Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.2dalis

QUOTE(Dudute @ 2009 04 21, 07:17)
Sveika,

sunku čia ką ir patarti. Mano abi dvynukės kaip veidrodukas žvairuoja. Viena su viena akute, kita su kita... Pradžioj lankėmės klinikose pas Kairienę. Sako, kad labai gera gydytoja.. Po to išsiaiškinau, kad Žukauskas yra vienas geriausių specų dėl žvairumo.. Kaip jis pats viena kartą išdidžiai pasakė, tai kad daugelis operacijų vyksta tik su jo žinia. O maniškės akinukų nenešioja. Nu patampo, paprašo koki 100 kart kad uždėčiau, bet ateina metas ir griežtai negaliu jų joms užkabinti. Bet vis kas dieną ar kas antrą bandau ir bandau. Tai va... Uždėjus akinukus, žvairavimo kampas visiškai neišnyksta, o todėl Žukauskas pasakė, kad bus reikalinga operacija. Ją geriausiai atlikti prieš antrąjį gimtadienį (tada stabilizuojasi matymas). Mums jis aiškino, kad naudingiausia žvairam vaikučiui yra žvairuoti abiem akimis, nes tada didžiausia sėkmingos operacijos tikimybė.
Šiaip gal pasikonsultuočiau aš su juo nieko nelaukus, nes taisyti padėtį geriausia, kai tam tinkamiausias laikas. Konsultuoja jis man rodos ir Šiauliuose, tik nežinau kur... Žinau, kad ta kainuoja apie 100 Lt.

4u.gif aciu uz patarima, tai taviskes dar mazutes, manau sunkiausias laikas kada galima butu joms uzdeti akinukus. man atrodo, kad jis atvyksta i senaji boksta, tik dabar teks po adenoidu operacijos mums kreiptis gal, nes vienu metu biski visko mums jau per daug..

QUOTE(plazma @ 2009 04 21, 07:45)
labas,
drinks_cheers.gif  ir mums jis ta pati sake,bet mes zvairuojam su viena akyte.ir operacijos data paskyre kad tik jis pats butu.kitam -nepatiki operacijos.
o mano vaikis tai dabar skundziasi kad jam skauda ta akyte ir tiesiog ja ima spausti i vidu.(na gal supratot kaip).galvoju gal akispudis padideja g.gif
martyna29,tau siulyciau uzregistruot pas zukauska,bus ramiau.siauliuose jis turbut irgi konsultuoja,taip pat klaipedoje-lornoje.

4u.gif aciu uz patarima, manau po adenoidu mes pas ji registruosimes ar vilniuje ar siauliuose nesvarbu kur, mums ir ten ir ten patogu
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2009 04 21, 19:36)
4u.gif aciu uz patarima, manau po adenoidu mes pas ji registruosimes ar vilniuje ar siauliuose nesvarbu kur, mums ir ten ir ten patogu

ziuriu kad musu vaikai bendraamziai,tik mes rugseji gime.o adenoidus irgi jau operavom daugiau nei pries metus laiko.o mes kad ir didesni bet akiniu tai nenori det,labai trumpai su jais pabuna.
sekmes operuojant adenoidus 4u.gif
Atsakyti
Mamos,gal kurios vaikutis lanko spec darzeli Vilniuje,kur vaikuciai su akinukais?Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Donata444 @ 2009 04 21, 22:18)
Mamos,gal  kurios vaikutis lanko spec darzeli Vilniuje,kur vaikuciai su akinukais?Kokie atsiliepimai?

Mes tik nuo rugsėjo lankysim.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
mano mergytei greit du metukai, nuo pat gimimo asaroja akytes. Siaip be jokios priezasties net namuose pradeda asaroti. Anksciau atrodo tik viena akyte, o dabar abi. Sakeme savo seimos gydytojai, bet ji patare palaukti, gal praeis savaime, isaugs. Nezinau kaip elgtis, gal kuri buvo susidurusi su tokiom problemelem? Ar vertetu rimtai susirupinti ir kreiptis pas akiu gydytojus, ar cia nieko tokio, isaugs?
Atsakyti
QUOTE(jurbi @ 2009 04 22, 08:40)
Sveikos mamytes,
mano mergytei greit du metukai, nuo pat gimimo asaroja akytes. Siaip be jokios priezasties net namuose pradeda asaroti. Anksciau atrodo tik viena akyte, o dabar abi. Sakeme savo seimos gydytojai, bet ji patare palaukti, gal praeis savaime, isaugs. Nezinau kaip elgtis, gal kuri buvo susidurusi su tokiom problemelem? Ar vertetu rimtai susirupinti ir kreiptis pas akiu gydytojus, ar cia nieko tokio, isaugs?

ir jus islauket 2metus nenuvedusi pas okulisto swoon.gif tik greiciau veskit pas okulista.patariu jums is visos sirdies,o ka seimos gyd sako, tai nulis sveiku.jei pabloges regejimas jusu vaikui,tai jai nuo to sirdies neskaudes.paklausykit manes,as savo vaikui pati pamaciau kad jam negerai su viena akyte,o seimos gyd pasake kad:neiskokit ligu kur ju nera.o nuvedus pas okulisto pasake kad jam igimta katarakta,kuria reikejo operuot kuo skubiau.
o jai jokiu kitu simptomu nera,tik asarojimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 22 balandžio 2009 - 10:18
QUOTE(jurbi @ 2009 04 22, 09:40)
Sveikos mamytes,

veskit kuo skubiau pas okulistą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 04 22, 11:13)
ir jus islauket 2metus nenuvedusi pas okulisto swoon.gif tik greiciau veskit pas okulista.patariu jums is visos sirdies,o ka seimos gyd sako, tai nulis sveiku.jei pabloges regejimas jusu vaikui,tai jai nuo to sirdies neskaudes.paklausykit manes,as savo vaikui pati pamaciau kad jam negerai su viena akyte,o seimos gyd pasake kad:neiskokit ligu kur ju nera.o nuvedus pas okulisto pasake kad jam igimta katarakta,kuria reikejo operuot kuo skubiau.
o jai jokiu kitu simptomu nera,tik asarojimas g.gif

Na, kolkas jokiu kitu simptomu nepastebejau unsure.gif Bet pas okulista butinai vesiu, nes jau labai neramu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurbi @ 2009 04 22, 11:34)
Na, kolkas jokiu kitu simptomu nepastebejau  unsure.gif  Bet pas okulista butinai vesiu, nes jau labai neramu...  schmoll.gif

Aš irgi tik už tai, kad vesti pas gydytoją, jei kas nors neramina...
Mano pediatrė irgi dėl nieko problemų nematė, bet vaikas tai mano... kas juo pasirūpins, jei ne aš pati...
Atsakyti
QUOTE(jurbi @ 2009 04 22, 10:40)
Sveikos mamytes,

Tikėkimės, kad nieko blogo nepamatys ir neras, bet šiaip būtinai nukeliaukit bent dėl ramumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 04 22, 01:14)
Mes tik nuo rugsėjo lankysim.

Kada uzsirasiet?Mes ziema nuniesiem siuntima,tai sake,kad neaisku ar vieta bus,gal reikes dar metus laukt verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(jurbi @ 2009 04 22, 10:40)
Sveikos mamytes,

Pas mano krikstasuni buvo taip,tai jam reikejo akiu kanalus pramusinet verysad.gif Bet paskui viskas savaime susitvarke,bet jam buvo gal kokie 6 men..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes isaugom grazius akiniukus .Mergytei skirti nes roziniai grazuciai ,jei kam reiktu parasykit galesiu nufotkit ir idet.Atiduociau uz maziau nei puse kainos bigsmile.gif .

Mes pas Zukauska keliausim geguzes 4 i privata .Jauciu guldys apziurai ...bandysim issisukt kaip nors nuo narkozes unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringučia 777: 22 balandžio 2009 - 14:24