Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.2dalis

QUOTE(spaceRenata @ 2009 04 15, 09:12)
Aš kaip tik nuo dviejų metukų savo panelei nupirkau naujus. jie taip pat plastikiniai, bet jau nebe lankstūs, ir turiu pasakyti tikrai geri. nes vaikas jau supranta, kad akinukai nėra žaisliukas. ir jei pavargsta nuo jų, tiesiog nusiima, sulanksto ir padeda ant stalo  smile.gif
mes pirkom regoj. kainavo su stikliukais apie 170lt (berods)

http://picasaweb.goo...796423569050866

Labai simpatiški akinukai ir mergytė su jais atrodo labai gražiai...
Mes abejus irgi Regoj pirkom. Pirmieji tokie patys, kaip tie parduodami rožiniai, tik žydri. Bet mums jau metukų jie buvo maži.
Mes bendravom su regos vadybininke, rodė katalogą vaikiškų akinukų ir kaip tik tuo metu laukė savo užsakymo. Aišku, jie užsakinėja tik labai labai mažą dalelytę to asortimento dėl mažos paklausos.
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 04 15, 13:16)
Aišku, jie užsakinėja tik labai labai mažą dalelytę to asortimento dėl mažos paklausos.

bet ir tai dabar jau ganetinai daug vaiku akinukus nesioja. bet nemanau, kad anksciau sveikesnes akytes buvo, tiesiog gal ir tokiu akinuku nebuvo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spaceRenata @ 2009 04 15, 12:21)
bet ir tai dabar jau ganetinai daug vaiku akinukus nesioja. bet nemanau, kad anksciau sveikesnes akytes buvo, tiesiog gal ir tokiu akinuku nebuvo... unsure.gif

Čia tik mums atrodo, kad daug... Bet kur suaugusių akinių paklausa, o kur vaikų, ar tuo labiau kūdikių... Nesunku atspėti, kur pelnas greitesnis ir didesnis...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 04 15, 16:47)
Čia tik mums atrodo, kad daug... Bet kur suaugusių akinių paklausa, o kur vaikų, ar tuo labiau kūdikių... Nesunku atspėti, kur pelnas greitesnis ir didesnis...

g.gif kas tiesa tai ne metas
Atsakyti
Sveikos mamytes, mano berniukui tai toliariagyste.Is poliklinikos mus nusiunte i klinikas,ircia israse recepta akinukams.juos nesiojame nuo 6men.I akinukus toleravo gerai, nenusiimineja.kai bus metukai liepe pasitikrint akytes dar karta, gal tada jau nereikes.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif mano mergaitei 1metuku ir 5men prirase akinukus, visur ieskojom tai kaina akinuku 240 - 220lt, pigiausi 160 lt su storesniais stiklais. Gal galit kuri patarti kur galima pigiau gauti, su plonesniais stiklais, nes anie labai isdidina akytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(popove @ 2009 04 16, 11:19)
Sveikos mamytes, mano berniukui tai toliariagyste.Is poliklinikos mus nusiunte i klinikas,ircia israse recepta akinukams.juos nesiojame nuo 6men.I akinukus toleravo gerai, nenusiimineja.kai bus metukai liepe pasitikrint akytes dar karta, gal tada jau nereikes.

na jei matymas pasitaisys,tai akinuku nereikes.

QUOTE(Editukas35 @ 2009 04 16, 13:06)
Sveikos mamytes  4u.gif  mano  mergaitei 1metuku ir 5men prirase akinukus, visur ieskojom tai kaina akinuku 240 - 220lt, pigiausi 160 lt su storesniais stiklais. Gal galit kuri patarti kur galima pigiau gauti, su plonesniais stiklais, nes anie labai isdidina akytes  g.gif

na man atrode,kad renkiesi remelius tinkancius prie veido,patogius.o jau stiklus deda pagal recepta g.gif paskirtus.nebent jei dioptrijos nedideles gal yra jau ir gatavu.as nezinau.
Atsakyti
Laba,

nežinau, ar toliaregiams būna su plonintais stiklais, pasidomėkite optikose, bet aš trumparegė tai sau nešioju ploninto plastiko akinius, bet ne dėl to, kad akys gražiau atrodytų, o kad lengvesni būtų.... 4u.gif
Papildyta:
turėjau omenyje, kad pagal tą gydytojo paskirtą receptą gali rinktis įprastą stiklą, plastiką, plonintą plastiką, su spec. danga ir t.t. ir pan. Aišku, kiekvienas malonumas papildomai kainuoja smile.gif Bet pvz., dukrai mes dėjom su antirefleksine danga, bet neplonintą, nes kai nedaug dioptrijų, tai neapsimoka 4u.gif
Atsakyti
gera mintis parduoti nereikalingus remelius, as va kai savo princesei ieskojau kudikisku, pagalvoijua, kads gal kas isaugo, bet nesumsciau cia uzklaust doh.gif taoi pirkau kudikiskus vision expresss, tai remelii kainavo 113 (balti), dar buvo ruzavi 136 ll, bet siek tiek didesni, tai mums per dideli. ir dar stiklai 100lt (tipo butu 200 lt, bet akcija, kad viena lesi gauni nemokamai-nu aisku akiu dumimas),bet va bendroj sumoj kainavo 220 lt

toliaregiams visi stikliukaiu kaip padidinimo stiklai gaunasi g.gif

o man idomu ar akinukus uzdejus zvairumo turi nesimatyt? ta prasem koks tas koregavimo principas, nes musu topliaregyste tai normos ribose 2 ir 2.5, tai zvairuoja del kazkokiu kitokiu prioezasciu g.gif su akinukais irgi zvairuoja, bet juos nesioja, neplesia, tik nepatogu, kai guli, tai pasijudina auseles ir susisuka tie akinukai doh.gif vargelis doh.gif bet ka daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2009 04 16, 18:47)
gera mintis parduoti nereikalingus remelius, as va kai savo princesei ieskojau kudikisku, pagalvoijua, kads gal kas isaugo, bet nesumsciau cia uzklaust doh.gif  taoi pirkau kudikiskus vision expresss, tai remelii kainavo 113 (balti), dar buvo ruzavi 136 ll, bet siek tiek didesni, tai mums per dideli. ir dar stiklai 100lt (tipo butu 200 lt, bet akcija, kad viena lesi gauni nemokamai-nu aisku akiu dumimas),bet va bendroj sumoj kainavo 220 lt

toliaregiams visi stikliukaiu kaip padidinimo stiklai gaunasi g.gif

o man idomu ar akinukus uzdejus zvairumo turi nesimatyt? ta prasem koks tas koregavimo principas, nes musu topliaregyste tai normos ribose 2 ir 2.5, tai zvairuoja del kazkokiu kitokiu prioezasciu g.gif su akinukais irgi zvairuoja, bet juos nesioja, neplesia, tik nepatogu, kai guli, tai pasijudina auseles ir susisuka tie akinukai doh.gif  vargelis doh.gif  bet ka daryt verysad.gif

Na kaip mum sake,tai su akinukais turi gerai ziuret,zvairumo turi nesimatyt.O jei zvairuoja,reikia stiprint lesius.Jei zvairuoja,tai gali but,kad blogai parinko akinukus,bet gal tiesiog nori vaika pripratint prie akinuku,o paskui stiprins lesius...Net nezinau,siaip musiske be akinuku taip pat ziuri,kaip ir su jais...
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 04 16, 14:21)
na jei matymas pasitaisys,tai akinuku nereikes.
na man atrode,kad renkiesi remelius tinkancius prie veido,patogius.o jau stiklus deda pagal recepta  g.gif paskirtus.nebent jei dioptrijos nedideles gal yra jau ir gatavu.as nezinau.

As taip irgi maniau kad pagal recepta, bet kad tam recepte tik nurodyta kokio stiprumo reikia, o jau stikliukus pats pasirenki. Optikoj nepatare deti storiasniu, nes + 6,0 reikia ir akytes atrodys labai isdidintos, visai suspainiojau dabar doh.gif del tu stikliuku
Atsakyti
Mano panele, jau metus kaip nesioja akinukus, bet deja jokiu pakitimu nera. nei geriau, nei blogiau. tad dar nusiteike nesioti akinukus bent metus ar net kelis. kazkada nrejosi nueiti pas kita okuliste, kad zinot kelias nuomones. bet pakolkas neapsisprendziu ar verta.
Atsakyti