Manau, atsirastų daugybė, jei čia yra, kurie skambino ar rašė klausdami kainos, kuriems tik paklausus kainos 2007 metams, buvo pasakyta iš ko ji susideda. Sutartyje labai aiškiai parašyta, kas įeina į kainą. Galų gale sutartį patys užpildė, abu perskaitė ir pasirašė, ir sutartyje jokių nutylėjimų, kas įeina ir pan. - jauniesiems ir būdavo klausimas, ką jie iškart nori užsakyti ir įtraukti į sutartį jau dabar, o ne po vestuvių. Dėl nutylėjimo, kad nesamdys ...
Atleiskit, nieko asmeniško, tiesiog esu ne vienų atsisakęs (vienu atveju ta data ir liko laisva) ir nė velnio nesigailiu
Man dirbti su jaunaisiais turi būt abipusiai smagu - man nereikia dar vieno lažo, kaip tik atvirkščiai, nes yra lažas, kuriuo galiu geriau užsidirbti neišeidamas iš namų, nevažinėdamas 200 ar 300 km pirmyn atgal ir nelakstydamas su 10 kg ant nugaros.
Žodžiu, nieko asmeniško ir užgaut nenoriu, tik man viskas yra kur kas aiškiau, nei jums.
QUOTE(pukita999 @ 2007 11 11, 17:42)
Man kazkaip siame incidente atrodo, kad kalciausias liko zmoniu nesusikalbejimas. Paprasciausiai jaunieji uzsisakydami fotografa nesusiprotejo visko iki galo issiklausineti, ka tiksliai jie gaus.... Taciau galima ir juos suprasti, jaudulys, issiblaskymas, per dideles svajones ir t.t.... Siuo atzvilgiu sakyciau paslaugu teikejai galetu siek tiek labiau padeti uzsakovams ir patys supazindinti ir aiskiai isdestyti viska, nes tas nutyejimas ir nieko gero neduoda... Na bet aisku tikriausiai paslaugu teikejai bijo, kad tada uzsakova isgasdins kaina ir jo paslaugu bus atsisakyta, tad gal but patogiau nutyleti....Mazdaug jei pats nepaklausi tai as tau ir nesakysiu, o po vestuviu niekur nesidesi vistiek pirksi ir tai ko nera sutaryje...
Na cia mano tokie pamastymai butu.... Linkiu visiems daugiau sazines ir susikalbejimo
To photograph is to hold one's breath, when all faculties converge to capture fleeting reality. It's at that precise moment that mastering an image becomes a great physical and intellectual joy. -Henri Cartier-Bresson