Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.2dalis

Sveikos mamytės, norėjau pasiklausti tų, kurių vaikučius jau operavo Žukauskas ax.gif Kiek kainuoja pas jį operuotis, neoficiali kaina aišku blush2.gif Galima ir į až 4u.gif Ir šiaip domina visa ta klinikų mokesčių dalis.. Mums va operacija ant nosies, tai labai aktualu būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiba @ 2008 01 11, 13:46)
Sveikos mamytės, norėjau pasiklausti tų, kurių vaikučius jau operavo Žukauskas ax.gif Kiek kainuoja pas jį operuotis, neoficiali kaina aišku blush2.gif Galima ir į až 4u.gif Ir šiaip domina visa ta klinikų mokesčių dalis.. Mums va operacija ant nosies, tai labai aktualu būtų ax.gif

mes operavomes pas ji,bet uz nieka moket nereikejo.turejom siuntima is savo gydytojos ir visus reikiamus tyrymus.
Atsakyti
sVEIKOS MAMYTES 4u.gif
Noriu paklausti,gal kas lankesi Akiu klinikoje,Krokuvos g 13.Perskaiciau reklama "Mazyli",kad pas juos tikrina nauju refrakcijos aparatu akytes.Raso kad siuo aparatu galima nustatyti dar plika akimi nematoma ankstyva zvairumo stadija ir kt.regejimo ydas net patiems maziausiems.Tai vat sudomino mane labai,
Noriu nuvesti savo mazyli.
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2008 01 11, 20:52)
sVEIKOS MAMYTES 4u.gif
Noriu paklausti,gal kas lankesi Akiu klinikoje,Krokuvos g 13.Perskaiciau reklama "Mazyli",kad pas juos tikrina nauju refrakcijos aparatu akytes.Raso kad siuo aparatu galima nustatyti dar plika akimi nematoma ankstyva zvairumo stadija ir kt.regejimo ydas net patiems maziausiems.Tai vat sudomino mane labai,
Noriu nuvesti savo mazyli.

Na nežinau, ar tai tikrai labai jau didelė naujovė g.gif Tas kabinetas Krokuvos 13 - tai tas pats, kuris persikėlė iš Antakalnio 59, kur veikė jau seniai, ir visi tie aparatai ten jau buvo. Šitam kabinete mano dukrytė lankosi jau 4 metus; ir refraktorium dėl žvairumo tikrino ne kartą. Gal pasireklamuot norėjo mirksiukas.gif O dėl žvairumo tai galit ten nueit (pas gyd. E. Danielienę).Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(Raganiūkštė @ 2008 01 11, 19:14)
Na nežinau, ar tai tikrai labai jau didelė naujovė g.gif Tas kabinetas Krokuvos 13 - tai tas pats, kuris persikėlė iš Antakalnio 59, kur veikė jau seniai, ir visi tie aparatai ten jau buvo. Šitam kabinete mano dukrytė lankosi jau 4 metus; ir refraktorium dėl žvairumo tikrino ne kartą. Gal pasireklamuot norėjo  mirksiukas.gif O dėl žvairumo tai galit ten nueit (pas gyd. E. Danielienę).Sėkmės 4u.gif

Geras,matyt reklama daro isnaujo biggrin.gif
nes raso kad naujiena biggrin.gif
Aciu uz pataryma
Atsakyti
Mes ką tik iš šio kabineto, buvom pas gyd. E. Danielienę. Viskas kaip ir kitur (čia mūsų 3-ia apsilankymo vieta per sausį), bet kuo aš lab. patenkinta, kad gydytoja pasakė, kad mūsų situacijoje galima akinių ir nenešioti ir tai įtakos neturės regai, o po pusmečio vėl reiks pasitikrinti. Kitos dvi gyd. išrašė akinius pusmečiui,...
Na vienu žodžiu - ši gydytoja viską aiškiai išaiškino ir jos nuomonė mums pasirodė įtikinamiausia, nors ji viena prieš dvi. (tik brangokai sumokėjom, bet....)
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2008 01 14, 09:28)
Mes ką tik iš šio kabineto, buvom pas gyd. E. Danielienę.  Viskas kaip ir kitur (čia mūsų 3-ia apsilankymo vieta per sausį), bet kuo aš lab. patenkinta, kad gydytoja pasakė, kad mūsų situacijoje galima akinių ir nenešioti ir tai įtakos neturės regai, o po pusmečio vėl reiks pasitikrinti. Kitos dvi gyd. išrašė akinius pusmečiui,...
Na vienu žodžiu - ši gydytoja viską aiškiai išaiškino ir jos nuomonė mums pasirodė įtikinamiausia, nors ji viena prieš dvi. (tik brangokai sumokėjom, bet....)

Galima suzinoti kiek sumokejot?
Atsakyti
99 Lt, nors informacijoj sakė, kad kainuos nuo 60 iki 85 Lt, na nžn., gal kokią papildomą procedūrą darė g.gif , bet kodėl tada nepasakė? Man labai nepatinka, kai sako vienaip, o daro kitaip schmoll.gif . Bet gydytojos rezultatu likau patenkinta.
Atsakyti
g.gif Na nebezinau ar eiti mums.Patarkit jus,as reikia mums ,jei mes buvom 4men poliklinikoje,sake viskas gerai.Bet as galvoju gal ten Klinikoje issamiau tikrina akytes,dabar mums 8 men.Kaip galvojat ar reiktu profilaktiskai nueiti? Kas kiek laiko reikia tikrinti mazylio akytes? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natylli: 15 sausio 2008 - 15:38
na atsarga gėdos nedaro, bet jei jums sakė, kad visks normoj, tai be metų aš tikrai neičiau, paskui dar 3 metų, bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
labukas 4u.gif
vis suku galva nuo ko tai gali buti.pas maziuka raudonas baltymas.mums penktadieni operavo adenoidus.tai gal cia kokia nors reakcija,arba su kateteriu isitryne.gal akyspudis padidejo operacijos metu.nezinau ne ka daryt.
Atsakyti
Sveikutes,

jau kelias dienas pastebiu, kad vaikas zvairuoja viena akute, tik ne pastoviai. Mes neseniai ligoninej gulejom ir lasaline state, tai ta ir veido puse patynus buvo, o dabar va ir zvairuoja. gal praeis, kam taip yra buve?, eisiu ryt i poliklinika, kad siuntima duotu. Gal kas susidures papsakos kur kreiptis, ka daryti?

Aciu
Atsakyti