QUOTE(Cukrė @ 2008 08 08, 16:45)
Patirtis neateina is niekur o siaip labai gerai, kad sugalvojai keisti darbo specifika, zmones buna isdirba visa gyvenima nemylimam darbe, kiekviena ryta keikdamiesi. Tokia situacija man atrodo baisi. O siaip anglu kalba gali pasitobulinti pas privacias mokytojas arba kursuose. Ir tavo baime as suprantu, daugumai zmoniu permainos yra sunkus zingsnis, o ir uzsisedejimas vienoje vietoje....Bet reikia siek tiek valios, ryzto ir drasos ir viskas pasiekiama. Svarbu zinoti ko nori
as bijau kad nesugebesiu. todel niekaip nesiryztu. be to mano kolektyvas dabartinis man patinka, aisku is jo neuzsidirbsiu ir negausiu ko noriu.
Papildyta:
[quote=A.U.G.U.S.T.A.,2008 08 08, 16:54]
Keista ir idomu,kad organizuoji baliukus,visokias pramogas ir t.t.,t.y. kompaniju siela,kaip suprantu,o pokalbiu, kurie paprasciausi buna individualus,baiminiesi Kazkokios dvi priesingybes
na nesu as kompanijos siela. pas mus kolektyvas nera didelis. todel visad organizuoju su antrom puse, bet ir tai gaunasi tik apie 20 zmoniu ir maziau. tai nebuna renginiai ir as ju nevedu. as tiesiog pramogas kazkokias sugalvoju, kur nuvykti, ka nuveikti. tai minimaliai nes kiekvienas moka uz save ir daugybes pramogu ne visi gali sau leisti, nes atlyginimas irgi nera didelis. pokalbiuose as bijau nes nezinau ka sakyti tik atejus ir kaip sneketi. bijau kad paklaus ko nors, as nezinosiu ka pasakyti, arba paklaus ka moki. ir ka tada sakyt?? "nieko nemoku". juk iskart sakys kad aciu viso gero. o pasakyti kad moku viska, irgi negaliu meluot, nes melo nemegstu. todel ir bijau, nes nezinau ka sakyti
o ir paskambinti del darbo bijau nes lygiai taip pat nezinau ka sakyti
nu vepla tikra