Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.2dalis

QUOTE(mantuciukas @ 2008 04 13, 17:52)
Tada mums ne tas pats  smile.gif
Na jis dirbdavo optikoje netoli pilies prieš metus lankėmės, Jei reiks paieškosiu kontaktu, kažkur turėjau.

Skraja, ačiū už info. Galėsiu nors kiek pasiplanuoti. Nes net neįsivaizdavau, kaip kas. O jums Žukauskas operavo?

Taip, mus operavo Žukauskas, mes ir šiaip pas jį lankomės ir operavomės taip pat pas jį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2008 04 13, 19:44)
Buciau labai dekinga uz kontaktus bigsmile.gif

Kaune Daukšos 53

tel. 321012 mobilus : 868677396

Bent spalio mėn. ten tikrai jis konsultuodavo, kaina buvo 70Lt. Labai domintu ar nepasikeitę kas, tai po skambučio malonu būtų, kad parašytum, kas kaip.
QUOTE(skraja @ 2008 04 15, 09:06)
Taip, mus operavo Žukauskas, mes ir šiaip pas jį lankomės ir operavomės taip pat pas jį 4u.gif

O gal žinai iki kelių metų priklauso mamai lova KMUK'e. Maniškiui jau 5 metai, tai sakau kažin ar nebus taip, kad nubus kur būti su juo.
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2008 04 11, 08:32)
Gal kuri zinot, ar dar Zukauskas dirba kur nors Kaune privacioj klinikoj, o ne tik KMUK? g.gif  Noreciau dar pasikonsultuoti ir su juo... unsure.gif

QUOTE(mantuciukas @ 2008 04 15, 20:55)
Kaune Daukšos 53

Bent spalio mėn. ten tikrai jis konsultuodavo, kaina buvo 70Lt. Labai domintu ar nepasikeitę kas, tai po skambučio malonu būtų, kad parašytum, kas kaip.
O gal žinai iki kelių metų priklauso mamai lova KMUK'e. Maniškiui jau 5 metai, tai sakau kažin ar nebus taip, kad nubus kur būti su juo.

nepasikeite neseniai lankiausi .
Manau priklauso iki mokyklinio amziaus ,karta mama su pirmoku gulejo ,bet jau reikejo pazymos is neurologo ,kad vaikis jautrus .

Ech...mums ir ne uz kalnu i Klinikas doh.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
turime beda- puliuoja mazylei akutes nuo pat gimimo. is pradziu lasinau lasiukus torbex, trumpam padejo, bet veliau puliavimas atsinaujino ir sie vaistai nebepadeda. buvome klinikose, tai daktare liepe masazuoti ir vel israse tuos lasiukus torbex, taciau pagerejimo nematyti. mergytei pusantro menesio, musu daktare siunte i klinikas tikedamasi, kad akutes zonduos, taciau kazkodel apie tai klinikose net neuzsimine, sake, jei iki triju menesiu nepraeis, tai vel atvykite.
gal esate kuri nors susidurus su sia problema ir kaip ja gydete? busiu dekinga uz visus patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2008 04 15, 20:55)
Kaune Daukšos 53

QUOTE(GELALA @ 2008 04 15, 22:41)
Manau priklauso iki mokyklinio amziaus ,karta mama su pirmoku gulejo ,bet jau reikejo pazymos is neurologo ,kad vaikis jautrus .

Ech...mums ir ne uz kalnu i Klinikas  doh.gif

Ot aciu 4u.gif Pabandysiu pasiskambint. O jis ten pakonslutuos ir zvairumo klausimais? Mane akiniai zudo. Neimanoma man ju normaliai uzdet- tik nusisuku ir nusimauna juos iki burnos ir laizo. Ir kas svarbiausia abi.. Nu velniava... as kazkaip nelabai tikiu, kad galima visiskai iskoreguoti zvairuma akiniais... O KMUK Kairiene sake, kad iki dvieju metu turetu ju visiskai nebereiketi.. Nu mistika man nors tu ka.. Ir negirdejau ne vieno pavyzdzio, kad akinukai butu istaise zvairuma g.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GELALA @ 2008 04 15, 20:41)

Ech...mums ir ne uz kalnu i Klinikas  doh.gif

dekui..
O ką jums darys klinkose?

QUOTE(Dudute @ 2008 04 15, 20:58)
Ot aciu 4u.gif Pabandysiu pasiskambint. O jis ten pakonslutuos ir zvairumo klausimais? Mane akiniai zudo. Neimanoma man ju normaliai uzdet- tik nusisuku ir nusimauna juos iki burnos ir laizo. Ir kas svarbiausia abi.. Nu velniava... as kazkaip nelabai tikiu, kad galima visiskai iskoreguoti zvairuma akiniais... O KMUK Kairiene sake, kad iki dvieju metu turetu ju visiskai nebereiketi.. Nu mistika man nors tu ka.. Ir negirdejau ne vieno pavyzdzio, kad akinukai butu istaise zvairuma g.gif  g.gif  verysad.gif

Na, pakonsultuos tai tikrai. Nes jis vienas geriausių specų šioje srityje. mes būtent dėl žvairumo ir lankėmės pas jį. Ir vėl greitu laiku reiks apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2008 04 15, 18:55)
Kaune Daukšos 53

Kiek žinau, tai vaikams su mamytėmis priklauso iki 6 metų ligoninėje gulėti 4u.gif
Bet garantuoti negaliu, kai eisit pas gydytoją paklauskit. 4u.gif
Atsakyti
Gal kieno vaikiukas nesioja akinukus? Mano dukrytei gydytoja israse, bet 5 sekundes ir akinukai lekia i sona, kisami i burna ar dar kaip nors naudojami ne pagal paskirti....vaikui 1m ir 1 men. Kokiu stebuklingu budu mazyte ipratinti nesioti akinukus? Pasidalinkite savo patirtimi. Labai lauksiu...
Atsakyti
QUOTE(Gitagita @ 2008 04 16, 17:12)
Gal kieno vaikiukas nesioja akinukus? Mano dukrytei gydytoja israse, bet 5 sekundes ir akinukai lekia i sona, kisami i burna ar dar kaip nors naudojami ne pagal paskirti....vaikui 1m ir 1 men. Kokiu stebuklingu budu mazyte ipratinti nesioti akinukus? Pasidalinkite savo patirtimi. Labai lauksiu...

Mano merginom dar tik 6 menesiai, o jau turi akinukus. Situacija labai nekokia- vos tik nusisuku, tai jie jau burnoj, ant kaktos ar ant kaklo. Zodziu, esu isitikinusi, kad TOKS nesiojimas vargu ar pades. Man irgi butu labai idomu, kaip ipratinti ju nenusiimineti g.gif g.gif Gumyte nieko nepadeda. Gal kokiu kitokiu remeliu buna g.gif g.gif
Atsakyti
Mamytes skaitau jus ir matau musu padeti - turejom nesiot akinukus nuo 9 menesium del igimto zvairumo, paveldeto is mociutes sad.gif Kokius bedarem akinukus, kiek belankste gydytojai kojeles, jie nesilaike ant mazos riestos nosytes, be to mazu vaiku veidukai specifiniai - ju nosytes neturi suaugusiems budingos kupreles, todel jims akiniai labai sunkiai laikesi. Taigi ir musu situacija buvo apgailetina - su akiniai nebuvo nei sekundes, plese, verke, su jais neiziuredavo daiktu ir labai nervuodavosi... Nuleidom rankas ir laukem operacijos, nes musu zvairumas ir taip turetu buti operuojamas. Mamos sirdis taip ir gailejo kankint vaika, nors nzn ar teisingai.
Operavo mus 1,8 metu, akytes igavo puiku kosmetini vaizda, be jokiu zvairumo pozymiu, akinukus vis tiek reikejo nesiot - bet deja sad.gif ta pati istorija. As jau ir pas gydytojus bijojau vaziuot, vis tie patys priekaistai, nu o kaip priverst vaika nesiot, niekas taip ir nepatare.
Taip ir pragyvenom iki 3 metu. O pries tris dienas tvarkydamasi suradau jo akinukus, pasiuliau uzsidet - ir stebuklas tongue.gif Su didziausiu noru juos uzsidejes vaiksto jau trys dienos, akivaizdu kad tik dabar jam ju reikia, as net nzn, gal jis geriau mato dabar su jais, o gal nebeerzina nesiot g.gif
Mane labaiusiai erzindavo daktaru neapsisprendimas del tu akinuku nesiojimo - visi tik sakydavo kad nu jo, reikia, o kodel, kaip, kokia nauda ar kokios bedos - niekas neatsakydavo, nors ir Zukauska, ir Daneliene aplankem ne po viena syki. Zodz doh.gif

Daug prirasiau, bet ka padarysi - kol kas tai musu seimos didziausias rupestelis 4u.gif Linkiu ir jums atrast geriausia sprendima ir geriausia laika nesiot akinukus ir gydyt akytes.

Tiesa, Skraja, o kodel jums paskyre antra operacija? Mums irgi minejo kad reikes, bet nesake mazdaug kada..
Atsakyti
Tiesa, Skraja, o kodel jums paskyre antra operacija? Mums irgi minejo kad reikes, bet nesake mazdaug kada..
[/quote]

Operavo todėl, kad po pirmos operacijos dar buvo likęs žvairumo kampas nedielis ir gydytojas paaiškino, kad per vieną kartą nelabai įmanoma visiškai ištaisyti žvairumą, todėl reikėjo antros, bet ir po antros dar šiek tiek yra. Nors, kai jis būna su akinukais, tai visiškai nesimato jokio žvairumo ir niekas net neįtaria, kad jis žvairuoja. Bet, kai nusiima akinukus, tada šiek tiek matosi. Šeštadienį buvome pas Žukauską, tai sakė, kad greičiausiai daugiau operacijų nebereiks ir net išrašė silpnesniu akinukus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skraja: 17 balandžio 2008 - 08:27
QUOTE(Dudute @ 2008 04 16, 21:44)
Mano merginom dar tik 6 menesiai, o jau turi akinukus. Situacija labai nekokia- vos tik nusisuku, tai jie jau burnoj, ant kaktos ar ant kaklo. Zodziu, esu isitikinusi, kad TOKS nesiojimas vargu ar pades. Man irgi butu labai idomu, kaip ipratinti ju nenusiimineti g.gif  g.gif Gumyte nieko nepadeda. Gal kokiu kitokiu remeliu buna g.gif  g.gif

O as maniau, gal su mazesniais vaikiukais butu lengviau. Vadinas klydau.
Mes pirkomes akinukus be gumeles, taciau ausytes gan lenktos, tad laikytusi normaliai, jei nebutu ta pacia akimirka nuimami. Gydytoja sake, jog kai kurie vaikai mato su akinukais geriau ir del to nesioja....labai tikejausi, jog taip ir bus...deja, deja....
Atsakyti