Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdos kauliuko operacija

Jei neklystu, čia apie tą patį smile.gif
http://www.supermama...;#entry19245038
Atsakyti
QUOTE(strasilka @ 2008 07 04, 18:26)
Sveikos,

aš ne per seniausiai išsioperavau abi pėdas (aišku ne abi vienu metu) ir esu labai patenkinta rezultatais  thumbup.gif nėra ko baimintis to pooperacinio laikotarpio, nėra taip baisu kaip atrodo  smile.gif jau kita diena po operacijos gydytojas leido priminti operuotą koją avint specialų batą smile.gif

saunu thumbup.gif pas ka operavaisi?
Atsakyti
QUOTE(Dazhyta @ 2007 09 17, 14:59)
Gal kam teko operuotis pėdos kauliuką? Kokią kliniką, kokius gydytojus rekomenduotumėt?  smile.gif

QUOTE(oderis @ 2008 04 17, 14:22)
Labai aktualu, gal dariusios operacija gali patarti kur gerieusia kreiptis ir nuo ko pradeti?

Siulau Jona Rackauska Kaune 4u.gif
Atsakyti
geras kauliuku operaciju gydytojas Gavelis, dirba Vilniuje, nebepamenu kurioje klinikoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2008 10 04, 11:43)
geras kauliuku operaciju gydytojas Gavelis, dirba Vilniuje, nebepamenu kurioje klinikoje  ax.gif

SORRY Gavelis po insulto, spec tai geras, bet zmogus tai jau geriau patylesiu tuo klausimu
Atsakyti
Sveiki,
Na ir as galiu pasidalinti operacijos patirtimi. Siandien trecia diena po operacijos. Dare tik viena koja, nes sake abieju nedaro, nes didesne infekcijos tikimybe ir siaip nepaeitum pats. Skausmas po operacijos labai didelis, ypac naktimis, praktiskai miegoti nelabai imanoma. Bet tikiuosi po kokios savaites bus geriau. Vaikstau su specialiu batu, su kuriuo minama tik kulnu operuotos kojos.
Dariausi Medicinos diagnostikos centre, salygos ir aptarnavimas tikrai geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prema: 31 spalio 2008 - 18:26
QUOTE(Prema @ 2008 10 31, 19:24)
Sveiki,
Na ir as galiu pasidalinti operacijos patirtimi. Siandien trecia diena po operacijos. Dare tik viena koja, nes sake abieju nedaro, nes didesne infekcijos tikimybe ir siaip nepaeitum pats. Skausmas po operacijos labai didelis, ypac naktimis, praktiskai miegoti nelabai imanoma. Bet tikiuosi po kokios savaites bus geriau. Vaikstau su specialiu batu, su kuriuo minama tik kulnu operuotos kojos.
Dariausi Medicinos diagnostikos centre, salygos ir aptarnavimas tikrai geras.

Sveikinu 4u.gif
prasau pasidalinti savo ziniomis bigsmile.gif
ar skaudejo operacijos metu, kokius nuskausminamus geri po operacijos, kas operavo, ar tau operacijos metu koja sutvirtino su varzteliu????
Atsakyti
prikelsiu sena tema, esu uzrasyta kauliuko operacijai pavasariui, noretusi iki to laiko daugiau suzinoti kas ir kaip is jau operuotu, ar greitai gyja, ar sekmingos jusu operacijos buvo?
Atsakyti
pradėti reikia nuo šeimos gydytojo, kuris duoda siuntimą pas ortopedą traumotologą. panevėžyje operuoja gyd. Bisigirskas. jau esu 2 mėn po operacijos.
Atsakyti
man didziausias klausimas, kaip jauciasi tas sanarys po operacijos, skaiciau, kad lieka sustinges daug kam, kaip su jusu peda?
Atsakyti
man jau du mėnesiai po operacijos, bet dar kojos į savo batus neįkišu. nekalbu apie batelius, o apie žeiminius batus, kurie atrodo platūs. Iš pradžių nykštys buvo toks kaip užtirpęs, bet jį reikia jau iš pat pradžių lankstyti, kad nesustingtų, nors ir skausminga. na gal aš ir nelabai sąžiningai lanksčiau, bet dabar viskas lyg ir tvarkoje, viskas lankstosi.
Atsakyti
Domina operacija Medicinos diagnostikos centre. Kokia kaina išeina? Kiek laiko reikėjo gulėti ligoninėj? Aš esu ką tik po operacijhos. Reikia operuoti ir antrą koją, bet vis mąstau apie privačią įstaigą. O kur jums pjūvius padarė? Aš tik dabar atsipeikėjau, bet iš kur žmogus gali žinoti, juk ne daktaras esi. Dabar skaitau, kad pjūviai padaryti šone, beveik nematomi. O mano per patį viršų. Tai ir mąstai, gal gydytojas kitaip negalėjo, gal neleido situacija??? Vienu žodžiu, daug klaustukų.
Atsakyti