Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Auksinė @ 2007 10 05, 10:07)
O jeigu nepaslaptis, kiek kainuoja jo paslaugos ?

As sutariau su juo uz 1000 litu, aisku dar prisides kuro sanaudos ir turbut prasysiu kad liktu iki 24 valandos, nes numate ugnies sou pries dvylka, tai noretusi irgi issiamzinti...tai jeigu nori kad dar iki 24 liktu tai dar 300 litu. As susumavau, kad man iseis 1400 litu, bet sakem su busimuoju, kad jei gerai atliks darba tai dar ir premija jam primokesim kokius 200 litu ax.gif 4u.gif
Papildyta:
Zinokit jau 2008 metams liepos 19 diena Albert Pocej uzimtas, nes fotografuos mano vestuves angel.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 05, 12:29)
Zinokit jau 2008 metams liepos 19 diena Albert Pocej uzimtas, nes fotografuos mano vestuves angel.gif  4u.gif

arogancija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 05 spalio 2007 - 12:47
QUOTE(Mindoozas @ 2007 10 05, 11:42)
arogancija?

nesuprantu kurioj vietoj cia izvelgi arogancija, tiesiog pasidalinau informacija, kad ta diena jis jau uzimtas, ir cia nera jokios arogancijos, jei pats esi toks zmogus, tai dar nereiskia kad ir visi kiti tokie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 05, 13:29)
As sutariau su juo uz 1000 litu, aisku dar prisides kuro sanaudos ir turbut prasysiu kad liktu iki 24 valandos, nes numate ugnies sou pries dvylka, tai noretusi irgi issiamzinti...tai jeigu nori kad dar iki 24 liktu tai dar 300 litu. As susumavau, kad man iseis 1400 litu, bet sakem su busimuoju, kad jei gerai atliks darba tai dar ir premija jam primokesim kokius 200 litu  ax.gif  4u.gif
Papildyta:
Zinokit jau 2008 metams liepos 19 diena Albert Pocej uzimtas, nes fotografuos mano vestuves  angel.gif  4u.gif

Nematau aš čia irgi jokios arogancijos, tiesiog pasakei taip kaip yra. Čia tau už informaciją 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciukas Auksine... 4u.gif
Atsakyti
Malonu kad pagaliau atsiranda naujos pavardes forumuose. Gal bus pastebeta, kad be kasdien linksniuojamu pavardžių yra ir kitų, kurie dar fotografuoja...
Atsakyti
QUOTE(giedlius @ 2007 10 06, 13:11)
Malonu kad pagaliau atsiranda naujos pavardes forumuose. Gal bus pastebeta, kad be kasdien linksniuojamu pavardžių yra ir kitų, kurie dar fotografuoja...

ale tikrai g.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manau fotografu Lietuvoje yra tikrai labai daug ir manau kiekviena gali issirinkti pagal savo skoni...juk darbai ir stiliai ju skirti, tad kiekviena turetu rinktis pagal save, o ne kazkieno ibrukta nuomone...Pvz as pamaciusi fotografo darbus iskart supratau, kad jo darbo stilius man yra priimtiniausias ir todel ji issirinkau... wub.gif
Atsakyti
Labai idomu stebeti diskusijas smile.gif

Mes su vyru jau nemazai laiko domimes fotografija, patys taip pat fotografuojame - maista, abstrakcijas, vestuves bei krikstynas.

Tai labai pritariu tam teiginiui, kad reikia rinktis pagal tai, kas patinka paciai. Rekomendacijos rekomendacijomis, o intuicija ar tiesiog megstamas stilius - visai kas kita.

dar rekomenduoju susitikti su fotografu tiesiog susipazinti - svarbu, kad jis patiktu kaip zmogus, kad maloniai bendrautu ir klausytusi, ka jam sakote smile.gif taip, jis - profesionlas, bet vestuves - jusu svente.

Atsakyti
man labai patiko fotografe REGINA ZELIONIENE,labai pas ja foto ciki piki ir labai jau moka is nieko padaryti graziu foto,bandysiu savo vestuvem ja samdyti,tik tai zinosiu ar jinai bus kaip vieta turesiu sventimo,nes jinai dirbva tik aplink kauna
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2007 10 01, 00:06)
Uz visas nuotraukas sumokejom 1400lt. nes gavosi labai daug nuotrauku apie 400 is ju apie 60 dideliu. Prisesiu kuria diena nuskenuosiu ir idesiu, nes ir pati labai noriu pasirodyti  smile.gif

norejau paklausti, ar samoilenko uz uz sia suma jums ir cd dave?
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 05, 13:29)
Zinokit jau 2008 metams liepos 19 diena Albert Pocej uzimtas, nes fotografuos mano vestuves  angel.gif  4u.gif

na tikejausi pamatyt ohoho super duper nuotraukytes bigsmile.gif bigsmile.gif ..bet kazkodel tik geras pamaciau 4u.gif
Atsakyti