Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdos kauliuko operacija

Turiu ramentus ir orto bata, liko po kauliuko operaciju.
Galiu perleist norincioms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, turiu tokį nekuklų klausimą, kiek laiko turi praeiti po operacijos, kada galima vairuoti?
Turiu šią bėdą, negaliu išsirinkti tinkamos avalynės, ir kuo toliau, tuo tas kauliukas didėja, nes prieš keletą metų galėjau pačiūžomis čiuožinėti, o dabar 15 min ir daugiau negaliu išbūti, spaudžia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistilė @ 2013 06 26, 15:45)
Sveikutės, turiu tokį nekuklų klausimą, kiek laiko turi praeiti po operacijos, kada galima vairuoti?
Turiu šią bėdą, negaliu išsirinkti tinkamos avalynės, ir kuo toliau, tuo tas kauliukas didėja, nes prieš keletą metų galėjau pačiūžomis čiuožinėti, o dabar 15 min ir daugiau negaliu išbūti, spaudžia sad.gif

Vairuoti nelabai galėsi iškart, bent jau kol specialų batą teks nešioti...
Beje ir aš turiu batuką ir norėčiau kam nors perleisti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Aš pėdos kauliuko operaciją dariausi prieš kokius šešis metus. Po operacijos ir gal dar kokius pora metu buvau visai nepatenkinta rezultatu. Dar esu čia rašiusi, kad antrą kartą nebesidaryčiau. Bet... praėjus jau šešiems metams esu labai patenkinta išoperuota kojyte ir ketinu artimiausiu metu operuotis ir kitą. Tik dar neapsispriandžiau kur ir pas ką. Noriu padrąsint visas, kurios nors kiek abejoja. Mano kauliukai nebuvo labai iskrypę, galėjau ir taip gyvent, bet dabar pradedu jaut dideli skirtumą ir diskomfortą neoperuotos kojos. Jau ir basutes ir batelius labai rinktis reikia. Ne viskas tinka. Spaudžia kairės kojos kauliuką. Pirmą koją operavausi KMUK pas Škiką. Antrą kartą KMUK operuotis nenorėčiau. Nebent ten jau viskas pasikeitę. Kai aš gulėjau ten, palatoje buvo 12 lovų su bobulytėm po klubų, kelių ir pan. sąnarių keitimo operacijų visą naktį dėjuojančių. Brrr net prisimint nenoriu.
Sekmes visoms, kas pasiryžote šiai operacijai. Viskas bus tikrai gerai. Tik svarbu laiku pradėti mankštinti pirštą, kad nesustingtų.
o mano kojytės dabar atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
As dariausi operacija mazdaug pries pusmeti pas Juoza Belicka ortopedijos imoneje Kaune.

Isoperuota blogai, daktaras pats pripazino,kad operacija nepavyko. Paklausus kodel?Atsakymas - nezinau doh.gif
Elementari operacija, bet jis nepaadre nieko. Perpjove, sudejo du varztus (kuriu istraukti jau nebebus galima niekada.kas reiskia,kad ir papildoma operacija, jei butu kazkada daroma, pjaunama butu per kita vieta, neaisku kokiu budu operuojama ir pan.) ir susiuvo!
Dabar turiu tokia pacia peda (kreiva), tik papildomai su bjauriu randu ant pacio pedos virsaus.
Dar mastome su vyru del galimybes kreiptis i atitinkamas instancijas.

Beje as isvadas darau ne is savo pedos vaizdo, o is rentgeno foto, kur kauliukai vienas prie vieno praktiskai vietose liko, o rentgenologas uzrase ta pacia diagnoze,kuri buvo pries operacija - hallus valgus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosegold: 04 rugsėjo 2013 - 15:05
Laba diena. Merginos, po kiek laiko po nekomplikuotos operacijos galima grįžti į darbą ir galima vairuoti? Laba svarbu, nes dirbu labai atsakingą darbą, negaliu buti ilgai nedarbingume, o ir vairuoti reikia, reikia ir vaiką į mokyklą vežioti doh.gif o Turiu šią bėda jau senokai, bet vis nerasdavau laiko ir ryžto operacijai. Bet va pereitą naktį nuo skausmo negalejau užmigti, turbūt uždegimas įsimetė. verysad.gif
Atsakyti
Aš po poros savaičių jau ėjau į darbą, kadangi darbas sėdimas tai koją ant kitos kėdės užkėlus jau galėjau sėdėt smile.gif
Atsakyti
Mano kojyte pries operacija

user posted image

Ir po 8 savaiciu smile.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=mazutukee,2013 10 10, 18:13]
Mano kojyte pries operacija

Ir po 8 savaiciu smile.gif

atrodo puikiai 4u.gif
Atsakyti
Dekoju,nors dar patinus ir paraudus,bet rezultatas puikus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal žinote, kur dabar dirba Laimutis Škikas? Girdėjau įsteigė savo provačią kliniką. Gal žinot ar galima pas jį pasidaryti kompensuojamą operaciją? Vieną koją pa jį operavausi, norėčiau ir antrą smile.gif bet kaip jį rasti? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
pas mane pradejo vienos kojos kaulas truputi suktis. Nusipirkau itvarus, gal matet, tuose grupinio pirkimo svetainese. Galoju gal dar kol pradzia, tai gal pades? Nebandet? Deduosi nakciai, bet kazkur 4 ryto taip pradeda skaudet, kad nusiimu smile.gif o skauda ta isokusi kaula. Kazin ar cia taip turi buti, ar neprisidarysiu daugiau bedu gydydamasi pati smile.gif
Galvoju gal cia taip kaulas atsistatineja...

Busiu dekinga uz patarimus, is jusu patirties 4u.gif
Atsakyti