Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(uItra @ 2007 11 12, 16:24)
smile.gif
o pati ziuredama i fotografo darbus, kurio honoraras 4000 lt ir tarkim kito, kurio kaina per pus mazesne skirtuma matai? Jei nematai (kaip kad ilga skunda parasiusi nuotaka), tai ir neverta permoket. O jei paziuri vertinancio save gan brangiai fotografo (ar kito kurybini darba dirbancio zmogaus) darbus, bet visu kitu nublanksta - reiskia jis vertas savo kainos.... Vienas zmogus isrankesnis, kitam tinka bet kas (daznaiusiai idealu kur pigiau) - pirmajam visada bus sunkiau su pasirinkimu, bet ko gero, lengviau su apsisprendimu. Toks pamato, ir zino kad tai yra tai, ko noretu  mirksiukas.gif  O gali tiek moketi ar ne - cia jau kitas klausimas.... ax.gif

Skirtuma tikrai matau, netgi labai dideli schmoll.gif ...Aisku, priklauso viskas gi nuo to, ko kam reikia. Gal kazkam grazu retusuotos, apkarpytos, visokiuose fonuose, zodziu, isdirbtos, kad kuo maziau naturalumo butu, nuotraukos rolleyes.gif , kitiems - kad kiekvienas spuogas ir blizgantis riebaluotas veidas matytusi blush2.gif ...Toks, o ne kitoks ispudis susidare beziurinejant ir atsirinkinejant fotografu siulomas paslaugas...
O tai, ka radau uz tuos 4000, tikrai graziau niekur nebuvau maciusi - viskas stilinga, jokio kico. biggrin.gif
Zodziu nuspresta vienareiksmiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2007 11 13, 11:22)
Skirtuma tikrai matau, netgi labai dideli  schmoll.gif ...Aisku, priklauso viskas gi nuo to, ko kam reikia. Gal kazkam grazu retusuotos, apkarpytos, visokiuose fonuose, zodziu, isdirbtos, kad kuo maziau naturalumo butu, nuotraukos  rolleyes.gif , kitiems - kad kiekvienas spuogas ir blizgantis riebaluotas veidas matytusi  blush2.gif ...Toks, o ne kitoks ispudis susidare beziurinejant ir atsirinkinejant fotografu siulomas paslaugas...
O tai, ka radau uz tuos 4000, tikrai graziau niekur nebuvau maciusi - viskas stilinga, jokio kico.  biggrin.gif
Zodziu nuspresta vienareiksmiskai  biggrin.gif

Noretusi zvilgtelt tas nuotraukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2007 11 13, 10:22)
Zodziu nuspresta vienareiksmiskai  biggrin.gif

o koks cia fotografas?
Atsakyti
QUOTE(chiaushkute @ 2007 10 11, 17:47)
As, zinokit, pradejus planuot vestuves, fotografa uzsisakiau pati pirma. jau zinojau, ko noriu. ir nepasigailejau.
mano fotografo vardas - Alius Koroliovas, galit pasiziuret jo puslapy www.fotografas.eu
Nuotraukos tobulos wub.gif

Zinokit, as irgi pirma fotografa uzsisakiau...irgi zinojau, ko noriu ax.gif ax.gif ax.gif
man svarbiausia - kad liktu grazus prisiminimas, o ne padarytas kicas...kaip del kitko (sukneles, vietos ir tt.) bus - nezinau. Bet as - optimiste (bent stengiuosi tokia buti) blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
Na asmeniškai mums 4000 Lt. per daug. Žinoma, puiku, kai kiti žmonės gali sau tai leisti, gal būdama jų vietoje irgi rinkčiausi tą patį. Bet yra kaip yra. Norėčiau paklausti, gal galėtumėte parekomenduoti fotografą, kurio nuotraukos būtų kokybiškos (taip pat nenorėtume įvairių pozavimų, nuotraukų apipavidalinimo gėlytėmis ar pan., vertintume paprastumą ir skoningumą) ir kurio paslaugos nekainuotų labai brangiai (maksimali riba - 1000 Lt.)? Vestuvės vyks Vilniuje, dalyvaus max 15 žmonių.
Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
kol kas mano sarase du fotografai http://www.vgfoto.lt/ ir http://www.i-d-f.net/ ,tesiu paieskas toliau.. lotuliukas.gif oi kaip sunku dabar viska issirinkt,kai tokia pasiula..

gal kas zino kur galima paziuret cesonio darbus?
Atsakyti
Kiek ima Vaidas Garla kitiem metam?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2007 11 15, 13:27)

parasiau laiska,laukiu atsakymo,kai suzinosiu butinai pranesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2007 11 15, 14:27)

2000lt
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2007 11 15, 15:12)

Hm, o man daugiau pasake, stai ka parase: kitiems metams negaliu tiksliai numatyti kainos, bet atsizvelgiant i tai kaip Lietuvoje viskas greitai keiciasi, prognozuoju, kad kita sezona kaina gali buti apie 3000 lt.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 11 15, 16:15)
Hm, o man daugiau pasake, stai ka parase: kitiems metams negaliu tiksliai numatyti kainos, bet atsizvelgiant i tai kaip Lietuvoje viskas greitai keiciasi, prognozuoju, kad kita sezona kaina gali buti apie 3000 lt.
g.gif

na nezinau, man sake, kad 2000. Bet manau, kad tos kainos kyla kaip ant mieliu. Jei vienas fotografas pradejo kelti, tai ir kiti is paskos. Zinoma, juk jiems irgi reikia uzsidrbti. Bet su tom kainom, tai man cia kazkoks burbulas. Mazdaug kuo daugiau tuo geriau...

user posted image
Atsakyti
o mes buvome pasisamdę Edgarą Kurauską ( www.fotografai.com), likome patenkinti thumbup.gif
Atsakyti