Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.2dalis

sveikos mamytes.astigmatizmas taip greit nepraeina.nesiojant parinktus akinukus yra gydoma.astigmatizma gali ir isaugt,bet...kiek esu girdejus,kad gali vaikas ir po dvieju,ir po triju ar penkiu metu gali ir praeit,o gali ir nesiot visa laik.tik nereik nusimint,reik tiket i gera ir viskas bus gerai su musu vaikuciais. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(plazma @ 2009 04 18, 10:28)
kaip jums sekesi.ar operavo ?

Mes jau po operacijos,nuvaziavom su neaiskia sloga,bet anesteziologas visai neziurejo vaiko,paklause ar nekosti,pasieme tyrimus ir isejo,net neziurejo nei i nosi,nei i gerkle ar dar kur schmoll.gif Operacija ne iki galo pavyko doh.gif paaiskejo,kad raumenys neparalyzuoti thumbup.gif bet iki galo neatlaisvino,todel dar 07.28 per 3-ciaji gimtadieni bus kita operacija doh.gif
Ligoninej su tokiu lakstanciu ir viska siaubanciu vaiku isbut man buvo didziausias kosmaras doh.gif Po narkozes kelios valandos praejo,o jis jau sienom laipiojo doh.gif Tiesa iskart atveztas,tai lb verke ir ardesi,tol,kol tvarsti nusiplese,ir daugiau jau jo jam nieks neuzklijavo schmoll.gif tada uzmigo porai valandu ir po to prasidejo "mamos kosmaras" biggrin.gif doh.gif Gerai,kad nors palatoj vieni buvom,tai uzdarydavau palatoj,nors trumpam,kad atvestu ir pailsetu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 20 balandžio 2009 - 13:47
QUOTE(Creed @ 2009 04 20, 13:45)
Sveikos 4u.gif

Mes jau po operacijos,nuvaziavom su neaiskia sloga,bet anesteziologas visai neziurejo vaiko,paklause ar nekosti,pasieme tyrimus ir isejo,net neziurejo nei i nosi,nei i gerkle ar dar kur schmoll.gif Operacija ne iki galo pavyko doh.gif paaiskejo,kad raumenys neparalyzuoti thumbup.gif bet iki galo neatlaisvino,todel dar 07.28 per 3-ciaji gimtadieni bus kita operacija doh.gif
Ligoninej su tokiu lakstanciu ir viska siaubanciu vaiku isbut man buvo didziausias kosmaras doh.gif Po narkozes kelios valandos praejo,o jis jau sienom laipiojo doh.gif Tiesa iskart atveztas,tai lb verke ir ardesi,tol,kol tvarsti nusiplese,ir daugiau jau jo jam nieks neuzklijavo schmoll.gif tada uzmigo porai valandu ir po to prasidejo "mamos kosmaras" biggrin.gif  doh.gif Gerai,kad nors palatoj vieni buvom,tai  uzdarydavau palatoj,nors trumpam,kad atvestu ir pailsetu doh.gif

labas,tai cia apie mano vaika rasai lotuliukas.gif skaitau ir savo akim netikiu,maniskis tai po kalidoriu prasinesdavo tai barti gaudavom nuo sesuciu.tai matyt gera anesteziologe pasitaike,gal tokia smulki buvo,tamsiais plaukais,aukstoka?na kita karta gal pavyks viskas 4u.gif o kiek dienu gulejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 20 balandžio 2009 - 13:57
QUOTE(plazma @ 2009 04 20, 14:56)
labas,tai cia apie mano vaika rasai lotuliukas.gif skaitau ir savo akim netikiu,maniskis tai po kalidoriu prasinesdavo tai barti gaudavom nuo sesuciu.tai matyt gera anesteziologe pasitaike,gal tokia smulki buvo,tamsiais plaukais,aukstoka?na kita karta gal pavyks viskas  4u.gif o kiek dienu gulejot?

Nuo sesuciu ir jis gaudavo,ale kas is to doh.gif jam sako-mama iseis,jei neklausysi,o jis-tai gerai,tegu eina blink.gif doh.gif Anesteziologe tokia neauksta,juoda stamboka,kai atvare su kauke,visa zalia,tai mazius ziuri akis isputes ir kaip pradejo saukt-o ko jai cia reikia blush2.gif Gulejom nuo 04.16 iki siandien,neseniai grizom,jei ne savaitgalis,tai butu sekancia diena isleide
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 20 balandžio 2009 - 14:04
QUOTE(Creed @ 2009 04 20, 14:03)
Nuo sesuciu ir jis gaudavo,ale kas is to doh.gif jam sako-mama iseis,jei neklausysi,o jis-tai gerai,tegu eina blink.gif  doh.gif Anesteziologe tokia neauksta,juoda stamboka,kai atvare su kauke,visa zalia,tai mazius ziuri akis isputes ir kaip pradejo saukt-o ko jai cia reikia blush2.gif Gulejom nuo 04.16 iki siandien,neseniai grizom,jei ne savaitgalis,tai butu sekancia diena isleide

vat sita stamboka tai labai kabinejas prie musu,nes nepirma karta mums atsisake duot narkoze.tipo sloguojat,sergat.tai mus idemiai pasiziuri,tempa pamatuoja.
Atsakyti
Sveiki visi "zvairuciai" 4u.gif mirksiukas.gif gal nepyksit,kad taip issireiskiau, nes ir mes gyvename su ta pacia problema.. iki metuku pastebejome nesklandumus, musu vietines "faunos" gydytojas issireiske dar palaukti, praejus kazkuriam laikui tempiau privaciai pas gydytoja Ryskuviene, ji sako dar mazas isvadoms daryti, dar palaukit iki rudens, rudeni prisiskaiciusi truputi kas ir kaip, tempiau privaciai pas kita gydytoja privaciai Kirdeikiene, ji vazinejanti is kauno i siaulius (mes uz ju gyvename) karta i savaite, israse akinukus mums, prigasdino,kad sunkiai bus prikalbint mazyli uzsideti, as kazkaip ramiai i tai reagavau, nes jis megdavo musu nuo saules akinius tampyti, pirma diena apie pora-tris val palaikeme, o kita diena jau visa diena buvo su jais ir sekmingai vaikstome ir i darzeli smile.gif tik va vel del korekcijos buvome pries kelias savaites pas ta pacia gydytoja, ji sako kol su kainukais mazai zvairuoja, kai be ju smarkiau, jei abi akytes zvairuos, tipo rinksis tai viena tai kita, tada gerai, o jei nores su viena tiesiai ziuret, kita zvairuot, bus operacija doh.gif mane aisku tai gasdina, sako iki rudens dar palaukim, tada paziuresim ir nusius tipo pas Zukauska, as tai labai siuo atzvilgiu esu prasta mama doh.gif blush2.gif nepastebiu tokiu dalyku doh.gif ir tuos nukrypimus is kitu isgirdau, greiciau pamatau kas darosi kitur, bet ant akyciu.. schmoll.gif doh.gif verysad.gif todel dabar nezinau ka daryti ar laukti to rudens ar man cia jau anksciau ji tempt pas Zukauska patikrinimui ar bus reiklainga operacija doh.gif si gydytoja tai nuostabi, su vaikais sprendziu pagal save apsieiti moka, o gal del to, kad maniskis toks nedrasus ir ramiakas prie svetimu kol nepriprates, viska daro ka liepia.. patarkit ka daryti 4u.gif cia daug visko prisiskaiciau, kai ko neskaiciau, nes kaip nenormali prisigalvoju visko tuoj..
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2009 04 20, 23:23)
Sveiki visi "zvairuciai"  4u.gif  mirksiukas.gif gal nepyksit,kad taip issireiskiau, nes ir mes gyvename su ta pacia problema.. iki metuku pastebejome nesklandumus, musu vietines "faunos" gydytojas issireiske dar palaukti, praejus kazkuriam laikui tempiau privaciai pas gydytoja Ryskuviene, ji sako dar mazas isvadoms daryti, dar palaukit iki rudens, rudeni prisiskaiciusi truputi kas ir kaip, tempiau privaciai pas kita gydytoja privaciai Kirdeikiene, ji vazinejanti is kauno i siaulius (mes uz ju gyvename) karta i savaite, israse akinukus mums, prigasdino,kad sunkiai bus prikalbint mazyli uzsideti, as kazkaip ramiai i tai reagavau, nes jis megdavo musu nuo saules akinius tampyti, pirma diena apie pora-tris val palaikeme, o kita diena jau visa diena buvo su jais ir sekmingai vaikstome ir i darzeli smile.gif tik va vel del korekcijos buvome pries kelias savaites pas ta pacia gydytoja, ji sako kol su kainukais mazai zvairuoja, kai be ju smarkiau, jei abi akytes zvairuos, tipo rinksis tai viena tai kita, tada gerai, o jei nores su viena tiesiai ziuret, kita zvairuot, bus operacija  doh.gif mane aisku tai gasdina, sako iki rudens dar palaukim, tada paziuresim ir nusius tipo pas Zukauska, as tai labai siuo atzvilgiu esu prasta mama  doh.gif  blush2.gif nepastebiu tokiu dalyku doh.gif  ir tuos nukrypimus is kitu isgirdau, greiciau pamatau kas darosi kitur, bet ant akyciu..  schmoll.gif  doh.gif  verysad.gif todel dabar nezinau ka daryti ar laukti to rudens ar man cia jau anksciau ji tempt pas Zukauska patikrinimui ar bus reiklainga operacija doh.gif si gydytoja tai nuostabi, su vaikais sprendziu pagal save apsieiti moka, o gal del to, kad maniskis toks nedrasus ir ramiakas prie svetimu kol nepriprates, viska daro ka liepia..  patarkit ka daryti  4u.gif cia daug visko prisiskaiciau, kai ko neskaiciau, nes kaip nenormali prisigalvoju visko tuoj..

Sveika,

sunku čia ką ir patarti. Mano abi dvynukės kaip veidrodukas žvairuoja. Viena su viena akute, kita su kita... Pradžioj lankėmės klinikose pas Kairienę. Sako, kad labai gera gydytoja.. Po to išsiaiškinau, kad Žukauskas yra vienas geriausių specų dėl žvairumo.. Kaip jis pats viena kartą išdidžiai pasakė, tai kad daugelis operacijų vyksta tik su jo žinia. O maniškės akinukų nenešioja. Nu patampo, paprašo koki 100 kart kad uždėčiau, bet ateina metas ir griežtai negaliu jų joms užkabinti. Bet vis kas dieną ar kas antrą bandau ir bandau. Tai va... Uždėjus akinukus, žvairavimo kampas visiškai neišnyksta, o todėl Žukauskas pasakė, kad bus reikalinga operacija. Ją geriausiai atlikti prieš antrąjį gimtadienį (tada stabilizuojasi matymas). Mums jis aiškino, kad naudingiausia žvairam vaikučiui yra žvairuoti abiem akimis, nes tada didžiausia sėkmingos operacijos tikimybė.
Šiaip gal pasikonsultuočiau aš su juo nieko nelaukus, nes taisyti padėtį geriausia, kai tam tinkamiausias laikas. Konsultuoja jis man rodos ir Šiauliuose, tik nežinau kur... Žinau, kad ta kainuoja apie 100 Lt.
Atsakyti
Sveiki visi "zvairuciai"  4u.gif  mirksiukas.gif gal nepyksit,kad taip issireiskiau, nes ir mes gyvename su ta pacia problema.. iki metuku pastebejome nesklandumus, musu vietines "faunos" gydytojas issireiske dar palaukti, praejus kazkuriam laikui tempiau privaciai pas gydytoja Ryskuviene, ji sako dar mazas isvadoms daryti, dar palaukit iki rudens, rudeni prisiskaiciusi truputi kas ir kaip, tempiau privaciai pas kita gydytoja privaciai Kirdeikiene, ji vazinejanti is kauno i siaulius (mes uz ju gyvename) karta i savaite, israse akinukus mums, prigasdino,kad sunkiai bus prikalbint mazyli uzsideti, as kazkaip ramiai i tai reagavau, nes jis megdavo musu nuo saules akinius tampyti, pirma diena apie pora-tris val palaikeme, o kita diena jau visa diena buvo su jais ir sekmingai vaikstome ir i darzeli smile.gif tik va vel del korekcijos buvome pries kelias savaites pas ta pacia gydytoja, ji sako kol su kainukais mazai zvairuoja, kai be ju smarkiau, jei abi akytes zvairuos, tipo rinksis tai viena tai kita, tada gerai, o jei nores su viena tiesiai ziuret, kita zvairuot, bus operacija  doh.gif mane aisku tai gasdina, sako iki rudens dar palaukim, tada paziuresim ir nusius tipo pas Zukauska, as tai labai siuo atzvilgiu esu prasta mama  doh.gif  blush2.gif nepastebiu tokiu dalyku doh.gif  ir tuos nukrypimus is kitu isgirdau, greiciau pamatau kas darosi kitur, bet ant akyciu..  schmoll.gif  doh.gif  verysad.gif todel dabar nezinau ka daryti ar laukti to rudens ar man cia jau anksciau ji tempt pas Zukauska patikrinimui ar bus reiklainga operacija doh.gif si gydytoja tai nuostabi, su vaikais sprendziu pagal save apsieiti moka, o gal del to, kad maniskis toks nedrasus ir ramiakas prie svetimu kol nepriprates, viska daro ka liepia..  patarkit ka daryti  4u.gif cia daug visko prisiskaiciau, kai ko neskaiciau, nes kaip nenormali prisigalvoju visko tuoj..

Sveika,

sunku čia ką ir patarti. Mano abi dvynukės kaip veidrodukas žvairuoja. Viena su viena akute, kita su kita... Pradžioj lankėmės klinikose pas Kairienę. Sako, kad labai gera gydytoja.. Po to išsiaiškinau, kad Žukauskas yra vienas geriausių specų dėl žvairumo.. Kaip jis pats viena kartą išdidžiai pasakė, tai kad daugelis operacijų vyksta tik su jo žinia. O maniškės akinukų nenešioja. Nu patampo, paprašo koki 100 kart kad uždėčiau, bet ateina metas ir griežtai negaliu jų joms užkabinti. Bet vis kas dieną ar kas antrą bandau ir bandau. Tai va... Uždėjus akinukus, žvairavimo kampas visiškai neišnyksta, o todėl Žukauskas pasakė, kad bus reikalinga operacija. Ją geriausiai atlikti prieš antrąjį gimtadienį (tada stabilizuojasi matymas). Mums jis aiškino, kad naudingiausia žvairam vaikučiui yra žvairuoti abiem akimis, nes tada didžiausia sėkmingos operacijos tikimybė.
Šiaip gal pasikonsultuočiau aš su juo nieko nelaukus, nes taisyti padėtį geriausia, kai tam tinkamiausias laikas. Konsultuoja jis man rodos ir Šiauliuose, tik nežinau kur... Žinau, kad ta kainuoja apie 100 Lt.
Atsakyti

Sveika,

Atsakyti
labas,

QUOTE(Dudute @ 2009 04 21, 07:17)
Sveika,

drinks_cheers.gif ir mums jis ta pati sake,bet mes zvairuojam su viena akyte.ir operacijos data paskyre kad tik jis pats butu.kitam -nepatiki operacijos.
o mano vaikis tai dabar skundziasi kad jam skauda ta akyte ir tiesiog ja ima spausti i vidu.(na gal supratot kaip).galvoju gal akispudis padideja g.gif
martyna29,tau siulyciau uzregistruot pas zukauska,bus ramiau.siauliuose jis turbut irgi konsultuoja,taip pat klaipedoje-lornoje.
Atsakyti
maniske zvairuoja abiem akytem, bet uzdejus akinukus vistiek zvairuoja, o pas Zukauska mums paskirta ateit po 4 men, tai kjazi laukt ar reiktu bandyt anksciau, nes kaip is cia rasiusiu (ir teioriju prisiskaicius), suporantu,l kad su akinukais turetu nezvairuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2009 04 21, 12:45)
maniske zvairuoja abiem akytem, bet uzdejus akinukus vistiek zvairuoja, o pas Zukauska mums paskirta ateit po 4 men, tai kjazi laukt ar reiktu bandyt anksciau, nes kaip is cia rasiusiu (ir teioriju prisiskaicius), suporantu,l kad su akinukais turetu nezvairuot g.gif

nebutinai turi nežvairuoti schmoll.gif Maniškės žvairuoja ne kiek nemažiau nei kad be akinių. Kaip pats Žukauskas sakė, kad tų žvairumų rūšių yra begalės. Tik paaiškino, kad jei akiniai nenuima žvairumo kampo, tai vadinasi be chirurginio įsikišimo nieko nebus unsure.gif
Atsakyti