Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas po mokslų baigimo

darbo pagal specialybe ieskojau istisus metus. Kai issikrausciau i dideli miesta iskart pasijuto, kad mano specialybe paklausi. Aisku, nelabai kam reikia be patirties, teks pasiaukoti darbui. Labai jau sunki ta pradzia, bet nieko nera neimanomo smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Sime @ 2011 06 11, 18:27)
Kaip manote, ar verta po studijų eit dirbti bet kokį darbą, ne pagal specialybę? Ar nebus po to sunku susirasti darbo pagal specialybę? smile.gif

Manau, kad bus sunku. Geriau viena kita menesi pakenteti be "bet kokio" darbo. Gal nesusirasti bus sunkiau nauja darba o iseiti is senojo, ten kur jau esi igudes, priprates, susidraugaves su kolektyvu.
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 07 25, 22:07)
Savo aplinkoje turiu tokių pvz, kai baigęs studijas ne Lietuvoje žmogus rinkosi iš kelių neblogų darbų. Bet gal viskas priklauso nuo to, kokį diplomą turi ieškantysis darbo g.gif

O nezinot baige uzsieny bakalaura ar magistra? blush2.gif Idomu, ka geriau baigti kitoje salyje...?
Atsakyti
Baigiau praeitais metais univerą... Šiek tiek laiko pasivažinėjau. Vis dar ieškau darbo...
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2011 07 27, 11:43)
O nezinot baige uzsieny bakalaura ar magistra?  blush2.gif  Idomu, ka geriau baigti kitoje salyje...?

Tik bakalaurą ( kažką, susijusį su ekonomika, tiksliai neįvardinsiu), kiek žinau, magistro ne, bet sakė, kad jei stos i magistrą, tai irgi ne Lietuvoje ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš darbelį radau iš karto po baigimo smile.gif siunčiau nemažai cv, nuėjus į pirmą pokalbį dėl darbo į tą vietą ir priėmė thumbup.gif
Atsakyti
pagal specialybe dirbau nuo pirmo bakalauro kurso. dabar pakeiciau krypti, studijuoju kita specialybe, tai darbo ieskau metus. bet studijos nebaigtos, tai ir paieskos neintensyvios, ivertinant, ar suspesiu ir pan blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

baigiau VU matematiką ir jau ketvirtame kurse suradau gerą darbą pagal specialybę ax.gif kadangi ketvirtame kurse manęs dar nespaudė darbo poreikis, tad siunčiau CV tik pagal specialybę ir pavyko smile.gif
Svarbiausia turėti tikslą - žinoti kokioje įmonėje norėtum dirbti ir kokį darbą, ir tada jo siekti visokiausiais būdais - per praktiką, mokymus ir t.t. Be to, reikia mokėti parašyti CV ir gerą motyvacinį laišką ax.gif Sekmės 4u.gif
Atsakyti
nespėjau pradėti ieškoti - mane pačią susirado lotuliukas.gif
Atsakyti
Baigineju studijas,dabar darbas ne pagal specialybe. Mano specialybe pramones inzinerija, tikiuosi ka nors per vasara pagal specialybe susirasti.
Atsakyti
Darbą pagal specialybę susiradau po 9 mėnesių. O šiaip dirbt pradėjau po mėnesiuko smile.gif
Atsakyti
Ne negalvojau dirbt po savo tikrai kokybisku bakalauro studiju darba pagal specialybe. Visada trauke kompai tai paatostogaves rudeni ir isidarbinau.
Atsakyti
Jau visą pavasarį ir vasarą ieškausi darbo pagal specialybę ir nieko. Šnypštas
Atsakyti