Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Na kaip sekasi ieskoti fotografu? As rinkausi ir issirinkau tai kas man patiko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2007 10 08, 12:30)
Na kaip sekasi ieskoti fotografu? As rinkausi ir issirinkau tai kas man patiko... 4u.gif

ir ką išsirinkai?? bigsmile.gif
Atsakyti
Issirinkau Grazvyda Jurgeleviciu... is tikro nei liaupsintas nei nieko, bet kai pamaciau nuotraukas man patiko, kad nereikia daug pozuoti, o jo stilius daugiau reportazinis, kas mane zavi smile.gif
QUOTE(naktine` @ 2007 10 08, 15:15)
ir ką išsirinkai??  bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(giedlius @ 2007 10 06, 12:11)
Malonu kad pagaliau atsiranda naujos pavardes forumuose. Gal bus pastebeta, kad be kasdien linksniuojamu pavardžių yra ir kitų, kurie dar fotografuoja...

vai nu kaip keistai issireisket, jei jusu klientai nebuvo suzaveti jusu darbu ant tiek kad linksniuotu jusu pavarde kasdien, tai jau nepykit ale cia ne musu bedos...
bet beja maciau vienu vestuviu foto kur jus pats fotografu buvot...galiu padeti jums riebu pliusa bigsmile.gif nes nuotraukos man patiko... 4u.gif taigi manau greitu laiku prades ir jus linksniuot biggrin.gif
Atsakyti
o as esu labai patenkinta Giedres Rein nuotraukomis. Jos fantastiskos:)
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 07, 20:06)
na tikejausi pamatyt ohoho super duper  nuotraukytes  bigsmile.gif  bigsmile.gif ..bet kazkodel tik geras pamaciau  4u.gif

Na matai juk visu skoniai skirtingi, galbut tau jos tik grazios, man jos labai grazios, treciai gal isvis negrazios. Skonio reikalas ta fotografija mirksiukas.gif Uz tat ir sakau, kad reikia butinai paziureti fotografo darbus pries renkantis, nes kiekvienas fotografas turi savo stiliu o klientas savo noru mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
mus fotografavo Linas ir Inesa bigsmile.gif
nuotraukų dar neturiu, bet pirmas įspūdis labai malonus, tokie jaunatviški ir sąžiningai dirbantys žmonės bigsmile.gif
sėkmės jiems
Atsakyti
As, zinokit, pradejus planuot vestuves, fotografa uzsisakiau pati pirma. jau zinojau, ko noriu. ir nepasigailejau.
mano fotografo vardas - Alius Koroliovas, galit pasiziuret jo puslapy www.fotografas.eu
Nuotraukos tobulos wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Na, norėčiau ir aš parodyti savo vestuvines nuotraukytes bei dar kartą padėkoti mūsų fotografui Sergejui Mulinui. Nuostabus žmogus ir tikras savo darbo žinovas.
Atsakyti
kaip grazu vestuves rudeni wub.gif tie lapai, uch kokios nuotraukos gaunasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(chiaushkute @ 2007 10 11, 18:47)
As, zinokit, pradejus planuot vestuves, fotografa uzsisakiau pati pirma. jau zinojau, ko noriu. ir nepasigailejau.
mano fotografo vardas - Alius Koroliovas, galit pasiziuret jo puslapy www.fotografas.eu
Nuotraukos tobulos wub.gif

QUOTE(Hennessy @ 2007 10 12, 16:08)
Sveikos, merginos.
Na, norėčiau ir aš parodyti savo vestuvines nuotraukytes bei dar kartą padėkoti mūsų fotografui Sergejui Mulinui. Nuostabus žmogus ir tikras savo darbo žinovas.

na, stai ir Supermamoj "naujoku" fotografu atsiranda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2007 10 12, 16:18)
na, stai ir Supermamoj "naujoku" fotografu atsiranda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kas yra labai pagirtina thumbup.gif
Atsakyti