Seną temą rasite čia
Ačiū Dievui pradėjome naują temą, tikiuosi tokių bjaurybių kaip anoj daugiau čia nebebus, bei bendrausime draugiškai ir mandagiai.
QUOTE(laimuke @ 2007 09 17, 17:34)
nei Garlos
Kazin, kodel jie cia neateina kolegu pakritikuot bei savo menotyros laipsniu pasigirt? Matyt, neturi laipsniu Ar jiem niekas apie SM pasakes nebuvo?
Kazin, kodel jie cia neateina kolegu pakritikuot bei savo menotyros laipsniu pasigirt? Matyt, neturi laipsniu Ar jiem niekas apie SM pasakes nebuvo?
oij pasiskaityk geriau visa tema nuo pradziu, ir atrasi daugybe fotografu kurie cia prisijunge ir diskutuoja
QUOTE(maziulele @ 2007 09 17, 20:05)
oij pasiskaityk geriau visa tema nuo pradziu, ir atrasi daugybe fotografu kurie cia prisijunge ir diskutuoja
Na kadangi tu maziulele buvai kiek pamenu Inesos kliente, tai tavo nuomone subjektyvi
QUOTE(Markizze @ 2007 09 17, 20:07)
Na kadangi tu maziulele buvai kiek pamenu Inesos kliente, tai tavo nuomone subjektyvi
taip ir man keista, kai zmones nebendrave tiesiogiai, gali taip baisia rasyti
ir klausyti pasaliniu nuomoniu
QUOTE(maziulele @ 2007 09 17, 20:15)
taip ir man keista, kai zmones nebendrave tiesiogiai, gali taip baisia rasyti
kaip baisiai? ka baisia? kad man negrazios sios fotografes nuotraukos jos stilius? naudojama technika ir t.t. kad pasakiau kad viskas vienoda kaip nuo konvejerio? tam reikalingas tiesioginis bendravimas?
gal aciu, as pasitenkinau netiesioginiu bendravimu ir rinkausi kita fotografa. Bet cia jau mano "bedos".
O prie ko cia kitu nuomones klausymas?
QUOTE(Markizze @ 2007 09 17, 20:23)
kaip baisiai? ka baisia? kad man negrazios sios fotografes nuotraukos jos stilius? naudojama technika ir t.t. kad pasakiau kad viskas vienoda kaip nuo konvejerio? tam reikalingas tiesioginis bendravimas?
gal aciu, as pasitenkinau netiesioginiu bendravimu ir rinkausi kita fotografa. Bet cia jau mano "bedos".
nugi as nekalbu butent apie tave, kiekvieno teise rinktis sau patinkanti fotografa
tau gal nepatiko, o kitiems patinka jos darbai
jei jau taip negrazus jos darbai, tai kodel pas juos visa vasara uzsakyta
Ai, baigiu ta diskusija apie sia fotografe, visada bus kas naudosis tokiu fotografu paslaugomis,kur neva fotografuoja stilingai tai pat bus tokiu kas naudosis ir tu kur jaunuosius i lelijas ikelia
Papildyta:
Todel kad SM didele ir galinga sekta vien is 2007 metu nuotaku planuojanciu SM turbut 70 ar 80 proc. rinkosi ja Idomu kodel?
As jau sakiau savo nuomone, todel kad tingi ieskoti kazko geriau, o pasitenkina vidutinybemis
Bet cia mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2007 09 17, 20:30)
nugi as nekalbu butent apie tave, kiekvieno teise rinktis sau patinkanti fotografa
Todel kad SM didele ir galinga sekta vien is 2007 metu nuotaku planuojanciu SM turbut 70 ar 80 proc. rinkosi ja Idomu kodel?
As jau sakiau savo nuomone, todel kad tingi ieskoti kazko geriau, o pasitenkina vidutinybemis
Bet cia mano nuomone
QUOTE(Markizze @ 2007 09 17, 20:33)
Ai, baigiu ta diskusija apie sia fotografe
as dar pakalbesiu
minejai apie vienodybe
paminek fotografu,kur nerastum tokios pacios nuotraukos
paziurek Aleksandras babicius (atleisk kardio ) nuotraukos alei visos vienodos
QUOTE(maziulele @ 2007 09 17, 20:41)
as dar pakalbesiu
minejai apie vienodybe
minejai apie vienodybe
Is karto pasakau kad tai ne reklama, man asmeniskai Fausto nuotraukos kiekviena kitokia
Yra tokiu fotografu ir dar...
QUOTE(Markizze @ 2007 09 17, 20:44)
Is karto pasakau kad tai ne reklama, man asmeniskai Fausto nuotraukos kiekviena kitokia
nu einu idomumo delei paziuresiu jo darbus
Tikekimes su sia diena tokios diskusijos baigsis, ir izeidinejanciu postu nebebus