Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.2dalis

mantuciuke dziugios jusu zinios biggrin.gif

mes ir po Zukausko konsultacijos ,viskas stabilu ,akiniu stipresniu nereikia kol kas ,tai ir dziaugiames ..o kainos tikrai pakilo ,suplojom 70 litu g.gif
Atsakyti
QUOTE(GELALA @ 2007 10 04, 17:55)
mantuciuke dziugios jusu zinios  biggrin.gif

mes ir po Zukausko konsultacijos ,viskas stabilu ,akiniu stipresniu nereikia kol kas ,tai ir dziaugiames ..o kainos tikrai pakilo ,suplojom 70 litu  g.gif

Mes irgi 70 lt sumokėjome. O kaip jums jis pats, vistiek keistas buvo??? Na man tai žmogu, kaip žmogus, gydytoja, kaip gydytojas ax.gif

Mamius, dabar aišku kodėl ankščiau darė. Ir jūsų žvairumas kitoks nei mūsų.
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2007 10 04, 23:30)
Mes irgi 70 lt sumokėjome. O kaip jums jis pats, vistiek keistas buvo??? Na man tai žmogu, kaip žmogus, gydytoja, kaip gydytojas  ax.gif

Mamius, dabar aišku kodėl ankščiau darė. Ir jūsų žvairumas kitoks nei mūsų.

na ne ...jis man keistas pasirode pirma kart kai i klinikas teko vaziuot ...siaubingai buvau nustebus ir nusivylus ,bet cia mano problema ,dabar pripratom mes jau prie jo ...visi metai kaip bendraujam . Lankiu savo dar nezila galva pries ji rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos ,gal cia nelabai i tema bus ,bet noreciau pakviesti Kaunietes mamas stai cia http://www.vyturelis...lt/naujienos/38 ,siandien buvom su dukrele ,labai fainai irengtas vaiku kambarys ,praleidom gera valanda ten thumbup.gif ,tikrai faina biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif . Sakykit, o kaip sužinot kada tas gyd Žukauskas apsilankys Klaipėdoje? Mano dukrytė taip pat nešioja akinukus, jai nustatytas toliaregis asigmatizmas ir žvairumas buvo. Bet mūsų gydytoja pakeitė akinukus, sako žvairumo jau nebėra, bet jis man matosi vistiek kai ji be akinukų yra. O gal kas taip žinot gerą akių gydytoją Klaipėdoje? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2007 10 12, 15:32)
Sveikos mamytės  4u.gif . Sakykit, o kaip sužinot kada tas gyd Žukauskas apsilankys Klaipėdoje? Mano dukrytė taip pat nešioja akinukus, jai nustatytas toliaregis asigmatizmas ir žvairumas buvo. Bet mūsų gydytoja pakeitė akinukus, sako žvairumo jau nebėra, bet jis man matosi vistiek kai ji be akinukų yra. O gal kas taip žinot gerą akių gydytoją Klaipėdoje? Būčiau labai dėkinga  4u.gif

Sveika 4u.gif eikit pas Petkienę. O šiaip tai tokiems vaikiukams labai gera priežiūra yra RUC mes jį lankom. Beje ir pas mus diagnozės tokios pat 4u.gif
Atsakyti
Dėkui GODYTĖS-MAMA už patarimus. O tas RUC, tai čia darželis Pėlėdžiukas?
Jei taip, tai ten turėjom pradėt lankyt nuo rugsėjo mėn, bet manajai nelabai ten patiko. O gydyt Petkienė Karoso gatvėj dirba?
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2007 10 12, 23:41)
Jei taip, tai ten turėjom pradėt lankyt nuo rugsėjo mėn, bet manajai nelabai ten patiko. O gydyt Petkienė Karoso gatvėj dirba?

Taip pelėdžiukas 4u.gif maniškei tai labai patinka thumbup.gif O gyd. Petkienė dirba lornoj ir dar kažkur g.gif
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2007 10 04, 21:30)
O kaip jums jis pats, vistiek keistas buvo??? Na man tai žmogu, kaip žmogus, gydytoja, kaip gydytojas  ax.gif

QUOTE(GELALA @ 2007 10 05, 07:46)
na ne ...jis man keistas pasirode pirma kart kai i klinikas teko vaziuot ...siaubingai buvau nustebus ir nusivylus ,bet cia mano problema ,dabar pripratom mes jau prie jo ...visi metai kaip bendraujam . Lankiu savo dar nezila galva pries ji  rolleyes.gif

Na pasirodo ne as viena likau Zukausku "suzaveta ", sesele pries operacija sake ,kad kaip chirurgas tai jisais thumbup.gif , bet kaip gyd. tai ko paklausi to negausi doh.gif .O nusivylem tai kad nepasikuklino pinigu i savo kisene isideti ir Sodrai uzrase daugiau dienu nei praleidom ligonineje ax.gif .Po pirmos operacijos , liepe uz poros menesiu atvaziuoti antrai operacijai, sunaus akiu gyd. buvo kitos nuomones, tai praejo du metai, ir viskas keiciasi i gera puse ir be antros operacijos thumbup.gif .Del visa ko nuvedem vaika pas kita gyd. dirbuse irgi Klinikose dabar turi savo privatu kabineta, tai irgi pritare, kad antra operacija nereikalinga arba bent jau artimiausiu metu neoperuoti schmoll.gif .Ten su tom operacijom klinikose sava politika vykdoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2007 10 13, 23:41)
Na pasirodo ne as viena likau Zukausku "suzaveta ", sesele pries operacija sake ,kad kaip chirurgas tai jisais  thumbup.gif , bet kaip gyd. tai ko paklausi to negausi  doh.gif .O nusivylem tai kad nepasikuklino  pinigu i savo kisene isideti ir Sodrai uzrase daugiau dienu nei praleidom ligonineje  ax.gif .Po pirmos operacijos , liepe uz poros menesiu atvaziuoti antrai operacijai, sunaus akiu gyd. buvo kitos nuomones, tai praejo du metai, ir viskas keiciasi i gera puse ir be antros operacijos  thumbup.gif .Del visa ko nuvedem vaika pas kita gyd. dirbuse irgi Klinikose dabar turi savo privatu kabineta, tai irgi pritare, kad antra operacija nereikalinga arba bent jau artimiausiu metu neoperuoti  schmoll.gif .Ten su tom operacijom klinikose sava politika vykdoma  doh.gif

drinks_cheers.gif ko klausi to negausi.bet mum butina antra operacija,nes akyte vel ima smarkiai zvairuoti ir akies spalva keiciasi,lyg vel drumsteja,lyg vel vel kraujagysles matosi.sunku pasakyti.bet jis mums po 1operacijos pasake kad laukia ilgas ir sunkus gydymas.maziukui vyzdys nesiplecia.nors lasinam lasiukus skirtus vyzdziui plesti.padedavo tik adrenalinas suleistas i aki,bvet juos gavom tik kol gulejom ligoninej.
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2007 10 12, 23:41)

su Naujais Metais 4u.gif
o tas darzelis ar savaitinis?
Atsakyti
QUOTE(gelite @ 2008 01 04, 15:31)

o tas darzelis ar savaitinis?

Ne nesavaitinis 4u.gif Yra tik prailginta grupė kuri dirba nuo 7 iki 19 val 4u.gif
Atsakyti