Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.2dalis

QUOTE(lely @ 2009 01 05, 21:17)
$ visada pagreitina padeti.. ech.. kaip gaila, kad tokia situacija su daktarais..

vat cia ir problema, kad daktarai neima $, gali tik sau bedos prisisaukti
Atsakyti
QUOTE(daugiavaike 4 @ 2009 01 05, 19:17)
matai mes jau treti metai, kaip gyvename airijoje, tai cia ir lankomes pas gydydojus. o cia jie juda vezlio greiciu, buvom, dar pries kokius 3 men pas okulista, tai sake, kad pasistenks greiciau, tik to ju greitumo nesimato verysad.gif

najo,tai nekokie reikalai.o ten privaciu kliniku nera?

QUOTE(lely @ 2009 01 05, 22:17)
$ visada pagreitina padeti.. ech.. kaip gaila, kad tokia situacija su daktarais..

drinks_cheers.gif lietuvoj tai akivaizdu,bet uzsieni tai nezinau.bet manau kad visur pinigu skonis vienodas.

QUOTE(daugiavaike 4 @ 2009 01 05, 23:17)
vat cia ir problema, kad daktarai neima $, gali tik sau bedos prisisaukti

idomiai.
bandykit gal pas kita okulista nueit,nzn ka ir patart.
Atsakyti
gal galit patarti kas mano berniukui skauda akytes kartais nuo saules kartais ziurint filmuka o kartais net nuo nieko buvom pas daktara o daktare sako jam nieko nors bandziau paaiskinti kad skauda jau nepirma diena nesuprantu kas galetu buti gal zinot kokia gera daktare privaciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 06, 09:55)
gal galit patarti kas mano berniukui skauda akytes kartais nuo saules kartais ziurint filmuka o kartais net nuo nieko buvom pas daktara  o daktare sako jam nieko nors bandziau paaiskinti kad skauda jau nepirma diena nesuprantu kas galetu buti  gal zinot kokia gera daktare privaciai smile.gif

o ar jis trina akytes?
Atsakyti
kai pradeda skaudet ir trint pradeda jei netrina asaros pradeda begt smile.gif
Atsakyti
gal serga vaikutis.ta prasme sloguoja.arba pabandykit nuvezti i klinikas
Atsakyti
jam su akytem taip jau nuo rugsejo men pradzioj galvojau gal seip pas kui pradejo sirgti nu nuo slogo po to pasveiko ir vel skauda o dabar esm sveiki mazdaug men bet akytes skauda reikia nueit privaciai kur nors nes poliklinikoje buvom ten nieko neske bet juk negali istisai tiek laiko jam skaudeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 06, 10:36)
jam su akytem taip jau nuo rugsejo men pradzioj galvojau gal seip pas kui pradejo sirgti nu nuo slogo po to pasveiko ir vel skauda o dabar esm sveiki mazdaug men bet akytes skauda reikia nueit privaciai  kur nors nes poliklinikoje buvom ten nieko neske bet juk negali istisai tiek laiko jam skaudeti  g.gif

o gal jam kokia alergija.mano sunus turi alergija(apvalius metus)tai irgi ir akis trina ir buna paraudusios bei asaroja.
o gal jus sunui kas nors rimciau g.gif o is kokio jus miesto?
Papildyta:
Dudute,kaip jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 01 06, 13:47)
o gal jam kokia alergija.mano sunus turi alergija(apvalius metus)tai irgi ir akis trina ir buna paraudusios bei asaroja.
o gal jus sunui kas nors rimciau  g.gif o is kokio jus miesto?
Papildyta:
Dudute,kaip jums sekasi?

Na as irgi is kart pamasciau, kad ci akokia alergija bus.. nors gal ne... gal oras namuose labai sausas ir ji dirgina? bet jei nuo rugsejo g.gif

Oi, mes taip pat. nenesioja akiniu nei pro kur. Va si menesi eisim pas Zukauska- ziuresiu, ka pasakys... Kaip jus? Is kur toki grazu atavara gavai? ir as tokio noriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 01 06, 11:55)
Na as irgi is kart pamasciau, kad ci akokia alergija bus.. nors gal ne... gal oras namuose labai sausas ir ji dirgina? bet jei nuo rugsejo g.gif

Oi, mes taip pat. nenesioja akiniu nei pro kur. Va si menesi eisim pas Zukauska- ziuresiu, ka pasakys... Kaip jus? Is kur toki grazu atavara gavai? ir as tokio noriu cool.gif

mums irig nuo rugsejo sustipreja alergija ir labiausiai kenkia akytes.dar ir nuo sauso oro gali but.
mes kita men vaziuosim pas zukausko.o akiniu ir kontaktines lindzes nenesiojam.bandom bet veltui.jei kokias 10-20min panesioja tai yra labai gerai.o kontaktine lindze mes du kartus buvom pamete,tai man per brangu pirkt.bandom su akiniais,bet gaunas s...
avatarui reik surast nuoroda,nes jau nebepamenu.kai surasiu imesiu i az.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 01 06, 14:00)
mums irig nuo rugsejo sustipreja alergija ir labiausiai kenkia akytes.dar ir nuo sauso oro gali but.
mes kita men vaziuosim pas zukausko.o akiniu ir kontaktines lindzes nenesiojam.bandom bet veltui.jei kokias 10-20min panesioja tai yra labai gerai.o kontaktine lindze mes du kartus buvom pamete,tai man per brangu pirkt.bandom su akiniais,bet gaunas s...
avatarui reik surast nuoroda,nes jau nebepamenu.kai surasiu imesiu i az.

ne kas su tom akiu problemom. Yra sprendimai, bet ju paprasciausiai neimanoma igyvendinti verysad.gif Bijau as to vizito pas zukauska... Nezinau, ka pasakys.. Kazkaip pastebejau, kad kai mano mergeles ziuri i toli, tai nezvairuoja ne ciut ciut, bet va i arti tai jau ryskiai zvairuoja unsure.gif
Atsakyti
SUNKU,BET KAIP ISAKYT SAVO PYPLIAMS KAD CIA JU PACIU LABUI TAI YRA DAROMA.
Papildyta:
as galvojau kad mano jau 2ju metu ir 3men.tai akinius desim be vargo,bet kur tau.kai uzdedu akinius,tai ji labai sukausto,lyg butu i kokius sarvus idetas.
Atsakyti