QUOTE(Ingulik @ 2009 01 26, 21:15)
Labas visiems.
Noriu paklausti jusu nuomones kas tai gali buti. Vaikas pradejo dazniau mirkseti pvz. kai susijaudina ar piksta, kai apie ja kalbama ir ji idemiai klausosi? Ar tai gali buti problema su regejimu?
Greitai eisim pas okulista, bet vis tiek neramu man
Dauguma mačiau jau tau parašė, kad jums reikėtų neurologo konsultacijos, nes mirkčiojimas- tai vienas iš dažniausiai pasireiškiančių tikų vaikams. Mes su vyresnėle irgi turėjom tokią problemą.
QUOTE(Dudute @ 2009 01 27, 10:42)
Vienintelį pliusą jis mato tik tą, kad ten daugiau vaikų su akiniais ir dėl to lengviau vaikai juos nešioja.
O aš kažkaip labai neblogų atsiliepimų girdėjau iš mamų, kurių vaikučiai tuos darželius lankė. Ir nusprendžiau leisti tik į tokį. Tarkim, mums reikia 4 val. per dieną dengti akytę ir tai padaryti nėra lengva, nes labai tam priešinasi. Tai paprastam daržely turbūt reikėtų ištisai pas auklėtojas lėkti su kyšiukais... o specializuotuose girdėjau, kad tam skiriamas didžiulis dėmesys... ir net nuolatinė okulisto priežiūra. Mano draugės mergaitei susitvarkė akytės... ir ji įsitikinus, kad tik su darželio pagalba... tai ir aš tokia optimistė... (o gal naivuolė...
)Žodžiu, laikas parodys...