Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Pukute6 @ 2007 10 18, 18:11)
Kodėl taip manai?

Todel, kad klause leidimo.
Atsakyti
Sveikutes.Turiu klausimeli,gal kas savo vestuvems kvietete operatoriu Raimonda Vasiliauska? g.gif As ji planuoju kviesti,maciau jo darbus,patiko,tik kaina maza,galvoju,gal nerimtas.Jei ka zinote-duokit zinoti,buciau dekinga.
Papildyta:
QUOTE(vilmutute @ 2007 10 08, 13:58)
Issirinkau Grazvyda Jurgeleviciu... is tikro nei liaupsintas nei nieko, bet kai pamaciau nuotraukas man patiko, kad nereikia daug pozuoti, o jo stilius daugiau reportazinis, kas mane zavi smile.gif

Labutis.Matau,kad kartu ta pacia diena sukursime seimas.As irgi su savo karalaiciu geguzes 24d.tuoksiuos.O is kokio tu miesto? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta28 @ 2007 10 18, 19:09)
Sveikutes.Turiu klausimeli,gal kas savo vestuvems kvietete operatoriu Raimonda Vasiliauska? g.gif As ji planuoju kviesti,maciau jo darbus,patiko,tik kaina maza,galvoju,gal nerimtas.Jei ka zinote-duokit zinoti,buciau dekinga.
Papildyta:

Labutis.Matau,kad kartu ta pacia diena sukursime seimas.As irgi su savo karalaiciu geguzes 24d.tuoksiuos.O is kokio tu miesto? mirksiukas.gif

Na nemanau, kad fotografo kaina lemia jo profesionaluma. Patikek yra daug brangiai apmokamu fotografu bet ju darbai neverti ir lito. Jei paciai patinka pasirinkto fotografo stilius tai ir samdykis ji, juk tik tu pati zinai kas tau labiausiai patinka ir tinka mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal kas nors esate susidure su fotografais Julija ir Gediminu Siutilais? smile.gif Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(mamytele @ 2007 10 18, 11:07)
su mulinu asmeniskai esu pazistama. siaip tikrai zmogus daug metu dirba ir jo darbu kad kas skustusi tik karta maciau
Papildyta:

mulina siaip visi vadina ne vestuviu fotografu o menininku.. zodziu ne tuo sabloniniu vyruku

liaba, Gal gali parasyt kainele sio fotografo, nuotraukos tai super atrodo:)
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2007 10 18, 21:19)
Todel, kad klause leidimo.

liaba, gal gali savo fotografokainyte parasyt, nuotreaukos tai super
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2007 10 19, 11:26)
liaba, Gal gali parasyt kainele sio fotografo, nuotraukos tai super atrodo:)
Papildyta:

liaba, gal gali savo fotografokainyte parasyt, nuotreaukos tai super

Man kompaktas be nuotrauku ir 20 dideliu nuotrauku albumas kainavo 800lt, bet cia rudeni, sekmadieni. Vasara bijau tikrai brangiau kainos, plius jis kazkaip nesiulo tik kompakto, siulo kaina ir uz ta kaina padaro nuotraukas, bet tuo momentu as kitaip masciau ir susitarem taip kaip susitarem. Dabar turesiu ieskotis kur tas nuotraukas darytis smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Markizze @ 2007 09 17, 19:33)
Todel kad SM didele ir galinga sekta  biggrin.gif  vien is 2007 metu nuotaku planuojanciu SM turbut 70 ar 80 proc. rinkosi ja  g.gif Idomu kodel?  g.gif
As jau sakiau savo nuomone, todel kad tingi ieskoti kazko geriau, o pasitenkina vidutinybemis  smile.gif
Bet cia mano nuomone  smile.gif

Sveiki visi,

sorry, kad biski pavelavusi rasau, bet tiesiog negaliu nutyleti i tokia zinute. Inesa ir Lina rinkomes tikrai ne del to, kad visos juos rinkosi, nors kontaktus gavau butent is SM, pasirinkome tik po to kai pamateme ju darbus, kurie anaiptol nera visi vienodi, kaip kazkas cia minejo. Vienodi nera vien jau del to, kad jie nestato pozu, o ir visos vestuves turi skirtinga csenariju, pagal kuri ir buna foto, kaip pvz. pas mus nera foto prie juros, nes mes ten tiesiog nevaziavom, pas kitas nera foto kokiu turi kitos ir pan. Del per didelio retusavimo, tai vel galiu paklausti kokio velnio tada mes lekiam darytis vestuvinio makiazo, sukuosenu ir pan.? Juk neatrodom taip kas dien, ar ne? tai ir su foto tas pats, jei nori naturalumo, tai ir buk tada ta diena naturali ir joks PS tau "nepriaugins" blakstienu ir "nesugarbanos" plauku. Vestuviu foto ir turi buti kitokios, nei kruvoje albumu, kuriuose esame isiamzine ir laikome namie. Ir ju fotografuotos vestuves visos skiriasi iki vienos, bent jau kiek as esu maciusi.
Ir sakyti, kad tingejosi pasieskoti ko nors geriau, yra visiskas absurdas, dar ir kaip ieskojau, kol galu gale radau tikrai to, ko norejau ir aciu Dievui neapsirikom ir rezultatais dziaugiames iki siol, ne tik patys, bet ir musu sveciai.

QUOTE(Hun @ 2007 09 18, 17:25)
Na as taip pat Inesos kliente ir turiu pasakyti jog likome su vyru abu ypac patekinti thumbup.gif  thumbup.gif  O pasirinkome paprasciausiai pamate ju darba, o ne is kokios reklamos ar pan.
Taip pat ir sioje temoje daug kas komentuojakad Inesos ir Lino foto  visur vienodos blink.gif  lotuliukas.gif  nei mate, nei zino svarbu pavaryti, apsneketi. Is tukstanciu nuotrauku ka jie padare gal ir pasitaiko vienodu, bet tai gal del to kad [B]jaunavedziai vieni nuo kitu daug ka kopijuoja mirksiukas.gif (vieni turejo arkli, tai ir kiti pasieme arkli ir pan ir pan.) Tai ka jiems daryti, sakyti NE nedarom foto ant arklio nes bus tokios pat foto blink.gif  Jie imanzina musu nuostabias akimirkas, o negainiodami ir nereguliuodami kada ir kur ziureti ir pan VISKAS NATURALU!!! O kiek zinau ne is vienu vestuviu tiek jaunieji tiek sveciai buna fotografu stumdomi vienur ir kitur. (Nors as asmeniskai ir nematau kas ten jau taip vienoda schmoll.gif Gal tiesiog todel kad tikrai maciau daug ju foto  ir visos vestuves vis kitokios:ax: )

Galiu tik pasakyti bet kuriai nuotakai, kad musu fotografai tiek nuostabus zmones tiek ir ju darbas NEPRIEKAISTINGAS!

pritariu viskam ka cia parasei. Aplamai vien jau bendravimu tai nuostabus zmones, kokiu labai mazai jau bera like siais laikais.

QUOTE(luke @ 2007 10 13, 13:51)
Gal kuriai teko susidurti ar girdeti kokiu atsiliepimu apie fotografe Jurate is Klaipedos? g.gif

pries samdant patariu su ja sudaryti sutarti, nes ji "pamirsta" ka pazada, kaip, kad nutiko mano vieniems draugams, pazadejo po metu atiduoti CD su foto, o po metu pareiske, kad niekam nera taip zadejusi, nors as kai ieskojau fotografo taip pat buvau su ja susitikusi ir ji man zadejo, kad taip pat atiduos po metu CD, tai taip ir neaisku su ja, pazada, o po to sako, kad nieko ji nezadejo. Jos foto bent jau man grazios, kai kurios net labai (su vaikais) bet vestuviniu foto ji padaro mazokai, bent jau man buvo per mazai, kai su ja kalbejau. Bet yra zmoniu kuriems uztenka ir tiek, kiekvienam savo kaip sakant.
Sekmes visom renkantis ir randant tai ko norima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2007 10 07, 20:13)
norejau paklausti, ar samoilenko uz uz sia suma jums ir cd dave?

Taip, kai padaugins nuotraukas sveciams atiduos ir cd.
Atsakyti
vijoleta20, aš tau dėl Mulino parašiau į až wink.gif
Atsakyti
o man labai labai patiko Rutos Doksienes svetaine, taip netycia radau ir likau suzaveta.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2007 10 20, 11:51)
o man labai labai patiko Rutos Doksienes svetaine, taip netycia radau ir likau suzaveta.

Man irgi labai patiko R. Doksienes fotografijos thumbup.gif . Ja buvau labai susidomejusi, bet pasirinkau kita fotografe.
Atsakyti
QUOTE(luke @ 2007 10 20, 12:19)
Man irgi labai patiko R. Doksienes fotografijos thumbup.gif . Ja buvau labai susidomejusi, bet pasirinkau kita fotografe.

o kokia pasirinkai ir ar esi patenkinta?
Papildyta:
QUOTE(Hennessy @ 2007 10 12, 16:08)
Sveikos, merginos.
Na, norėčiau ir aš parodyti savo vestuvines nuotraukytes bei dar kartą padėkoti mūsų fotografui Sergejui Mulinui. Nuostabus žmogus ir tikras savo darbo žinovas.

man neatsidaro tos nuotraukytes. Gal dar karta idetumet? Aciu!
Atsakyti