Esu labai dekinga uz superines nuotraukas !!! thumbup.gif thumbup.gif Todel, galiu patarti negailekit, nes tai bus atsiminimas apie viena nuostabiausiu svenciu jusu gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(sylvijak @ 2007 11 16, 14:45)
Vakar gavome savo fotografo nuotraukas. Na ir kas, kad kaina nemaza, taciau nesigailiu nei del vieno lito. Esu labai dekinga uz superines nuotraukas !!! thumbup.gif  thumbup.gif Todel, galiu patarti negailekit, nes tai bus atsiminimas apie viena nuostabiausiu svenciu jusu gyvenime.

O kas tavo fortografas buvo ax.gif ?
Atsakyti