Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Leo, kaip visad teisus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KENGAS: 30 spalio 2007 - 08:30
QUOTE(Malina @ 2007 10 30, 00:01)
Gal jis tavo vestuves forografavo?

Nea, kai zenijomes , labai biedni buvom, tai tik pirsliai viena kadra atelje prie stoties uzsake, tai tokia tik ir turim- bet ji man pati graziausia, todel ir baltai pavydziu toms, kurios gali uzsisakyti PATI PONA KESTUTI...
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2007 10 29, 18:45)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Superstiliaus foto pacios geriausios!!!

ar tikrai tokias nuotraukas vadini paciom geriausiom blink.gif
Atsakyti
kur galeciau apie kestuti paskaityti?
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2007 10 30, 16:11)

Cia pacios tragiskiausio nuotraukos, kokias tik maciau doh.gif Pritariu kitu nuomonei, kad gal vertetu kitu fotografu darbus paziureti, kad ateity nesigrauzti, kad toki fotografa pasirinkai mirksiukas.gif O jai nori tokiu vaizdu istikruju, tai as galeciau tokiu nemokamai tau prisciolkinti ir su programom padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2007 10 30, 16:11)

Čia moderatorės į atskirą temą buvo iškėlusios pamąstymus apie Kęstučio stilių. Kęstutis rašo Fotografas+operatorius slapyvardžiu.
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 10 29, 23:12)
Sakykim taip... tokio stiliaus fotografijos patinka labai nedaugeliui (todėl čia vis delikačiai pasiūlo pasižiūrėti kitų fotografų darbus, kad žmogus tikrai turėtų galimybę pasvarstyt, kas jam patinka iš skirtingų fotografavimo stilių). Jei žmogui pasižiūrėjus pavyzdžius patinka tai, ką mato ir svarsto, ką gi, matyt, jam/jai tokios patinka ir tiek. Ir bus patenkintas tokio stiliaus fotografu, o ne kitais. Tada geriau tiesiog dar susitikti ir pažiūrėti daugiau vestuvių foto ir jei patiks, užsisakyti.

Svarbu, kad pačiam patiktų.. niekas kitas už mus negyvens su tom foto smile.gif

Aš neatsistebiu tavo taktiškumu ir toliarancija. Nuoširdžiai. Galėčiau parašyti panašaus turinio postą, bet nesugebėčiau bent tarp eilučių nepademonstruoti savo pozicijos. Pagarba.
Atsakyti
QUOTE(TedisLT @ 2007 10 25, 16:37)
Laba diena,

Intensyviai ieskome savo vestuvems fotografo, kurio darbai butu panasus i Alberto Pocej. Gal kas zinot tokiu (daugiau reportaziniu tokiu) daugiau fotografu?

Mus fotografavo Arunas Vilcinskas thumbup.gif
www.vipfoto.lt
Ka cia komentuot..profesionalas, puikiai ismanantis savo darba. Ir neplesia kaip kiti cia taip isgirti fotografai. Tikrai rekomenduoju. Jei noresit daugiau info, rasykit i AZ drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2007 10 30, 17:12)
Mus fotografavo Arunas Vilcinskas  thumbup.gif
www.vipfoto.lt
Ka cia komentuot..profesionalas, puikiai ismanantis savo darba. Ir neplesia kaip kiti cia taip isgirti fotografai. Tikrai rekomenduoju. Jei noresit daugiau info, rasykit i AZ  drinks_cheers.gif

Greit plėš lotuliukas.gif
www nuotraukos tikrai vertos dėmesio sudėtos
Atsakyti
Ačiū smile.gif

Prisižiūri žmogus pasaulio margumynų ir matai, kokie skirtingi žmonės ir skoniai gali būti ir dar gali gerai sugyventi, jei nesimindžioja ir nesipainioja vieni kitiems biggrin.gif Galų gale aš pats taikau į tuos, kuriems patinka būtent mano ir nenoriu tų, kuriems labiau patinka kitų - man pačiam smagiau ir jauniesiems smile.gif

QUOTE(raige @ 2007 10 30, 16:30)
Aš neatsistebiu tavo taktiškumu ir toliarancija. Nuoširdžiai. Galėčiau parašyti panašaus turinio postą, bet nesugebėčiau bent tarp eilučių nepademonstruoti savo pozicijos. Pagarba.

Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2007 10 30, 17:12)
www.vipfoto.lt
Ka cia komentuot..profesionalas, puikiai ismanantis savo darba. Ir neplesia kaip kiti cia taip isgirti fotografai. Tikrai rekomenduoju. Jei noresit daugiau info, rasykit i AZ  drinks_cheers.gif

Joo, fotkes pakerejo mane, labai grazios...Bet...Kiek zinau sitas fotografas neatiduoda cd su nuotraukomis, tik jis jas gali daryt, uz gana didele suma...tas man nelabai patinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2007 10 30, 16:12)
www.vipfoto.lt

aha drinks_cheers.gif jo nuotraukos man irgi labai patiko, buvo vienas is kandidatu i mano vestuviu fotografus smile.gif
Atsakyti