QUOTE(Markizze @ 2007 09 17, 19:33)
Todel kad SM didele ir galinga sekta
vien is 2007 metu nuotaku planuojanciu SM turbut 70 ar 80 proc. rinkosi ja
Idomu kodel?
As jau sakiau savo nuomone, todel kad tingi ieskoti kazko geriau, o pasitenkina vidutinybemis
Bet cia mano nuomone
Sveiki visi,
sorry, kad biski pavelavusi rasau, bet tiesiog negaliu nutyleti i tokia zinute. Inesa ir Lina rinkomes tikrai ne del to, kad visos juos rinkosi, nors kontaktus gavau butent is SM, pasirinkome tik po to kai pamateme ju darbus, kurie anaiptol nera visi vienodi, kaip kazkas cia minejo. Vienodi nera vien jau del to, kad jie nestato pozu, o ir visos vestuves turi skirtinga csenariju, pagal kuri ir buna foto, kaip pvz. pas mus nera foto prie juros, nes mes ten tiesiog nevaziavom, pas kitas nera foto kokiu turi kitos ir pan. Del per didelio retusavimo, tai vel galiu paklausti kokio velnio tada mes lekiam darytis vestuvinio makiazo, sukuosenu ir pan.? Juk neatrodom taip kas dien, ar ne? tai ir su foto tas pats, jei nori naturalumo, tai ir buk tada ta diena naturali ir joks PS tau "nepriaugins" blakstienu ir "nesugarbanos" plauku. Vestuviu foto ir turi buti kitokios, nei kruvoje albumu, kuriuose esame isiamzine ir laikome namie. Ir ju fotografuotos vestuves visos skiriasi iki vienos, bent jau kiek as esu maciusi.
Ir sakyti, kad tingejosi pasieskoti ko nors geriau, yra visiskas absurdas, dar ir kaip ieskojau, kol galu gale radau tikrai to, ko norejau ir aciu Dievui neapsirikom ir rezultatais dziaugiames iki siol, ne tik patys, bet ir musu sveciai.
QUOTE(Hun @ 2007 09 18, 17:25)
Na as taip pat Inesos kliente ir turiu pasakyti jog likome su vyru abu ypac patekinti
O pasirinkome paprasciausiai pamate ju darba, o ne is kokios reklamos ar pan.
Taip pat ir sioje temoje daug kas komentuojakad Inesos ir Lino foto visur vienodos
nei mate, nei zino svarbu pavaryti, apsneketi.
Is tukstanciu nuotrauku ka jie padare gal ir pasitaiko vienodu, bet tai gal del to kad [B]jaunavedziai vieni nuo kitu daug ka kopijuoja (vieni turejo arkli, tai ir kiti pasieme arkli ir pan ir pan.) Tai ka jiems daryti, sakyti NE nedarom foto ant arklio nes bus tokios pat foto
Jie imanzina musu nuostabias akimirkas, o negainiodami ir nereguliuodami kada ir kur ziureti ir pan VISKAS NATURALU!!! O kiek zinau ne is vienu vestuviu tiek jaunieji tiek sveciai buna fotografu stumdomi vienur ir kitur. (Nors as asmeniskai ir nematau kas ten jau taip vienoda
Gal tiesiog todel kad tikrai maciau daug ju foto ir visos vestuves vis kitokios:ax: )
Galiu tik pasakyti bet kuriai nuotakai, kad musu fotografai tiek nuostabus zmones tiek ir ju darbas NEPRIEKAISTINGAS!
pritariu viskam ka cia parasei. Aplamai vien jau bendravimu tai nuostabus zmones, kokiu labai mazai jau bera like siais laikais.
QUOTE(luke @ 2007 10 13, 13:51)
Gal kuriai teko susidurti ar girdeti kokiu atsiliepimu apie fotografe Jurate is Klaipedos?
pries samdant patariu su ja sudaryti sutarti, nes ji "pamirsta" ka pazada, kaip, kad nutiko mano vieniems draugams, pazadejo po metu atiduoti CD su foto, o po metu pareiske, kad niekam nera taip zadejusi, nors as kai ieskojau fotografo taip pat buvau su ja susitikusi ir ji man zadejo, kad taip pat atiduos po metu CD, tai taip ir neaisku su ja, pazada, o po to sako, kad nieko ji nezadejo. Jos foto bent jau man grazios, kai kurios net labai (su vaikais) bet vestuviniu foto ji padaro mazokai, bent jau man buvo per mazai, kai su ja kalbejau. Bet yra zmoniu kuriems uztenka ir tiek, kiekvienam savo kaip sakant.
Sekmes visom renkantis ir randant tai ko norima