Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(-Zoom- @ 2007 10 26, 11:58)
Danisevičius "vestuvinio" tinklapio berods ir neturi. Yra tik toks.

na ispudi apie jo reportazus susidaryti galima drinks_cheers.gif
Siaip ar taip, turbut didzioji dalis neseniai (3-4 metai) i rinka atejusiu fotografu renkasi repotazini fotografavimo stiliu. Aisku, ji kazkiek papildo ir lengvai surezisuotais kadrais, bet varginantis pozavimas jau vis maziau paklausus ir siulomas smile.gif vieniems "reporatzistams" sekasi geriau, kitiems - prasciau, bet tikrai yra pasiula su ivairiomis kainomis ir kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 10 26, 08:14)
jau turiu foto wink.gif super wink.gif

Parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 10 26, 20:47)

ne, jokiu būdu,
šiaip Inesa ir Linas turi savo nuotraukų galeriją, tai manau galima ir be mano nuotraukų įvertinti jų darbą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 10 26, 21:07)
ne, jokiu būdu,
šiaip Inesa ir Linas turi savo nuotraukų galeriją, tai manau galima ir be mano nuotraukų įvertinti jų darbą ax.gif

Kodėl? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Mūsų vestuves fotografavo Albertas Pocej, visiems rekomenduoju thumbup.gif
Jei norite tikrai meniškų, originalių fotkių, tikrai jums patiks smile.gif

Čia jo galerijos:

http://picasaweb.google.ru/albertpocej

Likom labai patenkinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 10 26, 21:07)
ne, jokiu būdu,

cray.gif na nors kelias... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 10 27, 09:02)
Mūsų vestuves fotografavo Albertas Pocej, visiems rekomenduoju  thumbup.gif
Jei norite tikrai meniškų, originalių fotkių, tikrai jums patiks smile.gif

Čia jo galerijos:

http://picasaweb.google.ru/albertpocej

Likom labai patenkinti drinks_cheers.gif

ir kiek jo darbas kainoja? 4u.gif
Atsakyti
gal dar kas zino apie Skaiste is Klaipedos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo COYOTA: 27 spalio 2007 - 20:53
QUOTE(COYOTA @ 2007 10 27, 21:52)
gal dar kas zino apie  Skaiste is Klaipedos?

Oi gera fotografe, manau tikrai nenusivilsi ja pasirinkusi... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(COYOTA @ 2007 10 27, 20:52)
gal dar kas zino apie  Skaiste is Klaipedos?

Pasiskaityk ankstesnes temas ir tikrai rasi informacijos. Ir beje labai geros thumbup.gif
Beje neseniai viena nuotaka ikele Skaistes darytas nuotraukas i vestuviniu albumu temele.
Atsakyti
Paklausiu tokio klausimelio smile.gif zinau kad cia forume dalyvauja Zoom fotografas...jis patarineja, jo poziuris man gana priimtinas...O gal yra cia kieno vestuves jis fotografavo? as domiuosi ne siaip is smalsumo..Tiesiog noreciau isgirsti nuomone, nes pvz man jo darbai, pateikti jo puslapyje, patiko rolleyes.gif tai vat noretusi isgirst nuomone..Jei puslapyje nesmagu apkalbineti (kai pats zmogus ten dalyvauja) tada bent i az parasykit...tikrai buciau dekinga,tikra labai domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2007 10 28, 23:23)
Paklausiu tokio klausimelio smile.gif zinau kad cia forume dalyvauja Zoom fotografas...jis patarineja, jo poziuris man gana priimtinas...O gal yra cia kieno vestuves jis fotografavo? as domiuosi ne siaip is smalsumo..Tiesiog noreciau isgirsti nuomone, nes pvz man jo darbai, pateikti jo puslapyje, patiko  rolleyes.gif tai vat noretusi isgirst nuomone..Jei puslapyje nesmagu apkalbineti (kai pats zmogus ten dalyvauja) tada bent i az parasykit...tikrai buciau dekinga,tikra labai domina smile.gif

Turi galva ir aki bernas... blush2.gif nemaciau jo visu vestuviu fotografuotu, bet tie darbai kuriuos maciau- patiko thumbup.gif
Atsakyti