Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Hennessy @ 2007 10 12, 16:08)
Sveikos, merginos.
Na, norėčiau ir aš parodyti savo vestuvines nuotraukytes bei dar kartą padėkoti mūsų fotografui Sergejui Mulinui. Nuostabus žmogus ir tikras savo darbo žinovas.

Super - daug originalumo!
Beje, tas fotografas visai nenaujokas - prieš kiek laiko ir Supermamoj buvo labai aptarinėjamas... mano draugės vestuvės prieš 4 metus fotografavo- SUPER
4u.gif
Atsakyti
Gal kuriai teko susidurti ar girdeti kokiu atsiliepimu apie fotografe Jurate is Klaipedos? g.gif
Atsakyti
Kad nebūtų nesusipratimų ir viskas paprasčiau, geriau su pavardėm minėti. Gal Jūratė Čiakienė? Iš SM paieškos su žodžiu Čiakienė matyti, kad buvo minima Fotografai 2 ir 3 kadre.

QUOTE(luke @ 2007 10 13, 14:51)
Gal kuriai teko susidurti ar girdeti kokiu atsiliepimu apie fotografe Jurate is Klaipedos? g.gif

Atsakyti
Aha as ja (Jurate Ciakiene) ir turejau omeny
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 10 12, 16:13)
kaip grazu vestuves rudeni  wub.gif  tie lapai, uch kokios nuotraukos gaunasi  wub.gif

aš tai duše jaunųjų nesu mačius biggrin.gif
tikrai gražios nuotraukos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(luke @ 2007 10 13, 13:51)

Jūratė Čiakienė smile.gif Man asmeniškai labiausiai patinka jos foto su vaikais 4u.gif
Atsakyti
Tas tai teisybe. Su kudikiais jos foto tikrai labai grazios thumbup.gif . Mes su savo mazuoju irgi uzsirasem pas ja fotosesijai.
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2007 10 12, 16:08)
Sveikos, merginos.
Na, norėčiau ir aš parodyti savo vestuvines nuotraukytes bei dar kartą padėkoti mūsų fotografui Sergejui Mulinui. Nuostabus žmogus ir tikras savo darbo žinovas.

Grazios nuotraukos. Sitas fotografas fotografavo mano bendradarbio vestuves, tai jie liko labai patenkinti, man ir patiko visai. Turi jisai originaliu ideju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kardio @ 2007 10 08, 16:17)
vai nu kaip keistai issireisket, jei jusu klientai nebuvo suzaveti jusu darbu ant tiek kad linksniuotu jusu pavarde kasdien, tai jau nepykit ale cia ne musu bedos...
bet beja maciau vienu vestuviu foto kur jus pats fotografu buvot...galiu padeti jums riebu pliusa  bigsmile.gif  nes nuotraukos man patiko... 4u.gif  taigi manau greitu laiku prades ir jus linksniuot  biggrin.gif

As drasiai galiu pradeti linksniuoti geruoju Giedriu:) Nes man jis kaip fotografas, ir kaip zmogus buvo tikrai labai saunus, turintis puikiu ideju ir t.t. smile.gif O foto gavosi super super smile.gif Rezultatas gavosi geresnis nei tikejausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jullaja @ 2007 10 12, 18:52)
Super - daug originalumo!
Beje, tas fotografas visai nenaujokas - prieš kiek laiko ir Supermamoj buvo labai aptarinėjamas... mano draugės vestuvės prieš 4 metus fotografavo- SUPER
4u.gif

su mulinu asmeniskai esu pazistama. siaip tikrai zmogus daug metu dirba ir jo darbu kad kas skustusi tik karta maciau
Papildyta:
QUOTE(tikurila @ 2007 10 15, 17:05)
Grazios nuotraukos. Sitas fotografas fotografavo mano bendradarbio vestuves, tai jie liko labai patenkinti, man ir patiko visai. Turi jisai originaliu ideju  rolleyes.gif

mulina siaip visi vadina ne vestuviu fotografu o menininku.. zodziu ne tuo sabloniniu vyruku
Atsakyti
Mano vestuves fotografavo Anatolijus Samoilenko. Super nuotraukos smile.gif. Deja, tik negaliu parodyti sad.gif , nes vyras neleidzia viesinti. Bet musu atsiliepimai jam patis geriausi smile.gif.

P.S. Daug nuotrauku yra jo puslapiuose www.adomas-ieva.lt arba www.fotolangas.lt. Greiciausiai ir musu keleta nuotrauku ten atsidurs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 18 spalio 2007 - 10:00
QUOTE(tany @ 2007 10 18, 10:58)
... Greiciausiai ir musu keleta nuotrauku ten atsidurs smile.gif
Kodėl taip manai?
Atsakyti