Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas po mokslų baigimo

VU ir specialybe ne is socialiniu, o is fiziniu mokslu wink.gif
QUOTE(bmw720 @ 2011 06 01, 14:21)
Dar priklauso nuo to kokia aukstaja baigei biggrin.gif idomu butu suzinoti kur mokotes ir kur bakalaura baiget? Speju tikrai viena geriausiu Lt universitetu, kitu atveju abejoju ar taip greit pavyktu rasti darba  drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(mskapas @ 2011 06 01, 17:01)
VU ir specialybe ne is socialiniu, o is fiziniu mokslu wink.gif

va ka as ir sakau. Baigus prastesne kolegija ar univiera problemu iskyla, nesvarbu kaip tu besistengtum. Aisku, jei lauksi kol ant lekstutes kas atnes darba tai sansu nedaug ji rasti biggrin.gif
Atsakyti
as gana greit susiradau savo megiama darba, mazdaug 2 metus padirbau darba ne pagal specialybe, o dabar jau dirbu pagal specialybe.
Atsakyti
Kaip manote, ar verta po studijų eit dirbti bet kokį darbą, ne pagal specialybę? Ar nebus po to sunku susirasti darbo pagal specialybę? smile.gif
Atsakyti
As dirsiu, kad ir nepagal specialybe, bet dirbant dairysiuos ir savo darbiuko smile.gif
Atsakyti
baigusi bakalaura pirmaji darbuka pagal specialybe radau po 4 men intensyviu paiesku smile.gif
Atsakyti
dirbu trečią darbą pagal specialybę, du juodadarbiavau, man 21, baigsiu bakalaurą kitąmet.
Atsakyti
Įsidarbinau ir pradėjau dirbti, sąlyginai pagal specialybę, likus 20 dienų iki diplomo įteikimo. Darbo ieškojau nuo ketvirto kurso pradžios. Lengva nebuvo.
Atsakyti
Po studijų baigimo ( jau praėjo keli metai) , gavau darbą pagal specialybę iškart po mėn, bet padirbau aš tų tech. tekstų vertėja ir supratau, kad ne man. Dirbau beveik metus, kol susiradau darbą anglų kalba kitur.

Atsakyti
QUOTE(bmw720 @ 2011 06 01, 16:21)
Dar priklauso nuo to kokia aukstaja baigei biggrin.gif idomu butu suzinoti kur mokotes ir kur bakalaura baiget? Speju tikrai viena geriausiu Lt universitetu, kitu atveju abejoju ar taip greit pavyktu rasti darba  drinks_cheers.gif

nemanau, kad daug nulemia mokymosi istaiga. smile.gif As dar besimokydama kolegijoje turejau nebloga darba... Lankiau islyginamasias studijas VPU... Issiunciau 3 CV, i du pokalbius del darbo buvau pakviesta (dar nebuvau pasiemusi diplomo), i abu atrinko. pasirinkau geresni varianta ir tiek. smile.gif
Atsakyti
O kaip manot ar yra atsizvelgiama cia Lietuvoje i tai, ar moklsus baigei uzsienyje ar Lietuvoje ieskantis darbo? Visad manydavau, kad pirmuoju atveju bet kur rasi darba lengviau nei tas baiges cia, bet kazin kaip yra is tikruju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 20, 00:07)
O kaip manot ar yra atsizvelgiama cia Lietuvoje i tai, ar moklsus baigei uzsienyje ar Lietuvoje ieskantis darbo? Visad manydavau, kad pirmuoju atveju bet kur rasi darba lengviau nei tas baiges cia, bet kazin kaip yra is tikruju  g.gif

Savo aplinkoje turiu tokių pvz, kai baigęs studijas ne Lietuvoje žmogus rinkosi iš kelių neblogų darbų. Bet gal viskas priklauso nuo to, kokį diplomą turi ieškantysis darbo g.gif
Atsakyti